Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Beste Lakme Lip Gloss tilgjengelig i India - VEKTTAP 2023
Beste Lakme Lip Gloss tilgjengelig i India - VEKTTAP 2023
Anonim

Beste Lakme Lip Gloss tilgjengelig i India

Så etter at Maybelline i dag lar oss ta en titt på de beste Lakme-leppeblankene som er tilgjengelige i India, må jeg si at alle av oss har eid en eller annen leppelys fra Lakme, nå er de nye kremrike absolutte glansene super for INRs pris 450, som du kan se nedenfor, fortell oss hvilken glans du liker mest, og vil gjerne eie deg!

Image
Image

Lakme Lip Gloss Strawberry

Et kyss av farge! Helt hint! Lekkert smaksatt! Utrolig høyglans! Brakt sammen for å gi deg glamorøse saftige lepper.

Image
Image

Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss: Pink Shine and Rose Shine

Marinekollagen og høyglanspigmentene kommer sammen i en ny revolusjonerende 3D-glans for å holde leppene klumpete og hydrert.

Image
Image

Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss Cherry Shine

Med den økende spissen for klumpete og pouty-lepper, er Lakme Absolute Plump & Shine satt for å skape en rave. Denne revolusjonerende 3D-lipglansformelen inneholder marine kollagen og høyglanspigmenter som holder leppene klumpete og hydrert. Med sine høye pigmenteringsegenskaper, er du sikker på å få din elsker å falle på knærne.

Image
Image

Lakme Absolutt Plump & Shine Upto 6hr 3D Gloss - Coral Shine

skyggen er for ren til min smak og til og med for å rettferdiggjøre navnet coral. Det er mer av en ren fersken slags skygge med et minutt på 5% korall i den.

Image
Image

Lakme Aquashine Lipcolor Lychee & Guava

Lakme Aquashine Lip Farge er en alt i en leppe-balsam, leppeglans og leppestift som holder leppene myke, smarte og pouty.

Image
Image

Lakme Absolute Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine

Det er virkelig et vakkert candy rosa med magenta rosa, lilla og sølv glimmer, og det har en svak godteri-minty slags duft, som går bort umiddelbart etter søknad. Den har en svampespissapplikator. Glansens konsistens er tykkere enn vanlige lepplister, men det sprer seg veldig bra, og man føler ikke at det er tykk i det hele tatt.

Image
Image

Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss - Red Shine

Glansen har ingen glimmer, den er en glansete kremaktig, og pigmenteringen er halvparten så mye som en leppe creme, halvglans halvkrem som jeg sa, men mer på siden av en glans ser pigmenteringen seg godt ut i stikkprøven, men når du bruker det, det er en annen historie. Du må bruke det jevnt, ellers ville det være ujevnt, du kan ikke bruke med fingrene, og når du punger leppene dine, blir det ujevn, jeg måtte ta tid til å bruke applikatoren for å jevne det ut, ellers så det ujevnt på steder og leppene mine så pigmenterte.

Image
Image

Lakme Absolute Gloss Stylist - Pink Pout & Rust Crush

Med Lakme Absolute Gloss Stylist-serien er en dramatisk pout bare et enkelt slag unna. Dette ypperlige utvalg av lipgloss hjelper deg med å oppnå superblanke og høypigmenterte lepper for å matche et nydelig ensemble.

Image
Image

Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss-Berry Shine

Glansens emballasje er vakker, det er en enkel, men enestående, og jeg liker saken og det store glansrøret du får. Fargen er veldig pen myk koral og har duokrom glitter i den, som skinner til en gylden og rosa skygge og ser oh-så-pen, forestill deg å komme fra en matt leppe elsker!

Image
Image

Lakme Absolutt Plump & Shine 3D Gloss - Apricot Shine

Jeg hadde denne nakne skyggen, ikke å ha på seg som en leppeglans alene, men jeg ønsket å få en lys nyanse for å lette noen leppestifter og fortsatt gloss-ify dem derfor valgte jeg denne fargen, dette er ikke en god farge å ha på seg alene, det vil Det passer ikke med de fleste hudtoner. Den har subtil skimmer, men det er ikke synlig, det er mer en krem enn glans eller glans.

Image
Image

Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss - Orchid Shine & Crimson Shine

Emballasjen er sooo attraktiv, dens tunge og robuste og vil minne deg på mac glosses. Den crimson ene er en fin rød rød bt det er ikke på den kremete siden, det er mer på den glossy siden, waterhine typer, men ingen glimmer, og det kan blø litt, men fortsatt i forhold til andre glosser, dette er ganske tykt og på leppestifter kan det bløde enda mindre, fargen er veldig pen, men jeg tror ikke det er bra nok til pigmenterte lepper, du kan bygge den opp, men det er på den rene siden heller.

Image
Image

Lakme Absolutt Plump & Shine 3D Gloss - Mauve Shine

Lipglossen er litt tykk og føles klissete. Hvis du tilfeldigvis bruker lite mer produkt på en side, har du problemer med å spre det jevnt ut. Det hevder å inneholde høyglanspigmenter, men det er ingen synlige glimmerpartikler i det, og det ser heller ikke shimmer ut på leppene. Det holder leppene hydrert og mykt selv etter fading ut. Det gjør også leppene klumpete.

Image
Image

Lakme Aquashine Lip Color-Orchid

Aquashine er Color-Gloss-Conditioner for leppene dine. Det glir som fløyel. Den super myke applikatoren gir leppene en form som aldri før. Leaving deg med det perfekte smilet. Det er et Alt i ett produkt for din perfekte pout.

Image
Image

Lakme Aqua Shine Lip Farge - Scarlet

Glid farge på leppene som fløyel. Den super myke applikatoren gir leppene en form som aldri før. Leaving deg med det perfekte smilet. Det er en leppestift, Lip Balm og Lip Gloss alt i ett.

Image
Image

Lakme Aqua Shine Lip Color Nude

Den kommer i en pennlignende form og det er en svampapplikator. Vi må vri opp pennen for fargen å komme til spissen. Applikatoren er veldig praktisk og penn-typen lip fargen gjør det også reisevennlig. Skyggen av lippen kan forstås av kroppens farge på pennen, noe som gjør det enkelt for oss å finne den i poser når vi er på farten.

Image
Image

Lakme Aquashine Lip Farge: Lotus

Målet jeg vil si er glazy. Det er ikke skinnende, men det skinner uten åpenbar glans eller frost. Jeg vil si at glanselskere vil elske det, slik en fin fersken. For meg ville jeg bruke den noen ganger på toppen av en tørr leppestift.

Image
Image

Jeg anbefaler de nye kremrike glossene fra Absolute Range, sjekk dem her. Så hvilke har du?

Lakme Absolutt Plump & Shine 3D Gloss - Apricot Shine Lakme Absolutt Plump & Shine 3D Gloss - Mauve Shine Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss: Pink Shine and Rose Shine Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss-Plum Shine Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss-Berry Shine Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss Cherry Shine Lakme Absolute Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine Review Lakme Absolute Plump og Shine 3D Gloss Beige Shine Review Beyu Hyrdro Star Volume Lipstick - Crimson Bouquet

Populært emne