Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Best Cream Blushes tilgjengelig i India - SMINKE 2023
Best Cream Blushes tilgjengelig i India - SMINKE 2023
Anonim

Best Cream Blushes tilgjengelig i India

Denne vinteren elsker vi alle å bære creme-rødmer, derfor samler jeg en liste over noen av de vakreste rødmen vi kan bære godt, for varme indian hudfarger. Inglot er fantastiske, men Maxfactor-ene var noen av de tidligste jeg hadde sett, så ta en titt.

Faces Glam On Cream Blush: Pinked Mauve
Faces Glam On Cream Blush: Pinked Mauve

Faces Glam On Cream Blush gir blushing skjønnhet på fingertuppene med denne vektløse, kremete formelen. Det gir naturlig, strålende, langvarig farge på kinnene på grunn av en spesielt formulert, kremaktig formulering. Bare smør krembløsten på huden med fingertuppene for å etterligne utseendet på naturlig, ungdommelig hud. • Faces Glam On Creme Blush Pinked Mauve 12 er kremaktig i tekstur og silkeaktig myk på huden, det er langvarig farge som forblir hele dagen lang uten å skildre flakiness og altfor skinn • Kremaktig form kompletterer alle hudtoner og fungerer fantastisk ved jevn blanding med hudfarge

Inglot AMC Cream Blush # 81
Inglot AMC Cream Blush # 81

Jojoba olje, nylon og en kompleks blanding av sfæriske porøse og ikke porøse partikler gir denne lyse og kremrike formelen sin fløyelsfinish på alle hudtyper.

MUA Cream Blush Blossom
MUA Cream Blush Blossom

Disse kremblærerne er svært allsidige og multifunksjonelle. De kan brukes direkte til bar hud, lagdelt over fundament eller sett med matchende matte blushers i £ 1 MUA serien. Du kan bruke blush perfeksjon for å markere kinnbeinene dine, forme ansiktet ditt, bygge og blande med fingre eller en pensel for å skape fargeintensiteten. Fargeeffektene varierer fra en lysrosa til varm nyanse, avhengig av bruksmetode.

MUA Blush Perfection Cream Blusher - Dolly
MUA Blush Perfection Cream Blusher - Dolly

Forbedre din hudfarge og si farvel til kjedelig hud! Disse kremblærerne er svært allsidige og multifunksjonelle. De kan brukes direkte til bar hud, lagdelt over fundament eller sett med matchende matte blushers i £ 1 MUA serien. Du kan bruke blush perfeksjon for å markere kinnbeinene dine, forme ansiktet ditt, bygge og blande med fingre eller en pensel for å skape fargeintensiteten. Fargeeffektene varierer fra en lysrosa til varm nyanse, avhengig av bruksmetode.

MUA Blush Perfection Cream Blusher - Frodig
MUA Blush Perfection Cream Blusher - Frodig

Lush er en lys rosa med et snev av fuchsia. Skyggen frodig som i pannen ser ut som en veldig lys rosa skygge, men da ble jeg ganske overrasket over å se det faktisk bli blandet ut til en nydelig, subtil, rosa nyanse. Denne fargen er så allsidig, det vil se pen ut på alle hudtoner.

Inglot Cream Blush No 82
Inglot Cream Blush No 82

Snakker om tekstur, det er en kremblush, slik at den bare vil passe til normale eller tørre skinnede kvinner. Oljede skinnede skjønnheter holder seg borte fra denne. For meg liker jeg den dewy finish farge flush det gir på kinnene mine. Jeg har alltid foretrukket den dype overflaten på ansiktet mitt over tørr, så jeg liker det til kjernen. Det forblir ganske bra, sier 2-3 timer uten grunn eller grunn.

Revlon Photoready Cream Blush - Pinched
Revlon Photoready Cream Blush - Pinched

Cream Blush ble skapt av Global Artistic Director Gucci Westman for våren 2012-samlingen. Inspirert av den glødende huden på en strandskjønnhet, glir disse silkeaktig kremglidene glatt og gir en dyp flush av farge for en sunn, nydelig glød.

NYX Rouge Cream Blush Red Cheeks
NYX Rouge Cream Blush Red Cheeks

NYX Rouge Cream Blush gir naturlig, strålende, langvarig farge på kinnene på grunn av en spesielt formulert, kremaktig formulering. Bare dab NYX Rouge Cream Blush på huden med fingertuppene for å etterligne utseendet på naturlig, ungdommelig hud.

Faces Glam On Cream Blush Peach Glow
Faces Glam On Cream Blush Peach Glow

Blush er veldig glatt og det er absolutt ikke noe problem å blande det inn. Det er ikke veldig tykt (sammenlignet med NYX), og en sveipe tar ut tilfredsstillende mengde produkt som blander seg inn i huden, og gir en god glød og farge. Pigmenteringen er middels og kan lett bygges. Bruk av rødmen to ganger eller tre ganger ser ikke kakeaktig ut, men bidrar til å intensivere fargen og oppnå den skyggen du ønsker.

Maybelline Dream Touch Blush - Shade 07
Maybelline Dream Touch Blush - Shade 07

Drømmemousse-rødmen er "Air whipped" Mousse Blush, noe som gjør den egnet for de fleste hudtyper, spesielt oljeskombinert hud. Den nye Dream Touch blush er en krempisket formel

NYX Rouge Cream Blush i Boho Chic
NYX Rouge Cream Blush i Boho Chic

Bli starlette Hollywood du ble født for å være! NYX Rouge Cream Blush gir naturlig, strålende, langvarig farge på kinnene på grunn av en spesielt formulert, kremaktig formulering. Bare dab NYX Rouge Cream Blush på huden med fingertuppene for å etterligne utseendet på naturlig, ungdommelig hud.

Max Factor Miracle Touch Cream Blush Soft Murano
Max Factor Miracle Touch Cream Blush Soft Murano

Max Factor Miracle Touch Creamy Blusher gir huden din den ultimate finishen. Max Factor Miracle Touch Creamy Blusher er designet for å perfekt kompliment de feilfrie resultatene fra Max Factor Miracle Touch Foundation. Lett å blande blusher legger til en strålende, dyp flush til alle hudtyper. I motsetning til pulverblåsere forblir Max Factor Miracle Touch Creamy Blusher ser nysteknisk på hele dagen.

Så damer hvilke har du brukt fra ovenstående, har du kremblusser?
Så damer hvilke har du brukt fra ovenstående, har du kremblusser?

Beste Inglot Powder Blushes tilgjengelig i India Inglot AMC Face Blush # 55 Min Perfect Inglot Freedom System Palette Inglot AMC Face Blush og Inglot Face Blush Review, Photos, Swatches Inglot AMC Face Blush # 65 Gjennomgang og fargeprøver Grunnleggende Blush og Highlight Application Tips Alle MAC Blushes-bilder, fargeprøver Mine Topp 15 Blushes Inglot Face Blush I No 27 Review Hvordan bruke Kremblush

Populært emne