Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Beste Orange Blushes å velge mellom - SKJøNNHET 2023
Beste Orange Blushes å velge mellom - SKJøNNHET 2023
Anonim

Beste Orange Blushes å velge mellom

Jeg tror at varme hudtoner skal ha en myk oransje rødme, du kan ikke alltid ha på seg en rosa, så jeg samler noen flotte, vakre oransje rødmer i forskjellige overflater nedenfor.

MAC Optimistisk Orange Cremeblend Blush

"Optimistisk Orange" kan se veldig lyst ut i pannen, men det gjelder ganske pent. Fargen er ikke for intens, men det er bare den rette oransjen. Som jeg sa, kan rødmen bli lettere for mer peachy look og gjort intens for mer oransje dramatisk utseende, så det er et pluss.

NYX Orange:
NYX Orange:

Skyggen fanget min fancy da jeg kom over en skifer av vurderinger på oransje / coral rødmer og leppestifter. NYX oransje rødme er en lys, fet oransje. I fargeprøven kan det virke å være litt neon også, men en gang brukt og blandet bra, det ser fantastisk ut. Jeg ser det på meg, det ser mye bedre ut enn skyggen naturlig i krembluss. Dette er min favoritt av alle NYX krem rødmer (periode).

Barry M Blusher i BL-5 Abrikos
Barry M Blusher i BL-5 Abrikos

Å være et pulverbluss, det er tørt, pulverisert, litt kalkaktig, men lett blandbart og applikasjonen er glatt uten åpenbart tørking.

Skjønnhet UK Stripey Blusher i nr. 4 Orange
Skjønnhet UK Stripey Blusher i nr. 4 Orange

Den inneholder 5 farger i en krukke. Orange har en veldig lys rosa beige, fersken skygge, oransje, brun og en lys taupe (tror jeg). Vri penselen på alle de fem nyanser, og du får en varm appelsinfersken skygge. Du kan bruke rosa-beige eller lys taupe som høydepunkt eller bruk de enkelte stripene som øyenskygge. Det er litt pigmentert som en kinnfarge, men ikke når den brukes som øyenskygge. Jeg antar at de er laget for kinnene mer enn de er for våre vakre peepers.

Canmake Cream Cheek Blush - 10 Søt Orange
Canmake Cream Cheek Blush - 10 Søt Orange

Skygge 10 Søt oransje til øynene min ser ut som en rosa appelsin i pannen, men på huden min er det mer av en varm peachy farge med et snev av rosa, heller enn rett opp oransje. Den har fin glimmer, jeg synes å være bare synlig når rødmen er svettet tungt. Med lys applikasjon og blanding, ser ikke shimmers tydelig ut for meg i det hele tatt. Dette er en fin farge for varme, lyse til middels hudfarger, etter min mening. Dette lyser opp kinnene mine vakkert og det ser så naturlig ut.

Shawill Blush i 04
Shawill Blush i 04

Det er ikke mer av en varm, dyp tangerine med rosa fargetoner. Det er ikke helt matt, men ser ut til å ha en liten glans. Det er en veldig varm nyanse som jeg tror ville være flott for sommeren. Jeg liker å bruke det lett, og gir kinnene mine bare et snev av fargen. Jeg unngår å bruke det tungere fordi det har en tendens til å gjøre min gule hudtone enda mer gul. Men brukt sparsomt, det gir en pen, varm tangerine flush. "

Lotus Herbals Purestay Langvarig Blusher - Dawn Glow
Lotus Herbals Purestay Langvarig Blusher - Dawn Glow

Denne er en pulveraktig oransje nyanse, er det ikke unikt? Ærlig talt eier jeg ikke en eneste rødme som denne, de fleste av oss går gaga over koral oransje lippier, men hva sier du om denne oransje rødmen? Det ser så beroligende ut ved første øyekast.

Giorgio Armani Blushing Stoff Second Skin Blush 02 Sicilian Orange
Giorgio Armani Blushing Stoff Second Skin Blush 02 Sicilian Orange

Inspirert av de fineste couture stoffene som delikat kler huden i myke, luftige fargelugger, bløser stoffet huden i en helt naken fargespyling.

La Femme Blush Orange
La Femme Blush Orange
Kryolan Dry Rouge Blush 075
Kryolan Dry Rouge Blush 075

Fargen er en perfekt korallskygge. Og har riktige mengder rosa og oransje toner. Som noen koraller lener seg mot den rosa siden. Det bringer bare farge til et livløst ansikt. Det er så pent. Det varer i ganske lang tid. Det varer ca. 6 timer på min oljeholdige hud, hvorpå den begynner å falme. Den er veldig finmalet. Og jeg prøvde også å vaske ansiktet mitt med vann, og det kommer ikke helt så bra ut

NYX Powder Blush kanel
NYX Powder Blush kanel

Fargen er en lys oransje i matt finish. Når jeg kom til blushkvaliteten, fant jeg rødmen å ha god pigmentering, og jeg har aldri hatt det for å være krittete eller for tørr. Med denne fargen går det litt langt.

Slank Makeup Blush By 3 - Gresskar
Slank Makeup Blush By 3 - Gresskar

Blush by 3 er en trio shade blush palette som tar deg uanstrengt fra dag til natt! Hver palett har 3 ultrapigmenterte nyanser å velge mellom i matte og glitrende nyanser. Bruk matte nyanser for en subtil dagstidspyling, og legg til den skimrende skyggen over toppen for et snev av nattetid glamour! Med 5 forskjellige skyggefulle paletter å velge mellom, er ditt eneste dilemma det du velger! Velg mellom Pink Sprint, Gresskar, Blonder, Flamme eller Sukker.

Slank Makeup Aruba Blush
Slank Makeup Aruba Blush

Aruba gir den ultimate fargen på paradiset, feie lett på en tropisk vask av koraller eller lag for å bygge en intens feriehue. Team med Curacao i-Divine og Bonaire Pout polish for å fullføre ditt fargerike karibiske inspirerte utseende.

Nars Taj Mahal
Nars Taj Mahal

Det er en brent oransje farge! Jeg åpnet denne og tenkte - "Hva bestilte jeg? Hvorfor bestilte jeg dette! ". Gjorde en fargepulver på fingeren min og reaksjonen ble verre, "Chalo, Rs. 1800 / - ned i dreneringen! "Men hold igjen! Så prøvde jeg det på kinnene mine! Voila !! Rått!! Glattheten, tekstur, fargeintensitet, etc., forblir den samme som for noen NARS-rødme - men fargen, det er noe annet! Den er varm og gylden (ikke glitrende) og oransje, som solkisset kinn.

Kryolan Blusher Dry Rouge Lysrød
Kryolan Blusher Dry Rouge Lysrød

KRYOLAN Blusher er en fargeintensiv kompakt rouge på en krem-pulverbase. Dette fine mikroniserte produktet sikrer en behagelig fløyelsaktig følelse på huden. Det ekstraordinære utvalget av mer enn 32 forskjellige farger tilfredsstiller alle forventninger.

Kryolan Blusher Shade TC3
Kryolan Blusher Shade TC3

Fargen er så pen, det er oransje, men ikke i ansiktet ditt oransje, det går veldig jevnt, du trenger virkelig veldig lite, det er ganske mykt og veldig pigmentert. Når du bruker det med pensel, kan du se noe pulver siden det er så myk, men det er sjelden noe faller ut. Du må plukke opp veldig mindre, det kommer ut ganske pigmentert.

Slank Makeup Blush av 3 blonder
Slank Makeup Blush av 3 blonder

"Jeg kan si at de er veldig myke å berøre og veldig lett å blande inn og svært liten mengde er nødvendig da pigmenteringen er veldig høy. Skyggen Guipure er mer langvarig og det er min favoritt skygge også. "

MAC Coppertone Blush
MAC Coppertone Blush

Coppertone gir den vakre, rolige gløden som ser helt naturlig ut uten å se OTT. Så er det selvfølgelig den vakre matte finishen som gjør den til det perfekte daglige slitasje / kontorblush.

Image
Image

Color-48 Milan Red Lakme Absolute Matte Lip Color-Lip Lush Lakme Absolute Matte Lipstick - Elegant Bloom Review Lakme Earth Rose Blush Trio - Gjennomgå, Foto, Stikkord Slank Blush i Rose Gold Review NYX Cream Blush: Orange, Hot Pink, Red Cheeks, Glow Review

Populært emne