Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Min favoritt Pink Blushers Collection - SKJøNNHET 2023
Min favoritt Pink Blushers Collection - SKJøNNHET 2023
Anonim

Min favoritt Pink Blushers Collection

Hei alle! I dag viser jeg faktisk en del av min blush kolleksjon som er noen fantastiske rosa rødmer som er min fav av mye. De kommer fra alle merker, og jeg er sikker på at det vil hjelpe deg med å plukke en rosa rødme du endelig liker 🙂

Deborah naturlig effekt rødme kirsebær
Deborah naturlig effekt rødme kirsebær

Jeg vil starte med en rosa jeg plukket opp nylig fra Deborah på Central, blushen viste seg veldig imponerende. Blush er en nydelig klassisk dypere rosa, jeg hadde ønsket å kjøpe en lysere enn denne, men den var ikke på lager, siden du trenger en lett hånd for slike pigmenterte rødmer, og de kan skille seg ut ved vanlige anledninger derfor elsker jeg lettere rødmer som jeg kan bruke uten å måtte bekymre deg og bygge dem opp hvis det er nødvendig. Dette er en superpigmentert myk teksturerte matte rødme.

NYX krem rødme:
NYX krem rødme:

Dette er min eneste kremblush jeg har fra NYX, og jeg elsker det, de gjør noen fantastiske kremblusser minst sagt.

Lotus Herbals Blusher Rosa Petal:

Du trenger ikke å lagre den på, en lett sveipe er nok, jeg liker ikke rødmer som er så sterke og dype i farger at det virkelig går ut av kontroll. Jeg liker denne, da det bare er riktig, kan du bygge den opp, eller bruke den til uformell bruk. Over alt er det bra hvis du er ok med en matte rosa og gullglans til den.

Du vil kanskje se hvordan glansen fungerer for fet hud og porer, og du vil kanskje sjekke hvor slitesterkt og matt det går for dagtid. Jeg bruker veldig lite og det ser fantastisk ut siden denne rosa og alle nyanser de har er Rått.

Lotus Herbals Strawberry Touch:
Lotus Herbals Strawberry Touch:

Denne i jordbær berøring er den lyseste og rosaeste skyggen i partiet, som den rosa skyggen sannsynligvis i hele min samling. Dette har også noe gull til det, men ikke så mye, og det ser ikke ut som de andre nyanser, det passer bare til ingenting og legger til en glød i stedet for å legge gnisten til ansiktet. Så rødmen er matt og pulveraktig, men skimmeren bidrar egentlig ikke til å kalle det en glimmer rødme, den tjener bare som en matte rødme.

Maybelline drøm berør blush07:
Maybelline drøm berør blush07:

"Shade 07 er vakker jordnær rosa med liten plomme tone og flekker av plomme og sølv glimmer i den. Den glimmer denne rødme bærer, er ikke klumpete / gritty / glittery som sådan, men jeg vil ikke vurdere det veldig bra. Men det gir en pen, glansfull finish til kinnene. Jeg trenger ikke å bære en highlighter i det hele tatt over dette. "

Maybelline drøm mousse rødme 40
Maybelline drøm mousse rødme 40

Blushen er veldig myk teksturert og har en mousse som konsistens som navnet sier. Beholderen er en glassburk som med et rosa plastlokk. Jeg synes det er ganske søtt. Blushen ser ut til å være flaky, men når jeg plukker den opp og applicerer den, blir den veldig fin og gir en jevn finish. Det har også små shimmerpartikler. Dette er første gang jeg prøver en skimrende rødme, men jeg innrømmer at jeg elsker det mye (faktisk mer enn min matte rødme). Shimmer er ikke OTT, og det er så fint at du trenger et pent tett utseende for å se dem. Det gir bare kinnet ditt en fantastisk rosa glød.

Lakme absolutt blush duos rosa rødme

Fargene er så vakre, men tekstur er ganske vanskelig, men de gir en ganske rosa.

Lakme absolutte blush duos rose blush

Pump opp din drama kvotient! Få den eksperten som profesjonell finish med Lakme Absolute Face stylist blush duos. Den lysende og silkeformede formelen gir en naturlig utseende til huden din. Gir kinnene et snev av farge som blander uten problemer for en lysende finish. Blander uten problemer. Selv farge lønner seg. Utmerket skyggelegging. Lysende og silkeaktig.

Lakme absolutte dag rødmer:
Lakme absolutte dag rødmer:

Dette er min mest fav rosa rødme noensinne. Strukturen av rødmen er akkurat, bare perfekt. Siden det er en rødme, vil vi ikke at de skal være for myke eller ellers kan vi hente mye farge og ende opp som en klovn. Men på den annen side vil vi ikke at det skal være vanskelig at vi fortsetter å svirle børsten på den (har skjedd med Bourjois-rødmen, tro det eller ikke). Blussene føler seg veldig myke, spesielt "dag rødmer" skyggen er veldig glatt og glitteren er nesten usynlig på en matt base.

Bourjois Cendre de Rose Brune Blush

Cendre de Rose Brune, var kjærlighet ved første blikk. Dette er den perfekte rosa noen jente kan ha, matt myk rose, dukke rosa og super lys og nydelig og så naturlig for min hudfarge. Jeg undersøker allerede hva jeg vil ha fra blush-serien.

Rent pro blush i universal

Jeg fikk dette i velvette-boksen, og jeg elsket tekstur og farge mye.

Jordana rødme i rød rose
Jordana rødme i rød rose

Skyggen er en nydelig plommende dyprosa, og jeg har ikke slike nyanser i mitt sett. Jeg eier et helvete mange rødmer siden disse er en nylig danse med meg, og jeg er opptatt med å skje og velge hva som vil være riktig for meg. Fra nå faller jeg for nyanser som har en glans for dem som denne. Den plummede skyggen har en vakker, gylden duokrom glans til den, som kameraet mitt fanger litt. Den gyldne glansen legger til gløden på kinnene og gjør det mer av en kveldsklær.

Navnet sier naturlig glød, ok, det er en veldig pen rosa og den har sølvskinn, så det gjør det ikke naturlig, pulveret er for matt.
Navnet sier naturlig glød, ok, det er en veldig pen rosa og den har sølvskinn, så det gjør det ikke naturlig, pulveret er for matt.

Streetwear Stay On Blush Pink Sugar

Blushen er myk, pigmentert og glatt å påføre. Det er ikke de typer hvor du legger det på kinnet og da nekter det å blande seg. Denne er pulveraktig, kan også være litt kalkaktig, men det er det som gjør det så matt, helt matt. Den pulverformige tekstur gjør det ikke så konsentrert og dermed blandes det jevnt som en drøm.Det forlater deg ikke kinnene ser flettende ut, men gir et friskt utseende. Du kan bære dette over bare ditt pulver også, og det vil se perfekt ut for dagslitasje. Når det blandes vil det ikke se så sterkt rosa. Og den matte finishen gjør det naturlig.

Og min samling av pinks igjen .
Og min samling av pinks igjen .
Så damer, hvilke liker du? Har du noen av disse rødmen?
Så damer, hvilke liker du? Har du noen av disse rødmen?

Maxfactor Earth Spirits Eyeshadow - 129 Angel Eyes Pond's Flawless White Re-Brightening Night Treatment Review Slik får du et feilfritt ansikt - opplæring Chanel Corrector Perfection Langvarig Concealer gjennomgang Inglot AMC Face Blush og Inglot Face Blush Review, Photos, Swatches Inglot AMC Face Blush # 65 Gjennomgang og fargeprøver Grunnleggende Blush og Highlight Application Tips Alle MAC Blushes-bilder, fargeprøver Mine Topp 15 Blushes

Populært emne