Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Beste Lakme Berik Satin Lipsticks fra min samling - SKJøNNHET 2023
Beste Lakme Berik Satin Lipsticks fra min samling - SKJøNNHET 2023
Anonim

Beste Lakme Berik Satin Lipsticks fra min samling

Handle om:

Lakmé Enrich Satin Lip Farge holder leppene dine blanke, livlige og varer lenge. Med 26 nye nyanser lagt til rekkevidde av farger, gir totalt 70 briljante nyanser som passer alle hudtoner. Utvalg av 70 nyanser Høyere Farge levering Vitamin E Olive Extracts

Image
Image

Pris:

INR 225

I dag tenkte jeg hvordan disse kan sammenlignes med Nyx runde leppestifter, rimelig og super kremaktig, bare hvis de ville ha mindre brune du vet, men du må være enig i at de har de mest creamiest nyanser til denne prisen i dagens dato, med leppestift priser på turen. Ta en titt på mine mest elskede nyanser i browns, pinks og plommer under, klikk på navnene for å lese detaljerte anmeldelser 🙂

Browns:
Browns:

129

Lakme Enrich Satin Lipstick 129 er en rosa brun farge dette kan være en fantastisk kremaktig nøgen for indiske hudfarger.

664
664

Dette er en myk oransjebrun med gullskinn som er nesten usynlig, jeg tror dette er flott for indiske hudfarger og for alle som liker litt oransje på leppene sine.

564
564

Dette er igjen en lysebrun som en flott MLBB-skygge eller nydelig leppestift for smokey øyne, jeg tror dette ikke vil vaske deg ut siden det ikke er så melkeaktig, jeg synes det er veldig kremaktig og liker å ha på seg når jeg ikke vil ha farge på min lepper.

Så jeg er sikker på at du har sett noen fordi Lakme har mange lignende nyanser som ovenfor.
Så jeg er sikker på at du har sett noen fordi Lakme har mange lignende nyanser som ovenfor.

129, 664, 564

Image
Image

pinks:

128:

Dette er min favoritt dyprosa noensinne, jeg tror alle av oss som liker rosa leppestifter burde eie dette, det er super kremaktig og har ingen glimmer, elsker det. Fargen er en dyp, plommende rosa og denne rosa virkelig perks opp ansiktet. Det bringer mye lysstyrke på mitt kjedelige ansikt de fleste dager. Jeg vet at det er litt modent kanskje, men fortsatt vil jeg ikke kalle det en maroon fordi det gjør mye mer enn det.

Image
Image

356

Dette er et nytt valg, og det er veldig lyst, nesten en fuchsia eller hot pink.he fargen er super høyt ærlig, du kan bruke den som en flekk og fortsatt det ville være høyt nok, det er en ikke for ung ikke for gammel skygge og Jeg finner det vanskelig å bære på dårlige huddager også. det har ikke glans på frost og ser veldig pen ut. Hvis du har rosa undertoner på huden din, kan du rocke denne.

140
140

Denne er en pinky plomme, ikke en veldig blå plomme, men jeg elsker slike plommer, de virkelig lyser ansiktet opp. skyggen er en fantastisk rosa plomme, og den har ingen glitrende eller frost, den har en smøraktig kremaktig finish med en liten glans på den, og gjør det ikke til en kremaktig matte. Jeg elsker hvordan kremaktig og myk den er, og den er også veldig pigmentert, du kan også bruke den som leppeflekk og kan bruke en leppebørste til å bruke den. Skyggen ser dypere ut i røret, men kommer ut roligere i person, en sveipe er nok, eller det kan begynne å se for plomme eller blå.

128, 356, 140
128, 356, 140
Image
Image

plommer:

152

"Det gir en rik floral rosa farge og kaster et attraktivt utseende. Den har en kremaktig tekstur og fukter leppene. Den har god oppholdsstyrke i ca 4 timer. Selv om den falmer etter en stund, forblir en tinge av den bak. Det tørker ikke ut lepper og har en mild duft. Jeg bruker vanligvis Lotus leppebalsam som en base eller Colorbar Hollywood Lights lip gloss over den. Bare ett kast med det gir pen farge til leppene, men å bruke det gir veldig mørk farge. "

267, 134, 152

134
134

Det er en kremaktig mauve leppestift uten glimmer. Jeg elsker denne skyggen. Denne skyggen vil øke lysstyrken til noe kjedelig ansikt, for jenter med mørk hud kan denne skyggen være "mine lepper, men bedre".

267

De nye nyanser har et lignende klistremerke på hatten, de har samme gamle emballasje, tekstur og lukten også. Denne er en renblåst plomme og det er en veldig vampig farge, det fungerer bra med naken øyne, og for rett og slett hud og det skiller seg ut mye.

Så er det en klassisk rød jeg elsker, som er kirsebær gjennomført av Sreya her.
Så er det en klassisk rød jeg elsker, som er kirsebær gjennomført av Sreya her.
Så hvilke Lakme berike satinleppestifter eier du? Jeg anbefaler 128 og 129 som must-haves, hvis du liker kremete leppestifter, er disse dine beste spill til denne prisen.
Så hvilke Lakme berike satinleppestifter eier du? Jeg anbefaler 128 og 129 som must-haves, hvis du liker kremete leppestifter, er disse dine beste spill til denne prisen.

Lakme Enrich Satins 135 Lipstick - Anmeldelse Lakme Enrich Satin Lipstick # 128 Lakme Enrich Satin Lipstick Review, Bilder, Stikkord Lakme Enrich Satin Lipstick # 131 Lakme Enrich Satin Lipstick - 651 Lakme Enrich Satin Lipstick 255 Chili Plum Lakme Enrich Satin Lipstick -157 Bambusrosa Lakme Gypsy Collection Lip Lip Review, nyanser, fargeprøver Lakme Fantasy Collection Leppestift Bilder, Stikkord Maybelline Color Sensational Lipstick Totally Toffee Review, Swatch MAC Cosmo Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Maybelline Color Sensational Lipstick Fatal Red Review, Swatch, FOTD Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær

Populært emne