Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lyse mørk mage - KROPP 2023
Hvordan lyse mørk mage - KROPP 2023
Anonim

Hei venner, jeg er tilbake med et annet innlegg! I dag snakker vi om hvordan å lette mørk mage. Mange kvinner legger merke til at deres magehud blir mørkere enn resten av kroppen. Å ha en mørk mage kan være veldig pinlig, spesielt når du planlegger å bære en avling eller en kort bluse med en tradisjonell saree. Mørk magesekke kan skyldes hormonell ubalanse, opphopning av smuss eller støv på huden eller en kjemisk reaksjon. Noen ganger kan din lotion eller krem også reagere med huden og dermed føre til mørk mage. Så, her er noen hjem rettsmidler for å lette mørk mage.

Image
Image

1. mandel og melkepasta:

Almond er fullpakket med vitamin E og sunne fettstoffer som vil bidra til å forynge huden din og også bidra til å bli kvitt den mørke huden enkelt. For å lette mørk mage må du ta noen mandler og suge dem i vann. Kryss dem for å lage en pasta og tilsett litt melk for å få en tykk konsistenspasta. Masser magen din med denne limen og la den stå i 15 minutter. Vask av med kaldt vann. Almond inneholder nærende egenskaper mens melk inneholder hudavlastningsegenskaper.

2. Aloe Vera:

Aloe vera er en ingrediens som er en utmerket hud fuktighetskrem samt skin lightener. For å behandle mørk magehud, skyll litt frisk aloe vera gel fra blader og masser huden din med dette. Det vil bidra til å lette huden lett og også bidra til å fjerne eventuelle mørke flekker lett. Du kan bruke aloe vera på noen hudtype. Bruk det på daglig basis for å kvitte seg med den mørke magesekken.

Image
Image

3. Sitrusmaske:

Du bør bruke en sitrusmaske på magen for å lette og lysere magehuden. Sitron eller oransje inneholder en høy mengde C-vitamin som spiller en viktig rolle i hudbelysning. Ta to skjeer med yoghurt, legg til en skje med appelsinskallpulver og en skje sitronsaft til den. Bland sammen og bruk på magen. Massasje i 10 minutter og vask av med vann.

4. Sandeltrepulver:

Sandeltre inneholder hudlysende og lette egenskaper som kan bidra til å fremme glødende hud. Det bidrar også til å redusere melaninproduksjonen i kroppen. Sandeltrepulver inneholder essensielle næringsstoffer som bidrar til å rense huden. Ta en skje med sandeltrepulver og legg til melk. Påfør på magen og la masken tørke. Vask av med kaldt vann.

Image
Image

5. Kartoffelsaft:

Kartoffelsaft inneholder en høy mengde antioksidanter og vitamin C som kan bidra til å bleke huden og også fjerne de døde hudcellene. For å lette en mørk mage, ta litt potet juice og søke på magen. La potetsaften spre seg på huden din. Vent til huden absorberer potetsaften helt. Vask av med vann.

6. Blueberry Mask:

En annen enkel måte å lette mørk mage på, bruker en blåbærmaske. Ta noen blåbær og knuse dem i en pasta. Tilsett litt yoghurt og bland sammen. Påfør blåbærmasken på magen og vask av med vann. Blåbær inneholder immunforsterkende egenskaper som kan hjelpe til med hudbelysning og lysdannelse.

Image
Image

7. Baking Soda:

Baking soda har skrubbe egenskaper som kan bidra til å fjerne de døde hudcellene og også fremme jevnt tonet hud. For å lette magen naturlig, ta litt natron og legg til vann for å lage en tykk pasta. Påfør den og la den stå på for en stund. Vask av med vann. Du kan også blande natron med yoghurt og bruke på magen for lettelse av huden.

8. Agurksaft:

På grunn av en stor mengde vitamin C, A, B1, biotin og kalium kan agurkjuice bidra til å fremme lettere hud. For å få lettere og lysere hud, må du ta noen agurkjuice og bruke på magen. Vask av med vann etter en stund. Vitamin C i agurk spiller en viktig rolle i kollagenproduksjon.

Image
Image

Slik reduserer du mage uten trening Yoga Poses For Flat Mage Alt om Tummy Tuck Belts Diettdiagram for å miste magefett 7 måter å redusere mage etter keisersnitt Hvordan bruke klær til å skjule din mage Tips og triks for å behandle mørke innvendige lår 10 effektive måter å behandle mørke knuller på

Populært emne