Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Best Tinted Lip Balms tilgjengelig i India - Brands & Range - SKJøNNHET 2023
Best Tinted Lip Balms tilgjengelig i India - Brands & Range - SKJøNNHET 2023
Anonim

Best Tinted Lip Balms tilgjengelig i India

Dagens innlegg vil bli mye elsket fordi nei hva enten du er en glans eller en lippy elsker, leppebalmer og det for tonet eller farget er vår hele tiden favs! Baby lepper har tatt oss til nye høyder med tonet leppebalsam, og jeg er skyldig i å kjøpe nesten alle dem som bringer meg til poenget, er det andre fargete leppebalmer jeg kanskje savner, her er det jeg fant ut.

L'Occitane Tonet Shea Butter Lip Balm
L'Occitane Tonet Shea Butter Lip Balm

Elske det faktum at det er laget av naturlige produkter og Sheasmørret i det gir leppene mine som fuktighetstopp, uten å være OTT. Ikke skinnende som kjemikalien (som de fleste er), lip glosser, heller ikke "balmy" og tørr som noen leppebalsam kan være. Et veldig fint kompromiss teksturvis og bare et snev av farge.

Maybelline Lip Glatt Farge og Pleie Forfriskende Tonet Lip Balm
Maybelline Lip Glatt Farge og Pleie Forfriskende Tonet Lip Balm

Det bidrar til å reparere tørre lepper takket være sine naturlige ingredienser: Jojoba olje og Safflower frøolje. Den inneholder også E-vitamin for å beskytte leppene mot ytre aggressjoner. Lærene dine blir mer fuktig, myk og smidig. Farge sprer jevnt og gir leppene dine en subtil, skinnende fargetone. Lippene dine ser og føler deg fornyet, saftig, utrolig myk og glatt.

NYX Color Lip Balms
NYX Color Lip Balms

Legg farge og fuktighet til leppene dine i en applikasjon. Når leppene dine krever hydrering og du ønsker farge, er NYX Cosmetics ny Color Lip Balm det perfekte alternativet! Få fuktighet, skinn og en ren fargevask leppene dine ønsker mens du fortsatt ser naturlig ut. Tilgjengelig i 12 nyanser.

MAC Tinted Lip Conditioner
MAC Tinted Lip Conditioner

En beskyttende mykgjørende balsam formulert med SPF 15, en ren vask av farge og en helt naturlig glans. Forhold lepper, låser i fuktighet. Inneholder mandelolje, shea-smør, avokado-ekstrakt, hvetekjemelolje, vitaminer A og E.

Maybelline baby lepper:
Maybelline baby lepper:

Synlig fornyede lepper og 8-timers hydrering Hemmeligheten: Eksklusiv lip renew formula med SPF 20 Beskytter og fukter lepper i hele 8 timer Etter 4 uker blir leppene fornyet og gjenfødt 7 varianter

Kroppshandelen Født Lippy Lip Balm Stick
Kroppshandelen Født Lippy Lip Balm Stick

En kult leppebalsam i et pinneformat. Gir lepper en fargefarge, fuktighetskutt og en myk glans.

Kroppsbutikken Delipscious Tinted Lip Balm
Kroppsbutikken Delipscious Tinted Lip Balm

Hydrater leppene dine og legg til et hint av farge med en fuktighetsgivende leppebalsam med en fruktig smak laget av matvarer, inkludert naturlige vannmelon og bringebærfrøoljer.

Nivea Fruity Shine Tonet Lip Balm
Nivea Fruity Shine Tonet Lip Balm

Den innovative formelen av Nivea Fruity Shine med Pink Guava ekstrakt og glitrende pigment gir langvarig fuktighet og en deilig fruktig smak som gir deg myke og glatte lepper med lys rosa glimmer.

Vaselin Lip Therapy
Vaselin Lip Therapy

. Det er super fuktighetsgivende og ikke i det hele tatt voksaktig som de andre varianter. Den beste delen er det beroliger tørre lepper med en gang, og effekten varer i nesten 5 timer på meg. Fargen svinner selvfølgelig, men mykheten i leppene forblir. Også, en liten mengde er nødvendig, bare to swipes for å være presis for å få den rosenrøde fargen. Pigmenterte lepper kan finne det usanne skjønt. Den enorme mengden er nok til å vare meg en måned. Duften av balsam er også veldig hyggelig, akkurat som roser.

Revlon Just Bitten Kissable Balm
Revlon Just Bitten Kissable Balm

Det er en bortskjemt balsam smeltet med en lett leppeflekk i en bedårende, lubben fargeblyant. Just Bitted Kissable Balm Stain gir mykere, mykere lepper med en perfekt fargefarge som varer time etter time. Gelformelen kommer i 12 levende nyanser som passer til ethvert utseende eller humør.

Image
Image

Lush Snow Fairy Lip Tint En yummy leppebalsam og fargetone for magiske rosa tingede lepper. Har du noen gang lurt på hva Snow Fairies spiser? Vel det var konseptet som var på Helens sinn da hun fant opp denne leppefargen. Hun ville ha en leppefarge for alle menneskene der ute som finner Snow Fairy dusjgel, gjør julaften. Men hvis du ønsker å lage en leppebalsam for å friste sjenerte feer, så trenger den noen spesielt fristende yummy ingedients. Så fylte hun dette med sherbet, tørket bringebær og glasur, og smakt det med vår herlige blanding av oljer fra Bubblegum leppe skrubbe

Image
Image

MaxFactor Xperience Sheer Gloss Balm

Xperience Sheer Gloss Balm kombinerer glans og fuktighet for myke og skinnende lepper. • Føles glatt og silkeaktig med en blank overflate. • Beriket med mango og shea smør for å fukte leppene dine. • Inneholder SPF 10 for å beskytte leppene dine mot solen.

Himalaya Herbals Strawberry Shine Lip Balm
Himalaya Herbals Strawberry Shine Lip Balm

Få glansig glans, myke og smarte lepper med vår oljefrie leppebalsam, formulert med vegetabilske oljer, som er fri for konserveringsmidler. Jordbærfrøolje, en rik antioksidant, betingelser og fuktighetsgivende lepper. Aprikos Kjernel Olje beroliger lekkede lepper. Gir langvarig fuktighet og beskyttelse, og etterlater en delikat nyanse av jordbær.

Ansikter Smør opp Lip Balm
Ansikter Smør opp Lip Balm

smør opp, den lekkert rike og nærende Lip balm fra FACES, holder leppene myke og saftige. Den super fuktighetsgivende formelen gir deg en grunn til å smile alltid!

Lakme Lip Conditioner
Lakme Lip Conditioner

Lakme lip love conditioner er pigmentert. Hydrerende, men kan ikke fungere for å reparere hakkede lepper. Har SPF 12. Det er en gelbasert lip conditioner, slik at det ikke føles klissete eller tunge på leppene. Veldig søt emballasje. Utmerket produkt for college goers. Kan brukes som en glans på toppen av en leppestift eller alene. Leveres i 4 flotte farger. Har et søtt godteri ganske duft, som kanskje eller ikke kan fungere eller alle.

LipIce Sheer Color
LipIce Sheer Color

LipIce er en ung og trendy leppebalsam for de elegante unge jentene der ute! LIPICE er en morsom og fasjonabel leppe fuktighetskrem som passer for alle anledninger og livsstil. Den inneholder alle de gode greiene for å holde leppene myke, fuktige og sunne hele dagen, for merkbart glatte lepper. LIPICE tilbyr et bredt spekter av leppeprodukter for å skjemme bort og fukte leppene dine.

Er det noen andre som du vil inkludere her? Disse er en må-ha for oss på dagen når vi har lekkede lepper, men vil ha glamfarge med næring, fortell oss dine favoritter. :)
Er det noen andre som du vil inkludere her? Disse er en må-ha for oss på dagen når vi har lekkede lepper, men vil ha glamfarge med næring, fortell oss dine favoritter. :)

Nivea Lip Care Reparasjon og beskyttelse Lip Balm Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Nivea Soft Rose Lip Balm Nivea Vitamin Shake Cranberry og Raspberry Lip Balm Revlon Colorburst Lip Butter Berry Smoothie FabIndia Plum Passion Lip Butter Revlon Colorburst Lip Butter - Lollipop Kroppshandelen Mango Lip Butter Enliven Raspberry og Red Apple Shower Gel Milani Color Statement Leppestift i Raspberry Rush Kroppshandelen Født Lippy Raspberry Lip Balm Elle 18 Color Pops Lipstick - Raspberry Ripple Maybelline Baby Lips -Rose Addict Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss: Pink Shine and Rose Shine

Populært emne