Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Helse, skjønnhet og mote tips fra Anushka Sharma - HUDPLEIE 2023
Helse, skjønnhet og mote tips fra Anushka Sharma - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei ganske IMBBians,

Jeg håper du alle husker Anushka Sharmas debut med SRK? Hun har forvandlet seg mye og ser ganske annerledes ut i hennes siste film Sultan. Men en ting har ikke endret seg om henne - hun ser alltid passform og aktiv, og hennes sjarmerende glød er fortsatt intakt. Ærlig, jeg er ikke en stor SRK-fan, og jeg likte ikke Rab Ne Bana Di Jodi mye. Første gang jeg faktisk merket Anushka riktig var i filmen "Ladies Vs Ricky Bahl". Jeg var helt imponert over å se henne i den svarte bikini, som hun bar med stor tillit. Anushka har alltid klart å fange oppmerksomheten til media og commoners, enten det er for hennes forhold til Virat Kohli eller hennes dårlige leppejobb. Du kan eller kanskje ikke liker henne, men du kan ikke ignorere henne! Her er noen helse-, skjønnhets- og mote tips fra damen som inspirerer deg alle.

Image
Image

Treningstips:

Image
Image

Anushka Sharma er et fitnessfreak. Hun var naturlig slank da hun startet sin Bollywood-reise, men nå ser hun mer fit og atletisk ut. Her er noen ting hun gjør for å opprettholde sin kondisjon. • Treningsøkt- Anushka foretrekker vekt trening fire ganger i uken. Og hun hopper aldri hennes treningsøkter. Hvis hun ikke kunne gå på treningsstudio om morgenen, sørger hun for at hun trener henne om kvelden. • Yoga- Anushka foretrekker yoga over treningsøkter. Hun praktiserer yoga hver dag for å øke kroppens fleksibilitet og forynge hennes sinn. • Dancing- Ifølge henne er dans den beste kardiovaskulære øvelsen. Så hjelper 30 minutter med dans hver dag henne å få den energien vi alle elsker i henne. • Meditasjon- Meditasjon holder både sinn og kropp rolig, noe som er viktig for de travle B-byen skjønnhetene. Så, for å få avlastning fra stress, mediterer Anushka to ganger daglig. Ifølge henne hjelper det henne til å få vakker hud sammen med et avslappet sinn og kropp. • Et perfekt kosthold- Anushka følger ikke en super streng diett. Men hun tror på sunn mat. Så, selv om hun ikke er i lav-karbohydrater med høy proteininnhold, sørger hun for å balansere og spise hva kroppen hennes trenger. Hun unngår søppelmat helt og foretrekker hjemmelaget mat. Hun bruker også rundt 4 liter vann daglig for å opprettholde stoffskiftet og eliminere giftstoffer.

Tips for vakkert hud og sunt hår:

Image
Image

Anushka hud ser sunn og feilfri ut, og den gløder selv uten spor av sminke. Her er noen av hennes hud- og hårpleiehemmeligheter: • Den riktige mengden vanninntak holder huden hydrert og fri for giftstoffer. • Hun gjør det et poeng å fjerne sminken hennes før du går i dvale, selv når hun er for trøtt etter timer med skyting. • Hun bruker en krem basert rengjøringsmiddel for å fjerne sminken hennes. For å fukte ansiktet bruker hun kokosmørbaserte produkter. • Hun scrubs hennes hud ofte og bruker en rose toner for å avsløre en sunnere og mer levende hud. • For å helbrede skadene som er gjort av forurensende stoffer og kjemiske produkter, bruker Anushka en neem-face-pakke. • Som å fjerne sminke, foretrekker damen å vaske håret før du legger deg til sengs. • Hun stoler på den gode kokosoljemassasje for å få et sunt, mykt hår. Hun bruker olje minst en time før shampooing håret. Ifølge henne beskytter det håret mot skader som gjøres av stylingprodukter som hun må bruke regelmessig.

Mote tips:

Image
Image

• Se best i svart- Når ingenting annet fungerer, foretrekker Anushka de svarte stykkene i garderoben hennes. Det være seg en vakker svart kjole eller en grunnleggende svart tee, Anushka stenker den med stil. Men hun foretrekker å legge til noen fargerike smykker, pose eller sko for å bryte monotonyen. • Det Boho-chic utseendet- Her boho kjoler med mange søppel tilbehør ser perfekt sammen med sitt trygge smil. En fin kropp, noe fint tilbehør og selvtillit er alt du trenger for å sporte boho-stilen som henne. • Lagret mote- Hun elsker lagdeler fra garderoben hennes for å skape noe helt nytt. Hun legger et skjerf over kjolen hennes, skryter over skjorten hennes, og klarer seg å se uanstrengt kult hver gang.

• Etnisk saree ser ut- Tror du at høye kvinner ikke ser bra ut i sarees? Bli inspirert av denne 5ft 9 tommer høye skjønnheten fra Bollywood. Hun ser pent ut i hver saree hun har på seg. Bare vær sikker på å plukke den rette etter din kroppstype.

Image
Image

• Bruk den riktige skoen- Anushka vet hvordan man skal ha de riktige skoene med de riktige antrekkene. Hun ser på seg trendy og nydelige sko som utfyller kjolen hennes. Imidlertid er hun til tider opptatt av enkle sneakers som gir føttene litt avslapping og hvile. Og så igjen, for å legge til noe glam berøring med sine grunnleggende tees og jeans, er Anushka ofte sett med vakre støvler. • Ikke bryr seg om håret- Anushka opprettholder sunt hår. Men hun er aldri veldig masete om styling den. Hun er ofte oppdaget i åpent hår eller sidebevist løse flettene. Og for å slå varmen, gjør hun også en fin toppknute.

Noen gode smink tips:

Image
Image

Anushka er sminke utseende er subtile og friske. Her er det grunnleggende om hennes daglige sminke. De er super enkle å følge og krever ikke mange produkter: • Tonet ned øynene- Anushka foretrekker enkel, tonet ned øyesminke. En peachy-beige øyenskygge på lokkene og en fremhevende nyanse på buen på hennes panne, gir henne et mykt og naturlig utseende.Hun bruker en svart liner for å linje den ytre delen av øvre lash-line og en svart kajal for den nedre lash-linjen. Frakk av mascara fullføre hennes uanstrengt og vakre øye sminke. • De friske glansete kinnene- Anushka bruker en peachy rosa rødme på sine brede kinn og kinnben. Dette bidrar til å legge til noe definisjon og gir henne også en naturlig glød. • De myke nøytrale leppene- Anushka bruker sjeldent lyse leppefarger med jevne mellomrom. Hun bruker en brunaktig-fersken naken lip-farge og gir ofte en gjennomsiktig glans. Dette utfyller perfekt øyet sminke og rødme.

Du kan følge disse helse-, skjønnhets- og stylingstipsene inspirert av Anushka. Disse tipsene kan hjelpe deg med å imponere en fyr som er inspirert av utseendet og energien til Virat Kohli. Skål, og alt det beste!

10 Skjønnhetstips Hver brud-til-være må følge for å se mesmerizing på hennes bryllup Topp 8 tips for klar hud Mote og skjønnhetstips for å se ditt beste under Durga Puja Tips for å inkorporere kokosnøttolje i ditt daglige skjønnhetsregime Helse og skjønnhet Fordeler med gulrøtter 10 Bollywood-kjendiser som ser vakkert ut uten sminke 10 Celebrity Front Bang frisyrer Bollywood stjerner og deres luksuriøse vesker Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Populært emne