Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Beste Chambor Lip Gloss tilgjengelig i India - KROPP 2023
Beste Chambor Lip Gloss tilgjengelig i India - KROPP 2023
Anonim

Beste Chambor Lip Gloss tilgjengelig i India

I dag deler jeg min mest favotire kremete leppeplaster, nesten som flytende leppestift. Disse er chambor glitrende glosser, og de har litt glimmer også, men jeg tror at noen av disse er nødvendige for å legge glamour til noen leppestift, de er en glede å bruke.

Chambor Glitzy Gloss Intense # 633
Chambor Glitzy Gloss Intense # 633

Glansens tekstur er ikke satt, og det ser frisk ut for å si halv og en time, hvoretter det ser ut som halvparten som pigmentert, kan skyldes at jeg puter mine lepper sammen mye, spesielt når jeg har glans: / men uten måltider, dette burde overleve en time eller to, på meg ser det ut som om jeg har på meg noe for å si 90 minutter etter som det ser litt ut, ikke så pent du vet, så jeg foreslår at du bruker dette over noen naken matte leppestift.

Chambor Glitzy Lip Gloss Intense Shade 603
Chambor Glitzy Lip Gloss Intense Shade 603

I ett ord, utmerket !!! Chambor Glitzy glosser er en av de beste glansene jeg har brukt. Jeg så på disse siden Rati postet noen få fargeprøver her på IMBB. Så jeg plukket opp denne nyansen 603. Det er en brun, liten blanding av murstein rød + brun jeg vil si; Egentlig ikke den typen skygge jeg når for ofte, men i kjøpesenteret med alle disse lysene, så dette fantastisk ut. Skyggen passer til de fleste hudfarger etter min mening. Med vintre kommer inn, vil jeg gjerne ha denne skyggen ofte. Selv om jeg bruker en veldig ren frakk som dette ser for sterk ut ellers på meg.

Chambor Glitzy Gloss Intense - 644
Chambor Glitzy Gloss Intense - 644

Strukturen av glansen er ikke satt, og det ser frisk ut for å si en time, hvorpå det ser ut som halv som pigmentert. men uten måltider, dette burde overleve en time eller to, på meg ser det ut som jeg har på meg noe for å si 90 minutter etter som det ser litt ut, ikke så pent du vet. Hvis du daber på et vev, er det borte!

Chambor Glitzy Gloss Intense Shade 605
Chambor Glitzy Gloss Intense Shade 605

Selskapet hevder at produktet er en "ren solid farge" er sant. Det gir fullstendig dekning til mine (høyt) pigmenterte lepper, og jeg trenger ikke å bruke en concealer på mine lepper under dette produktet. Det føles litt klissete på påføring, men legger seg komfortabelt på leppene om 2-3 minutter. Deretter føles det ikke klissete.

Chambor Glitzy Gloss Intense # 615
Chambor Glitzy Gloss Intense # 615

Fargen ringte bare til meg og spurte meg om å slather den på leppene mine. Nå må du vite at jeg aldri har farget leppeplaster. Mine leppeplaster er nesten alltid gjennomsiktige, og hvis ikke det, så kanskje en grunnleggende rosa som passer til min egen leppefarge. Så dette var et stort dykk for meg! Men jeg er glad jeg tok det stupet. Det er en fin leppe glans med god oppholdsstyrke. På dager, når jeg ikke føler meg så "rosa", blander jeg en liten mengde av dette med leppebalmen min og slather den på leppene mine (gjør en flott dato se!).

Chambor Glitzy Gloss Intense # 631
Chambor Glitzy Gloss Intense # 631

Glansens tekstur er ikke satt, og det ser frisk ut for å si en time, hvorpå det ser ut som halvparten som pigmentert, kan skyldes at jeg punger mine lepper sammen, spesielt når jeg har glans: / men uten måltider, dette burde overleve en time eller to, på meg ser det ut som jeg har på meg noe for å si 90 minutter etter som det ser litt ut, ikke så pent du vet. Hvis du daber på et vev, er det borte! ser ut som leppebalsam da

Chambor Glitzy Gloss Intense # 632
Chambor Glitzy Gloss Intense # 632

Glansen er som en flytende leppestift, den er tykk, pigmentert, saftig, den er en peachy soft brown og den er en fantastisk nyanse for alle hudfarger, vil bli elsket av glans og lippy elskere like og fargen er en slitasje på dagen og glans gjør det til en god natt slitasje også. Skyggen har ingen glimmer, men det er ut og ut en kremaktig blank leppefarge.

Image
Image
Chambor Glitzy Gloss Intense - 661
Chambor Glitzy Gloss Intense - 661

Den svært kremete, myke, fulle av glans, ikke klebrig og superglidende kombinasjon, med sin ferske fargetone hjelper de tørkede leppene til å forbli fuktig over lengre tid.

Image
Image
Chambor Glitzy Gloss Intense Shade # 646
Chambor Glitzy Gloss Intense Shade # 646

Du kjenner min vanvittige kjærlighet til lilla sminke - ikke sant? At jeg ville hente denne glansen i lilla var en no-brainer! Denne nyansen er en myk rosa-ish lilla nyanse som passer til rettferdige til middels hudfarger. Fargen er veldig feminin og romantisk og vil se bra ut med en subtil, rosa tema dagtidsmake - nemlig Neutral øyne / kohled øyne og frisk rosa rødme. På mørkere hudfarger føler jeg at det virker litt kjedelig, men prøv det på leppene dine hvis du plukker opp dette!

Chambor Glitzy Gloss Intense # 648
Chambor Glitzy Gloss Intense # 648

Skyggen er en blå-basert lilla lilla, ingen glimmer ingenting bare ren kremaktig saftig farge, dette lyser virkelig opp ansiktet mitt, og toner også ned dypere plomme lippier. Hvis du er i blå basert lilla, er dette for deg!

Image
Image
Image
Image

Chambor Glitzy Gloss Intense # 633 Chambor Glitzy Gloss Intense # 632 Lotus Herbals Seduction Botanisk Tinted Lip Gloss Review Lotus Herbals PURESTAY Lip Glosses-Iced Pink, Pink Hypnotic, Peach Pink 17 Chambor Eyeliner-bilder, fargeprøver 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver Chambor Glitzy Gloss Intense Shade 604 Chambor Glitzy Gloss Photos, stikkord Chambor Glitzy Gloss Intense # 615

Populært emne