Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Best Matte Lipstick Merker og Range tilgjengelig i India - HUDPLEIE 2023
Best Matte Lipstick Merker og Range tilgjengelig i India - HUDPLEIE 2023
Anonim

Best Matte Lipstick Merker og Range tilgjengelig i India

Dagens innlegg er veldig kjære for meg som jeg er kremaktig matt leppestift elsker, og jeg vet at mange av dere fortsatt tror at matte lepper er en trygg innsats for casual og kontor wear, overtid jeg oppdaget noen få merker i India som jeg kjærlig elsker og har virkelig samlet mange nyanser fra dem, men jeg snakker om merkene og omfanget de har som er rent matte. Ta en titt:

Bobbi brun kremaktig matt leppestift:

Bobbi's revolusjonerende ny leppestift - Creamy Matte Lip Color kombinerer utseendet til en klassisk matt leppe med utrolig brukbarhet. Kremet og fuktighetsgivende, det glir på komfortabelt og føles lett som luft. For ikke å nevne at den har oppeffekt, også (det vil ikke komme i 8 timer). Inspirert av det utseende hun opprettet for Fashion Week, satte Bobbi seg fram for å utvikle det perfekte fargespekteret, alt fra nudder til brights til bolds. Vi er ganske sikre på at du vil ha mer enn en farge.

Image
Image

Chambor pulver matt leppestift:

En nyskapende formulert leppestift som har både fuktighetskrem + matteffekt i den. Powder Matte Lipsticks har en Non-Drying Triple Action Formula som: Hydrater - Vitamin A & Jojoba Olje Beskytter mot solen - UVA og UVB-filter (SPF-15) Har anti-aging formel som myker og glatter leppene - Vitamin E

Image
Image

Deborah Milano Atomisk rød mat leppestift:

Glatting, utrolig komfortabel konsistens. Utvalgte råvarer formulert for å forlate en fantastisk matte, fløyelfinish. Lett mikro-luftet konsistens bevarer intenst farge uten å tørke lepper. Satiny mat leppestift. Ultra-komfortabel glidende formel for fløyelsete glatte lepper som holder seg perfekt hele dagen lang. Hypoallergenic. * * Formulert for å minimere risikoen for allergi.

Image
Image

Revlon Matte leppestift

Revlon Super Lustrous ™ Matte Lipstick gir suede-lignende applikasjon og maksimal farge. Rik matfarge glir lett over leppene.

Image
Image

NYX Matte leppestift

NYX Matte Lipsticks er svært pigmenterte, rikt formulerte leppestifter som glir jevnt, holder seg og gir en ikke-glanset, motematte matt finish som de omslutter lepper i strålende farge. Matte leppestift er tilgjengelig i rene røde til naken, med 22 rike nyanser.

Image
Image

Faces Canada Satin Matte Lipstick

Beriket med vitamin E og ekstrakter av rå mangosmør for hudreparasjon mot klimaendringer. Super opphold, lett å bruke leppestift gir jevn leppefarge dekning. Lanolin og parfymefri. Veldig fuktighetsgivende og tørker ikke ut i det hele tatt. Den gir en semi matt finish på leppene. Lippestiften er svært pigmentert, og en enkelt sveipe gir en fin intens farge til lepper som gir fullstendig dekning.

Image
Image

Lakme 9 til 5 Gjenta leppefarge:

Kombinerer fantastisk komfort med oppholdskraft som holder deg frisk i timevis. Med en slitesterk komfortteknologi. Tilbyr en kremaktig farge med Colorfix-teknologi. Sikrer 10 timer intens kremefarge.

Nærer, beskytter og fukter leppene dine Ikke smuss eller visne lett Holder leppene glatt og mykt Glider glatt på leppene Super rik farge med super forbli kraft

Image
Image

Colorbar matt berøring leppestift:

Den har de glamorøse egenskapene til en matt leppestift med fløyelsaktig finish som vil få deg til å bli forelsket. Denne fantastiske leppestiften har intens farge som er kremaktig, myk og glir jevnt på applikasjonen, bare fuktighetsgivende, utrolig slitesterkt, men helt matt.

Image
Image

Maybelline Colorsensational fet mat leppestift

Produktkrav:

Hydrerende matte med honningnektar Fuktighetsgivende midler som Rosa canina olje og jojoba olje Pulver mindre matte pigmenter sikrer ekte levende nyanser

Image
Image

Ansikter Ultime Pro Long Wear Matte leppestift

Matt finish for uber chic! En levende fargeborst som varer mer enn 8 timer. Beriket med E-vitamin og anti-aging oksidanter. Kremaktig tekstur gir jevn, vanntett høy dekning. Tilgjengelig i en rekke svarte nyanser.

Image
Image

Maybelline Super Stay 14 timers leppestift

Super rik farge med 14HR super forblir kraft i vår eksklusive vektløse formel Oppholder seg friskt, lett og behagelig.

Så disse er ganske mye mine favoriserer, hvilke matte leppefarger elsker du? Jeg lurer for tiden etter Rimel kate moss matte rekkevidde som ikke er her ennå … kommenter på fav mattes 🙂
Så disse er ganske mye mine favoriserer, hvilke matte leppefarger elsker du? Jeg lurer for tiden etter Rimel kate moss matte rekkevidde som ikke er her ennå … kommenter på fav mattes 🙂

Beste Lip Liner Brands tilgjengelig i India Jordana Powder Blush - Tawny Beige Jordana Lip Out Høy Super Gloss Gloss - 104 BFF Kryolan Theatre Lip Liner blyant i rosa NYX Slim Lip Liner Pencil - Citrine 6 Colorbar Velvet Matte Lipstick Bilder, fargeprøver 10 mest favoritt Colorbar Matte Lipsticks

Populært emne