Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

10 Best Shimmer Lipsticks å velge mellom - HUDPLEIE 2023
10 Best Shimmer Lipsticks å velge mellom - HUDPLEIE 2023
Anonim

10 Best Shimmer Lipsticks å velge mellom

Å være en matte elsker jeg aldri tenkt på dette innlegget, men Jomol hjalp meg med dette emnet, tenkte jeg hvorfor ikke liste noen få glimmerlippier, naken, brun, rød, fersken, en for alle, flott for fester og når du vil ha glitteren På leppene blink når partiet lys rammer leppene dine, ta en titt på noen få tilgjengelige, nydelige nyanser av leppestift som er skinnende.

Lakme 9 til 5 leppestift - Satin Ruby
Lakme 9 til 5 leppestift - Satin Ruby

Tekstilens tekstur er satin og glir lett på leppene. Lippestiften har en metallisk glans med gyldne shimmers. Shimmeren er finmalt og blander godt med fargen. Det er definitivt ikke klumpete. Lippestiften legger seg ned til en halvmatt metallisk finish som jeg elsker. Den halvmatte metalliske ferdig tekstur er pen og gjør den brukbar selv for en person som meg, jeg foretrekker ikke metalliske glimmerlipestikker. Lippestiften er halvmattig, ikke supertørking, men du trenger å fukte leppene dine før du bruker den til en bedre finish.

Rimmel Varig Finish Leppestift - Stilig
Rimmel Varig Finish Leppestift - Stilig

Skyggen er brun med tonn og tonn sølvglimmer på den, det er en glitrende leppestift og den har en veldig høy glans, alt sølvglimmer i det blinker når lyset faller på det og gjør det over det øverste leppestiftet for meg, Jeg er i dype nyanser, men aldri noen gang har jeg glitrende skygge, etter å ha sagt at jeg tror at alle som liker shimmer browns, vil elske det!

Maybelline Color Sensational Lipstick i Golden Brown
Maybelline Color Sensational Lipstick i Golden Brown

Denne skyggen er en glitrende leppestift, pigmenteringen er lav. Også, jeg pleier å søke med lette hender fordi jeg ikke vil se ut som en disco ball.

MAC Milan Mode Lipstick
MAC Milan Mode Lipstick

Farge: magenta rosa med lys rosa og sølv shimmers. Shimmers er ikke i ansiktet slag. De ser veldig sofistikert ut. Avslutt: Luster. Glatt, glanset og byggbart. Men det blir ikke helt ugjennomsiktig. Tekstur: går glatt. Jeg finner shimmers å være litt gritty, men ikke ubehagelig gritty. Litt fuktighetsgivende.

Elle 18 Color Pops Lipstick - Fuscia Fancy
Elle 18 Color Pops Lipstick - Fuscia Fancy

Tekstur av denne leppestiften er igjen myk og nesten crème. Jeg finner Elle 18 lippies med shimmers er mykere, glattere og kremere enn lippene uten glimmer. Jeg sier dette fordi jeg så Mauve sorbet og denne Fuscia-fancy er mykere og smelter mer enn Pretty fersken, Coral romance og Candy kiss. Denne leppestiften er gjennomsnittlig pigmentvis, en swipe dekker mine pigmenterte lepper og med 2 swipes fargen blir mer merkbar og med flere swipes det ser litt OTT, men det er bare avhengig av deg hva du kan bære.

Deborah Milano Rossetto Light Creator Shine og Volume Lipstick - Shade 9
Deborah Milano Rossetto Light Creator Shine og Volume Lipstick - Shade 9

Den flerfarvede glansen gjør det vanskelig å bruke på dagtid, spesielt når du må gå ut i solen. Fargen ser bra ut når den er farget. Jeg likte koral-ferskenfarge, men det nekter å dukke opp i det hele tatt på lepper. Det gir et lite snev av fersken på leppene etter 3-4 swipes, men shimmer er for mye for meg å bære. Denne fargen passer bare rettferdige toner. Det vil vaske ut middels og dusk hudtoner. Jeg likte ikke glimmer, farge og pigmentering i det hele tatt. Den forblir på mine lepper i ca 2 timer. Det har absolutt glossy effekt, og jeg la merke til noen plumping også. Den gode tingen om denne leppestiften er dens tekstur. Den glir veldig jevnt og mykt på leppene. Det er så mykt at det må lagres i kjøleskap på grunn av varmen. Det er ekstremt utsatt for smelting. Det er ikke nødvendig å bruke en leppebalsam under fordi det er ekstremt fuktighetsgivende. Denne leppestiften fades ganske ujevnt og etterlater mange shimmers på lepper etter fading.

Revlon Moisture Stay Lip Farge 06 Toffee
Revlon Moisture Stay Lip Farge 06 Toffee

Revlon Toffee er glatt å påføre på leppene og gir en blank overflate. Jeg tror det glatte utseendet skyldes tilstedeværelsen av shimmers som ikke er OTT. Jeg er en kremaktig finish elsker, men disse shimmers lagt til skyggenes glamour og dermed ga jeg inn.

Lancome Color Design Camisole Shimmer leppestift
Lancome Color Design Camisole Shimmer leppestift
Lakme Nine To Five Lipstick-Sun Shimmer
Lakme Nine To Five Lipstick-Sun Shimmer

Min mor elsker å bare sveipe denne leppestiften et par ganger og rush av. Det er oransje tonet, helt klart lyser opp hennes hudfarge.

Loreal Color Riche Lipstick - Intense Fuchsia
Loreal Color Riche Lipstick - Intense Fuchsia

Skyggen er en veldig intens som den sier, lyserød en ment for brune hudtoner! Skyggen, med mindre de er fargede, blir ikke skimmeren åpenbaret, når du sverger, ser du oodles sølvskinn som smelter inn med kremaktig leppestift på leppene dine. Dette er øyeblikket når du bestemmer deg for om du liker leppestift eller ikke.

Image
Image

Lakme Absolutt Plump og Shine 3D Gloss Beige Shine Lakme Absolute Moon Lit Highlighter Lakme Absolute Matt Lip Color 47 Classic Rose Lakme Absolutt Sun-Kissed Bronzer Review, Stikkprøver, Sammenligning Lakme Absolute Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine Lakme Absolute Mattreal Skin Natural Mousse Lakme Absolute Makeup Collection kommer snart!

Populært emne