Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Best Pink Lip Glosses Tilgjengelig i India - KROPP 2023
Best Pink Lip Glosses Tilgjengelig i India - KROPP 2023
Anonim

Best Pink Lip Glosses Tilgjengelig i India

Pink lip glosses er alltid mest elskede, du kan bruke dem på jobb, høyskole eller fest også, flott å bruke alene eller topp det på leppestifter, i dag la meg dele mine personlige fav rosa leppeplaster som fungerer best for meg og ville være bra for deg også.

Colorbar True Lip Gloss - Pink Stain

Pink Stain er en dristig neonish rosa farge. Det ville se bra ut på blek til hveteaktig hudtone. Det ville ikke komplimentere de mørke hudtonene. Når det er sagt, føler jeg fortsatt at det er en vanskelig farge, og mye avhenger av hvordan du bærer den av. Mitt forslag ville være, tone ned resten av sminke, muligens gå nøytral for å unngå å se opp eller over toppen.

Colorbar True Gloss Lip Gloss - Fresh Pink
Colorbar True Gloss Lip Gloss - Fresh Pink

Fresh Pink er en veldig fin, godteri rosa farge. Jeg er en fan av candy rosa farger, så jeg elsker denne fargen. Denne fargen kan vaske ut skumle tekter. Det vil passe til rettferdige hudtoner det beste. Frisk Rosa er ikke helt ugjennomsiktig som sin motpart "Nectar Orange" og er ikke så lys som den. Det krever to swipes for fullstendig ugjennomsiktig dekning.

Revlon Colorburst Lip Gloss i Hot Pink
Revlon Colorburst Lip Gloss i Hot Pink

En pop med vektløs farge med levende, speilaktig glans. Denne vektløse glansen gjør at leppene poper med 5 ganger mer glans enn lakk. Få leppene med killer farge og bli lagt merke til!

Maybelline Color Sensational High Shine Lip Gloss i elektrisk støt
Maybelline Color Sensational High Shine Lip Gloss i elektrisk støt

Elektrisk støt er en kul, blå-basert rosa med ingen shimmers. Dette er vanligvis det jeg kaller en "Barbie Doll Pink".

Lakme Absolute Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine
Lakme Absolute Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine

Den inneholder marine kollagen og høyglanspigmenter for å holde leppene klumpete og hydrert.

Revolusjonerende 3D-lipglans. Inneholder marine kollagen og høyglanspigmenter for å holde leppene klumpete og hydrert. Tåler opptil 6 timer.

MAC Lipglass Girl ABout Town
MAC Lipglass Girl ABout Town

"Så mye som jeg elsker MAC Girl om Town Lipstick, elsker jeg også lipglasset. Sammenlignet med leppestiften, er leppeglasset litt mindre blå / kul. Dette er vakkert pigmentert og kan brukes på egen hånd. Men jeg foreslår at du et par det med en lys rosa leppestift og det ser enda bedre ut. "

MAC LipGlass Pink Poodle
MAC LipGlass Pink Poodle

"Elsker det. Disse leppeglassene er så fuktighetsgivende og fuktighetsgivende. Og disse gjør at leppene ser så friske og fine ut, spesielt om vinteren. Rosa puddel er en vakker glans som kan brukes enten alene eller kan bæres på toppen av leppestifter. Jeg personlig liker å bruke gloss på toppen av leppestifter og jeg elsker utseendet på disse. Disse glossene er litt klissete som bidrar til den varige kraften i leppeplaster. Hvis du ikke er noen som liker noe klistret på leppene, kan det hende at de ikke er for deg. Disse har ikke noe problem med glidning av kantene, men lipglosser i generelt en svært overførbar. Dette er også. "

B & D Professional Lip Gloss Shade 008
B & D Professional Lip Gloss Shade 008

Vitaminberiget, non-stop shine! Disse lakklignende Lip Gels vil glide jevnt over leppene dine, eller du kan bruke dem over leppestift for ekstra glans. Lekk leppene dine i en av våre deilige nyanser av leppelys for høy glans og helt glamrende lepper. Beriket med antioksidanter A, C og E, vil denne glansen etterlate leppene myke og saftige. Ikke-klebrig, blank, vektløs formel forblir skinnende og frisk!

Chambor Glitzy Gloss Intense - 644
Chambor Glitzy Gloss Intense - 644

Strukturen av glansen er ikke satt, og det ser frisk ut for å si en time, hvorpå det ser ut som halv som pigmentert. men uten måltider, dette burde overleve en time eller to, på meg ser det ut som jeg har på meg noe for å si 90 minutter etter som det ser litt ut, ikke så pent du vet. Hvis du daber på et vev, er det borte!

L'Oreal Glam Shine Gloss i fristende rosa
L'Oreal Glam Shine Gloss i fristende rosa

Tempting Pink er en peachy rosa farge lastet med flerfarget, ikke gritty skinnende mikropartikler. Faktisk starter denne fargen med mye pigment og høy glans, men setter seg til slutt ned til en myk ren glans som du kan se i min leppeprøve. Fargen fades jevnt og gir et snev av glans. Emballasjen er slank og reisevennlig. Staven er utmerket, i utgangspunktet var jeg litt skeptisk, om jeg ville kunne søke riktig eller nei, men ja, jeg gjorde en ganske god jobb. Det er ingen smak eller duft til denne leppeblanken, noe som er greit.

MAC Prolongwear Lipglass Full Speed Ahead
MAC Prolongwear Lipglass Full Speed Ahead

Den leveres med en flatfot applikator. Det er ganske fint - pakker mye farge og bøyer mykt for at den beveger seg godt på leppene. Lipglasset går jevnt, er helt ugjennomsiktig. Også oppholdskraften er god 4 + timer. MEN det er en smerte å få denne glansen til å se bra ut hele tiden.

Faces Go Chic Lip Gloss - Candy Ice
Faces Go Chic Lip Gloss - Candy Ice

Denne lipglossen gir en nyanse av rosa fra emballasjen, men etter påføring er den nesten gjennomsiktig. Det legger bare til en rosa glans til leppene som kan bæres enten alene eller over leppefargen. Strukturen av glansen er ikke den super klissete typen, men den er god nok til å definere riktig konsistens av en ideell leppelys. Neste fabelaktig ting om glansen er glansens fuktighetsgivende kraft. Det gir ikke tørrhet til leppene dine selv etter 1-2 timer av oppholdet på pytten.

Colorbar True Gloss-Vintage Rose
Colorbar True Gloss-Vintage Rose

Fargen er veldig dyp, og du kan bruke den som en satin for ærlig, jeg har et tips å gi for å unngå flekken, og det er å bære det over en leppepenn. Påfør en rosa eller naken leppepenn i hele leppene dine, og bruk deretter dette og sprer, dette reduserer den fremtredende flekken.Fargen lyser virkelig ansiktet opp, og jeg vil anbefale dette til rettferdig til middels hudtoner med rosa undertoner, hudfarger med gule undertoner kan skinne dette helt.

Revlon Super Lustrous Lip Gloss i Pink Pop
Revlon Super Lustrous Lip Gloss i Pink Pop

Revlon Super Lustrous Lip Gloss i Pink Pop er en leppeblans som passer til en prinsesse!

Maybelline Color Sensational Gloss Hooked On Pink
Maybelline Color Sensational Gloss Hooked On Pink

Hooked on Pink (gloss) er en vakker / nydelig bær, mørk rosa nyanse med minutt / meget fin gylden fargeskinning i den. Shimmeren viser knapt, glansen har matt finish, men gir en skinnende glans til leppene.

Lotus Herbals Lip Gloss Vintage Rose
Lotus Herbals Lip Gloss Vintage Rose

Dette er en coral rose farge, og jeg kan se at dette er en stor hit veldig snart. Det kan gi alle Revlon-leppene en glede for pengene sine på grunn av prispunktet og hele følelsen av denne glansen. Denne glansen har også ingen glimmer og kan brukes alene eller toppen av deg favoritt korallrosa leppestift. Få det så snart som mulig.

Jeg elsker nesten alle de ovennevnte, så hvilke har du prøvd? Hvilken er den beste rosa glansen du eier? 🙂
Jeg elsker nesten alle de ovennevnte, så hvilke har du prøvd? Hvilken er den beste rosa glansen du eier? 🙂

Lotus Herbals Seduction Botanisk Tinted Lip Gloss Review Lotus Herbals PURESTAY Lip Glosses-Iced Pink, Pink Hypnotic, Peach Pink 17 Chambor Eyeliner-bilder, fargeprøver 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver Chambor Glitzy Gloss Intense Shade 604 Chambor Glitzy Gloss Photos, stikkord Chambor Glitzy Gloss Intense # 615 L'Oreal Infallible 8 HR Le Gloss - Rebel Red 15 beste kompakte makeuppulver tilgjengelig i India 15 Best Heat Protection Hair Sprayer Tilgjengelig i India Best Pink Lipsticks Tilgjengelig i India: En Samling Beste Aloe Vera Gels tilgjengelig i India Best Makeup Removers tilgjengelig i India

Populært emne