Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

10 beste blusher pensler tilgjengelig i India - MOTE 2023
10 beste blusher pensler tilgjengelig i India - MOTE 2023
Anonim

10 beste blusher pensler tilgjengelig i India

Jeg er alltid på jakt etter konturblush børster, faktisk har jeg en sikkerhetskopi av Lakme absolutt inntrekkbar pensel. Børster børster bør bæres med letthet når de kommer med et deksel på, og kan ha en sikkerhetskopi i børsteholderen til jobbe med det hjemme, så for meg er dette et must. Ta en titt på noen alternativer for fine blush børster.

Inglot 3P Pensel

Inglot 3P er en vinklet konturert vinkelblush børste, den er perfekt for å påføre bronzer for å gi den meislede og slankere effekten til kinnene.

Faces Canada Blush Brush
Faces Canada Blush Brush

Børsten kommer i en matt svart emballasje, håndtaket er langt rundt 7 -8 tommer med ansikter skrevet på den og Blush skrevet på enden, har godt grep og føles lett i hendene. Børsten er vinklet, formen er perfekt å bruke blush så vel som for konturering.

Kryolan Professional Blush Brush
Kryolan Professional Blush Brush

Kryolan Professional Art No. 1709 er en rød børste av fin kvalitet. Penselen virker effektivt ved påføring av blusher. Blush børsten fungerer bra i å bygge fra ren til stor dekning av blush applikasjon. Blush børsten har ganske tette børster som gir en god finish.

Audrey's Blush Brush
Audrey's Blush Brush

Denne penselen er perfekt for å påføre rødme på eppene på kinnene og også for svak konturering. Den syntetiske bustene er ekstremt myk og silkeaktig. Penselen tar den nøyaktige mengden rødme for kinnene, verken for mye eller for mindre. Borstene kastes ikke i det hele tatt.

MAC Blush Brush 129SE:
MAC Blush Brush 129SE:

All-purpose for rødme eller ansiktspulver. Denne børsten er spesielt god for rød applikasjon. Fibrene er myke og danner en full, avrundet form. M · A · C profesjonelle børster er håndskulpturert og montert ved hjelp av de fineste kvalitetsmaterialene. De har trehåndtak og nikkelbelagte messingferrules.

Colorbar Keep Blushing Blush Brush
Colorbar Keep Blushing Blush Brush

Han børste kommer med den vanlige basicare emballasjen og design med et svart håndtak og svart / brun børster. Det er lett å holde og gir et godt grep. Borstene er tette og tykke. Penselen plukker anstendig mengde produkt og sprer det jevnt på kinnene. Den konturerer veldig bra og blander jevnt. Den kan også brukes like bra som en vanlig rødme børste.

Basicare Angular Blush Brush
Basicare Angular Blush Brush

Børsten kommer med den vanlige basicare-emballasjen og designen med et svart håndtak og svart / brun børster. Det er lett å holde og gir et godt grep. Borstene er tette og tykke, men jeg skulle ønske de var pakket mer kompakt. De er myke og ikke harde på huden. Penselen plukker anstendig mengde produkt og sprer det jevnt på kinnene. Den konturerer veldig bra og blander jevnt. Den kan også brukes like bra som en vanlig rødme børste.

Inglot 15BJF Blush Brush
Inglot 15BJF Blush Brush

Inglot blush børste har et trehåndtak og børstene er av geit hår. Det er mykt, ikke kaster hår, er super mykt og plukker opp fargen veldig bra. Du kan gjøre en veldig lett dusting av farge med den eller en dyp vask av farge på kinnene dine.

Kroppsbutikk, inntrekkbar blush børste
Kroppsbutikk, inntrekkbar blush børste

De syntetiske hårene vi bruker i våre børster er spesielt kuttet for å føle seg milde på huden, og tåler daglig bruk i lang tid uten flatting. Penselen tar opp riktig mengde av produktet og dermed er det mindre produktspild.

Lakme Absolutt Face Brush
Lakme Absolutt Face Brush

Penselen er for ansikt, beregnet for pulverprodukter som rødme og kompakt pulver eller løspulver og å blande dem godt ut. Borstene er syntetiske og er veldig myke og mykere enn noen annen børste jeg kanskje har brukt. Borstene er alle dype svarte og veldig skinnende og føder fjær myk på ansiktet.

Jeg har basicare, Lakme en og Colorar og Kryolan en også, hva med deg?
Jeg har basicare, Lakme en og Colorar og Kryolan en også, hva med deg?

MUA Blusher - Shade 5 MUA Blusher in Shade 6 MUA Blusher Shade # 3 MUA Cream Blush Blossom MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette Lakme Absolute Collection Blusher Lotus Herbals Natural Blend Botanisk Blusher 10 beste blusher pensler tilgjengelig i India

Populært emne