Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

17 Clinique Long Last Lipstick Photos, stikkprøver, leppeprøver - KROPP 2023
17 Clinique Long Last Lipstick Photos, stikkprøver, leppeprøver - KROPP 2023
Anonim

Clinique Long Last Lipstick

Takket være IMBB er jeg nå den stolte eieren av 14 Clinique-siste leppestifter. Jeg tror at dette er en samlerobjekt, jeg har lyst til å stirre i flere timer på sin vakre metallpakning, jeg har til og med lagret dem i tilfelle de kom. Hvis du er en som liker ryddig, ren varme farger eller små perlefarger, så er disse for deg, de har mange varme nyanser som vil passe perfekt med indiske hudfarger. Ta en titt. Jeg har samlet kremet og shimmer nyanser clubbing dem inn i 7 hver.

Heather Moon:
Heather Moon:

Denne fargen er en skinnende frostskygge, det er veldig skinnende med metallisk utseende, fargen jeg vil si er en blå basert lilla nyanse, i et frakk er det mer sølv til det, i to strøk begynner det å se mørkere lilla.

Violet bær

Clinique beskriver dette som "midtone blå rød violet med hvit perle", jeg ser fiolettrosa i det og litt sølvskinn, fargen er på kjøligere side, men på en eller annen måte er det en veldig stilig farge. Fargen har shimmer, men det blinker ikke, det blander seg godt med fargen. Det er ikke ugjennomsiktig, husk og er på den rene siden.

Myk bronse

Det faller i den myke glans og nakenkategorien. Det er en myk metallisk glans leppestift og teknisk naken, men for veldig god hud tror jeg dette vil gjøre en sofistikert naken skinn til leppene, men for varme hudtoner vil dette bli mer bronse gudinne slags sminke.

Image
Image

I samme rekkefølge som navn på etikettene over:

Pinkberry
Pinkberry

Fargen er skinnende rosa, men det ser bare ut som en måte, men finishen er som blank balsam som, følelsen av å ha er også lik, det kan føles litt gritty når du bruker den.

Spansk rose

Fargen er en skinnende blank rosa, ingen glimmer eller perle glasur til den, men finishen er skinnende, så dette gir et blikket utseende til leppene som er fantastisk, du trenger ikke en glans for å gjøre det skinnende og tynne lepper vil elsker det.Dryke lepper vil elske det også siden det er veldig fuktighetsgivende for leppene, det er en slags fylle leppe linjene gjør dem ser smidig ut. L-R:

Spansk rose, Festrød, Merlot, Rosa sjokolade, Paprika, Kremaktig nøgen, Blushing Nude

Berry Freeze
Berry Freeze

Fargen er rusten. Den har ikke glimmer, men bare de sunne, skinnende leppene føles.

Rosa sjokolade

Fargen er kalt rosa sjokolade, men jeg kunne se mer av oransje og rust i det, veldig lite rosa kan være i sterkt lys, men ja det er brunt til det, så det heter med rette. Fargen er myk rusten brun, som jeg elsker, fargen er glitrende fri, faktisk den har denne semi matte finishen, du kan ikke kalle den pulvermatte, men likevel ser den ut som en næringsrik matte, målingen er semi matt.

Sugared Maple

Fargen er en fin gyldenbrun slags frost, den er faktisk faktisk altfor lett for min hudtone, det er veldig ren for meg, men det kan bygges opp i tre swipes omtrent. Fargen vil fortsatt gjøre varme hudtoner mørkere.

Chocolate Raspberry

Fargen er akkurat det som heter, det er en brun og en bærskygge, tekstur er jevn og smøraktig, den glir som smør og skyggen er glitrende og frostfri. Den beste delen jeg liker om disse lippene er at fargene er så søte, det gjør at leppene ser fløte ut om du bruker 2-3 strøk, det ser super kremet ut og ferdig er halvglanset.

L-R Heather Moon, Soft Bronze, Sugared Maple, Berry Freeze, Violet Berry, Pink Berry, Chocolate Raspberry

Merlot
Merlot

Dette er en ganske dypere rosa mer som en maroon en, men likevel er den blank og fuktighetsgivende og buttery.

Kremete nyanser Lip-lup: L-R-rader

Blushing naken, Creamy naken Spansk rose, Rosa sjokolade Fest rød, Paprika Merlot

Blushing naken:
Blushing naken:

Fargen er en myk brun i første øyekast, kanskje du tror at dette er halvmatt leppestift, men det har den smake leppeglansen ikke for mye, men fint, det gjør at leppene ser nært, hva mer vil du ha den har den riktige fargen på brun til den, det vil aldri vaske deg ut, det er perfekt for våre varme hudtoner.

paprika:

Fargen er en fin varm fersken rust en, tekstur er glatt og glanset, men det er litt på den rene siden, leppestift glir jevnt og ett frakk gir en ren, men farget overflate, men leppestiftet er veldig byggbart å si.

Nedenfor: L-R: Chocolate Raspberry, Pinkberry, Violet Berry, Berry-fryse, Sugared Maple, Soft Bronze, Heather Moon.
Nedenfor: L-R: Chocolate Raspberry, Pinkberry, Violet Berry, Berry-fryse, Sugared Maple, Soft Bronze, Heather Moon.
Party Red
Party Red

Fargen er varm rød, ikke blå basert, og dermed gjør den perfekt til indiske hudfarger. Dette vil også være en fantastisk brudebarn, og dette er Rød for indiske mottakelser med sari og anarkali.

Shimmer og frost nyanser Lip Svip: L-R rader

Heather moon, Chocolate Raspberry Rosa bær, Berry fryser Violet bær, sukkert lønn Myk bronse.

Creamy Nude
Creamy Nude

Det er en fin naken, den er blek og nesten min naturlige leppefarge. Fargen er for blek og kan kalles melkaktig, jeg tror ikke dette er en nyanse for indiske hudfarger, da dette kan se litt hvitt på leppene. Teksturen er kremaktig og finishen er halvmatt og det belter leppene jevnt uten problemer der.

L-R Heather Moon, Myk Bronze, Sugared Maple, Berry Freeze, Violet Berry, Pink Berry, Chocolate Raspberry

Pink Spice:
Pink Spice:

Fargen er mer krydder enn rosa med et snev av plomme i det - noe som gir det mer liv. Den har en subtil skimmer (ikke frost). Det er ingen grittiness på grunn av skimmeren. Fargen gjelder som en MLBB-nyanse med en glans på den.Det ville fungere bra med dramatiske øyne eller uttalte kinnfarger.

Runway Coral

Runway Coral er en rosa tonet korallskygge, for den indiske skintonen er dette definitivt ikke fet eller neonish. Tvert imot synes jeg det er et utmerket alternativ for folk som vil ha en lys koral, men ikke noe dristig eller OTT.

Topp bambusrosa Middle Pink Spice Bunn bane korall

Bambusrosa
Bambusrosa

Den har en silvery base til den, slik at den gjør det bra både natt og dag. Den mest populære silvery perleized støvete rosa. Den har en myk glans på det. Du kan bruke denne leppestiften som en ren leppemaling eller en fin ugjennomsiktig leppestift.

Så damer, neste gang du besøker Clinique for deres hudpleie, må du nå ut til de lange siste leppestifterne dine sikkert

Clinique Long Last Lipstick - Paprika Maybelline Color Sensational Lipstick Coral Crush Lotus Herbals Lipstick Carnation, Coral Pink Lip Liner Revlon Matte Eyeshadow Tempting Teal 006 Clinique Long Last Soft Shine leppestift Bamboo Pink Review Forest Essentials Lavender og Neroli Light Day Lotion Lotus Herbals Lip Therapy Chocolate 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper

Populært emne