Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

5 beste hjemmelagde Apple Face Packs - KROPP 2023
5 beste hjemmelagde Apple Face Packs - KROPP 2023
Anonim

5 beste hjemmelagde Apple Face Packs

Et eple om dagen holder ikke bare legen unna, den holder også aldring og hudproblemer i sjakk. Apple har rikelig med antioksidanter. Hvis du er i å prøve anti-aging ting og ønsker å gå den naturlige måten, bruk eple face packs fordi de inneholder essensielle næringsstoffer som bidrar til å forsinke aldringsprosessen. Epler nærer huden med vitamin C og A innholdet. Apple ansiktspakker hjelper deg også med å tone ansiktshuden. Her er 5 måter å lage ansiktspakker ut av epler. Undersøkelser har snakket om fordelene med epleskall på huden, men jeg tror du bare skal kvitte seg med peeling og mash eplet til en pasta uten huden.

Image
Image

1. Apple og Honey Face Pack:

Bland noen stykker eple i en bolle og legg i 1 eller 2 ss honning, og bland godt. Påfør på grundig renset ansikt og vask av etter 30 minutter. Honning har fuktighetsgivende, helbredende og antibakterielle egenskaper. Dette er en nærende ansiktspakke, bra for alle hudtyper. Regelmessig bruk vil gi deg klar og sunn hud.

2. Apple og Banana Face Pack:

Banan har naturlige fuktighetsgivende egenskaper og er også rik på mineraler og vitaminer som A, B, C og E. Banan virker også som en mykgjørende, så det er godt for tørr hud. For å lage denne pakken må du blande et par stykker banan og eple sammen for å lage en myk pasta. Du kan også legge til enten yoghurt eller honning til denne blandingen. Påfør på ansiktet og la det stå på i 30 minutter og vask av.

3. Apple, Yoghurt og Sitron Face Pack:

Denne ansiktspakken gir deg jevn ansiktshud. Bare mos i noen biter av eple og legg i 1 ss yoghurt og klem i noen dråper sitron. Bland alt godt og påfør ansikt og nakke, og skyll av etter 20 minutter. Regelmessig bruk gir deg jevn hud og lys hud.

Image
Image

4. Apple, melk og havremel Face Pack:

Du kan også bruke denne ansiktspakken som en skrubbe som forsiktig fjerner død hud. For å lage denne pakken, i en glatt pasta laget av et par stykker eple, bland i 2 ss havremelpulver og 2 ss melk. Bland godt, bruk på ansikt og nakke og skyll av etter 30 minutter. Denne pakken er ekstremt god for alle hudtyper, spesielt tørr hud.

Image
Image

5. Apple, Papaya og Honey Face Pack:

Denne pakken har min favorittfrukt - papaya i den. Det er en nærende pakke rik på vitamin A, antioksidanter. Mash i noen stykker papaya og legg det til en glatt pasta laget av epler. Legg i en ss honning til den. La det forbli på ansiktet i 20 minutter og skyll av grundig. Regelmessig bruk gir deg en klar hudfarge.

Bildekilder: 1, 2

5 beste hjemmelaget granatäpple ansiktspakker 5 beste hjemmelagde drue ansiktspakker 5 hjemmelagde gresskar ansiktspakker 5 beste hjemmelaget kaffe ansiktspakker 5 beste hjemmelagde Avocado Face Packs 5 Hjemmelagde Skin Lightening Face Masks 5 Hjemmelagde Kiwi Face Packs Beste Hjemmelagde Makeup Remover 5 hjemmelagde ansiktspakker for å fjerne tennene Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Ren og klar morgen energi ansikt vask rensende Apple Jovees Apple og Vera Face Massage Gel Khadi Herbal Shampoo Green Apple Ayur Green Apple og Honey Face Wash Apple Orange and Milk Skin Peel Off Face Mask: Gjør det selv Purederm Clean and Fresh Apple Peeling Gel

Populært emne