Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Topp 7 Nail Polishes for Fall - SMINKE 2023
Topp 7 Nail Polishes for Fall - SMINKE 2023
Anonim

Topp 7 Nail Polishes for Fall

Så som dere alle vet, er sommeren over, og høsten er her! Dens igjen den tiden på året, hvor trærne vender farger, så hvorfor burde vi ikke? Her er 7 farger som du kan prale på neglene når du går ut for en spasertur med en venn, kaffe eller en romantisk middag med noen spesielle.

1. Chanel Rouge Noir

Min absolutte favoritt høst neglelakk, jeg har alltid hatt farge hver høst, minst en gang. Siden jeg hadde kjøpt den i 2010. Det er en nydelig dyp rødvin farge, jeg liker hvordan det gjør neglene mine til å se så sofistikerte på grunn av varmenes farger. Rati har faktisk skrevet en anmeldelse om sin storhet, så jeg trenger ikke si mer!

Image
Image

2. Dior Pied de Poule

Jeg elsker kjærlighet elsker å ha grå på hendene mine, jeg liker ikke spesielt å ha svart på neglene mine siden jeg synes det er for mørkt. Men jeg elsker absolutt hvor utrolig grå ser på hender, jeg vet at grå ikke kan brukes mye av folk med mørkere hudtone. Men jeg føler meg som om denne skyggen av Dior ville skille seg ut og være egnet for en perfekt manikyr. Det er en lett skitten grå og har nyanser av taupe til den. Det ville være perfekt for en dag ute eller til og med om natten! Ville definitivt se veldig glamorøs ut på våre vakre hender.

Image
Image

3. Nars Crossroads

Denne Limited Edition 3.1 Phillip Lim for Nars ville være et flott tillegg til neglelakk kolleksjonen i høst og etter min mening kan det føre til bruk hele året. Det er en rik krem, violet fargespikerlakk og vil se helt fantastisk ut på korte, velpleide nagler.

Image
Image

4. Tom Ford Nail Laquer Ristet sukker

Alle elsker Nudes, og naken er en farge som kan brukes hele året og definitivt slitt i løpet av høsten. Denne spesielle Tom Ford Nail Laquer er en flott kremaktig subtile naken, som ikke er veldig ren sammenlignet med andre neglelakker der ute og er ugjennomsiktig på 2 strøk. Jeg elsker hvordan rene og lange negler ser på å bruke denne typen kremaktig nøgen. Ladies dette ville være perfekt for kontor slitasje, raffinement og glam ved siden av. Hvem ville ikke ha det?

Image
Image

5. Essie sin geni

Få Glam på med denne fantastiske fargen. Denne glitrende fargen ville gjøre vinterblåsen din forsvinne umiddelbart! Det er en nydelig blomme / lys violet farge, med en nydelig glimmereffekt og subtile beige undertoner. Bruk den med din lille svarte kjole og hæler, og du vil se helt utrolige!

Image
Image

6. Chanel Pirate

Du kan aldri gå galt med en rød! Jeg elsker å ha på seg dype røde og pinks selv om høsten. Denne spesielle neglelaket er en klassisk lysrød og vil øyeblikkelig gi deg et polert blikk på applikasjonen. Lag dette med sorte, hvite og dype tenner i skapet ditt for å oppnå det perfekte utseende.

Image
Image

7. OPI Aphrodites rosa nattkjole

Jeg elsket iført denne fargen om sommeren, men denne subtile og myke rosa skyggen ville være vakker å ha på høsten. Det er en mørkere nyanse av pulverrosa og vil se nydelig ut på neglene på grunn av sin rike, frostete finish.

 Damene prøver å gi disse flotte farger ut i høst og feire de kalde vindene ved å legge til disse flotte farger i samlingen din og garderoben!
Damene prøver å gi disse flotte farger ut i høst og feire de kalde vindene ved å legge til disse flotte farger i samlingen din og garderoben!

Bilde 1 2 3 4 5 6 7

Alle Chanel neglelakk, bilder, fargeprøver Alle OPI neglelakk, bilder, fargeprøver 22 Colorbar Quick Finish Nail Paint NOTDs, Photos Dove Hair Fall Rescue Intensive Roots Behandling gjennomgang Garnier Fructis Fall Fight Fortifying Shampoo Review

Populært emne