Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

11 skjønnhetsmatvarer for øyeblikkelig bedre hud - UTSEENDE 2023
11 skjønnhetsmatvarer for øyeblikkelig bedre hud - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Dagens innlegg handler om disse 11 skjønnhetsmatene som er noe uvanlig for denne listen, men er overraskende bra for huden din. Når vi tenker på de typiske skjønnhetsmatene, kommer matvarer som yoghurt, valnøtter, tomat, jordbær, grønn te, etc. i tankene. Denne listen med skjønnhetsmatvarer inneholder 11 elementer som ikke alltid finnes på skjønnhetsmatlister, men de kan sikkert gjøre underverk for huden din på flere måter enn en. La oss ta en titt på hva disse matvarene er.

Image
Image

1. Kiwi: Denne lille og deilige lille frukten er fullpakket med en hel del C-vitamin, noe som kan mer enn de daglige behovene til vitaminet. Det hjelper til med å bygge kollagen og holder huden din strålende og ungdommelig ved å ta vare på de fine linjene.

2. Gresskar: Når gresskaret er kokt, blir det en rik kilde til beta-karoten. Betakaroten fremmer veksten av hudceller og holder huden jevn og rynkefri.

3. Kikærter: Kikærter eller channa er en lavglykemisk mat, noe som betyr at det bidrar til å holde akne, rødhet og betennelse på huden i sjakk.

4. Solsikkefrø: En annen underlig mat for akne-utsatt hud, solsikkefrø er lastet med vitamin E. Disse frøene bidrar til å øke immuniteten og bekjempe bakterier og betennelser som kan føre til akne.

5. Appelsinskall: I tillegg til frukten er skallet med oransje også en mirakuløs skjønnhetsmat. En forbindelse som kalles limonene finnes bare i skallet av oransje (ikke i frukten eller i sin juice), som bidrar til å beskytte huden mot UV-skade.

Image
Image

6. Rødvin: Rødvin er fullpakket med antioksidanter, hvorav noen kan bidra til å helbrede hudlesjoner forårsaket av langvarig solskader. Selvfølgelig, når det gjelder vin, er nøkkelen å konsumere det i moderasjon.

7. Gulrot: Gulrøtter inneholder karotenoid, som er kjent for å øke den naturlige gløden i huden din, slik at den ser sunn, klumpete og strålende ut.

8. Egg: Egg inneholder en høy mengde protein og en liten, men ideell mengde fett. Vitamin D samt de essensielle fettene i eggeplommen og proteinet, den hvite egg er en ideell kombinasjon for huden, holder den fast, ungdommelig og klar.

Image
Image

9. Mørk sjokolade: Mørk sjokolade inneholder flavanoler, som er kjent for å forbedre blodsirkulasjonen og holde huden hydrert. Å spise en liten mengde mørk sjokolade (som er lav på sukker) hver dag kan gjøre underverk for huden din.

10. Soy: Japanske kvinner inneholder mye soya i kostholdet, og huden deres står vitnesbyrd til skjønnhetens underverk av denne maten. Soy forbedrer hudens elastisitet og bidrar til å opprettholde kollagen, slik at huden ser ungdommelig ut.

11. Kale: Kale inneholder masse vitamin C og vitamin A, som begge er flotte for huden din. Det har også kraftige ingredienser som hjelper til med å nøytralisere frie radikaler og beskytter huden din mot UV-skade på måter som selv din solkrem ikke kan. Den beste delen er at hjemmelagde kale sjetonger er det enkleste å lage og er en så god og næringsrik matbit!

Ta med noen av disse matene inn i kostholdet ditt, og du vil se en markert forbedring i huden din.

I tillegg til disse matvarene, kan du drikke mye vann (og kokosnøttvann), holde kontrollen på junk food inntaket og trene regelmessig, alt går langt i å holde huden klar, ungdommelig og sunn.

Topp 11 hud-, hår- og negleskjønnsmat til bruder 5 fantastiske grønne matvarer for helse og skjønnhet Matvarer som bryter ned magen fett 10 tips for å redusere matbehov 10 enkle måter å bedre hud 5 Nærende kokosmørk Oppskrifter for bedre helse, hud og hår

Populært emne