Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Gucci Begonia, Purpurite Luksuriøs fuktighet leppestift Review, Swatch - HåR 2023
Gucci Begonia, Purpurite Luksuriøs fuktighet leppestift Review, Swatch - HåR 2023
Anonim

Gucci Begonia, Purpurite Luksuriøs fuktighet leppestift Review, Swatch

Image
Image

Påstander :Det luksuriøse fuktighetsrike leppestiftet gir dristig farge med en overdådig overflate. beriket med en karakteristisk blanding av oljer glir formelen på en enkel måte og gir fuktighet i leppene. spesialdesignet for å gi utrolig dekning i en enkelt sveipe, gir den skulpterte skarpe kantformen en presis applikasjon.

 • intenst mettet pigment
 • inneholder mer enn 65% emollients og oljer, som bruker kroppens naturlige varme til å smelte på leppene
 • Signatur gourmand 'Blue Chocolate' duft
 • Påfør med den skarpe kanten av kulen for å konturere leppene
 • bruk med slank konturlipepenn, pulserende demi-glasur leppelakk og leppebørste 31
 • dermatologisk testet

Pris: USD 39 / Rs 2.500 ca.

Image
Image

Min erfaring med Gucci Luksuriøse fuktige rike leppestifter:

Gucci har lansert sitt to utvalg av leppestifter. Jeg har allerede vurdert de to leppestifterne fra Audacious Range. De luksuriøse fuktige leppestiften er nesten som leppebalsam + glans + leppestiftkombinasjon. Veldig hydratiserende, litt glanset og pigmentert.

Forskjellen som jeg fant mellom det fuktige rike leppestiftet og hånlig leppestift, er kanskje bare når det gjelder oppholdskraft. De dristige leppestifterne har en lengre oppholdskraft enn de luksuriøse. De luksuriøse leppestifterne føles også mer myke og fuktige på leppene. Men det er ikke mye forskjell som du kan fortelle fra ett område til det andre. Bare hvis du virkelig vet hvilken leppestift du vil kunne sette dem skille ut hverandre.

Begonia 430 er en vakker kul tonet rosa. Slagene som gir umiddelbar friskhet til ansiktet ditt. Det minner meg så mye om MAC Girl About Town Lipstick.

Purpurite 490 er nydelig dyp vinfarge med gyllen mikroskinn. Det er en fantastisk vinterfarge og flott for alle hudtoner.

 • Disse er suuupper pigmenterte leppestifter. En sveiper og de gir en ugjennomsiktig dekning. Du ville ikke måtte lag disse opp for intens farge. En swipe er nok til å gi full dekning.
 • Tekstur er veldig lett og får ikke kake i det hele tatt. Infact, det er ganske forskjellig fra de fleste leppestifter jeg har i katten min. Det føles bare litt vått, men føles ikke tungt på leppene. Det er super lett.
 • Målingen er litt glanset når du bruker den som legger seg til satinfinish etter en time eller så.
 • Oppholdsstyrken til begge leppestifter er rundt 4 - 1/2 timer på meg og de flekker jevnt.
 • Jeg elsker hvor luksuriøst og cushiony de ser på lepper. De fine linjene i leppene dine ser jevnere ut, og den vakre, glatte overflaten gir et blunkende utseende til leppene.
 • Disse har en pulveraktig duft og samme merkelige såpeventil. Ikke bry meg i det hele tatt. Infact Jeg tror jeg har blitt vant til disse nå. Men det kan plage noen mennesker.
 • Formen på leppestiftkulen hjelper lett til kantene på leppene. De skarpe kanter hjelper faktisk med å forme leppene uten at du egentlig bruker en leppebørste spesielt.
 • Disse leppestiftene overføres som galne. Jeg ser alvorlig på å unnslippe te fra kopper når jeg har disse leppestiftene på. 😀 Men de ser så godt ut på leppene. Jeg vil tilgi dem. 😛
 • Emballasjen er bare fantastisk med svart hylse ute og gullglasset "G" -logoen preget hele.

Samlet sett, en veldig god leppestift-serie. Føles luksuriøst og ser luksuriøst ut. Jeg elsker at fargevalget holdes helt unikt på sin egen måte. Og disse er som gode leppestifter. Du bærer da, og du vet at disse ville bli og gjøre leppene dine ser bra ut. En dag komplimente en av vennene mine om hvor godt leppestiften min så. Jeg mener at noen andre virkelig ser på leppefargen din, du vet at de har gjort noe riktig med deres utvalg. 🙂 verdt å få en leppestift eller en to i din kitty. 🙂

Vurdering : 4/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
FOTD:
FOTD:
Image
Image
Image
Image

Er Gucci Bitter Grape, Rose Dragee Audacious Lipstick Den beste i Luxury Segment? Gucci Flora Eau De Parfum Review Gucci Makeup: En introduksjon, bilder, fargeprøver Gucci Envy Me Perfume Review Gucci Guilty Eau De Parfum Review

Populært emne