Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Urban Decay De-Slick Olje-kontroll Makeup Setting Spray - MOTE 2023
Urban Decay De-Slick Olje-kontroll Makeup Setting Spray - MOTE 2023
Anonim

Urban Decay De-Slick Olje-kontroll Makeup Setting Spray

Hei mine flotte damer, Jeg er her for å se gjennom det flotte og elskede produktet av makeup elskere og makeup artister som lider av fet hud. Dette produktet hevder å holde ansiktet sminke på plass uten å gjøre ansiktet ditt oljeaktig eller kjedelig i løpet av dagen - Urban Decay's De-Slick Oil-Control Makeup innstilling spray. Urban decay er veldig kjent for sine nakne paller, øye primer potion, revolusjon leppestifter, stiftelser og lip glosses.

Image
Image

I mine tidligere innlegg jeg gjennomgikk Urban Decay's all-nighter innstilling spray, jeg nesten sprang ut det så besluttet å velge De-slick å kontrollere min fet hud i de hetere årstidene. Hva det er:

En vektløs innstillingsspray som hjelper sminkeoppbevaring, kontrollerer olje og avbøyer overflateglans.

Hva det gjør:

Fet hud har møtt sin kamp! De-Slick tåler på vektløs for å kontrollere oljen, avbøye overflateglans, og holde huden så vakker mat. Høyteknologiske ingredienser bidrar til å holde grunnlaget, skyggen og rødme fra flekker, glidende eller fading-så du trenger nesten ikke å røre opp. Utviklet i et eksklusivt partnerskap med SKINDINÄVIA, har denne banebrytende, klinisk testede formelen patenterte temperaturkontrollteknologier som faktisk senker temperaturen på sminken din slik at den blir stående og holder huden jevn, men aldri skinnende.

Image
Image
Image
Image

Hva det er formulert UTEN:

- Parabener - Sulfater - Ftalater

Hva annet trenger du å vite:

I motsetning til lignende produkter på markedet som virker klissete eller stramme på huden din, gir sprøyten en mikrofinne som tåler så lett, du vil nesten ikke føle det - og når du har brukt det, vet du ikke engang det er der.

Forskningsresultater:

I en 7-dagers klinisk studie av De-Slick: - 100% av deltakerne sa De-Slick bidro til å forhindre sminke i sminke - Over 90% sa at sminken deres så mindre skinnende, glir ikke og måtte sjelden bli rørt - 85% sa De-Slick er det lengstvarende olje-kontrollproduktet de noensinne har brukt

Bruksanvisning: • Riste godt • Påfør etter sminke • Hold flasken vekk fra ansiktet og tøm ansiktet to til fire ganger i en "X" og "T" formasjon.

Image
Image

Pris:$ 30 for 118ml / 4,0 US floz

Image
Image

Jeg tar på Urban Decay De-Slick Olje-Control Makeup Setting Spray

Jeg lider av super fet og kjedelig hud om sommeren. Primers er en livredder for å holde mitt fundament ferskt i minst et par timer. Dette produktet kommer i en plastflaske med en sprøytedyse for å spritz produktet på ansiktet. Produktdetaljer er skrevet på flasken. Sprøyten gir en mikrofin dim som går veldig bra på ansiktet uten å gjøre ansiktet veldig vått og tørker så raskt som 1-2 minutter. Jeg liker å bruke dette produktet før og etter bruk av sminke. Sprøyting det før fungerer som en erstatning til primeren og sprøyting etter ferdig sminke bidrar til å sette og rette sminke og gir en avkjølende effekt på huden. Straks etter at det er sprayet og satt, gir det et lag av glans på ansiktet, og når du støser litt innstillingspulver, gir det en fin matte finish og bidrar til å holde ansiktet ditt ikke olje i minst 5-6 timer under det varmere været og holder også fundamentet på plass uten å smelte det på huden. Det hevder å ha en form for temperaturkontrollteknologi som faktisk senker temperaturen på sminken din for å få den til å holde seg og holde huden jevn, jeg er ikke sikker på teknologien bak den, men det føles definitivt kulere og oppdatert når den sprayes på ansikt.. Tåken har ingen plagsom lukt; det lukter veldig subtilt og friskt.

Image
Image

Pros av Urban Decay De-Slick Olje-kontroll Makeup Setting Spray

• Lett og reisevennlig emballasje. • Sprayer leverer riktig mengde produkt på ansiktet uten å dryppe. • Mist er veldig bra og synes ikke å veie ned grunnlaget. • Setter og korrigerer sminke. • Gir en ny glød på ansiktet. • Setter ganske raskt. • Hjelper stiftelsen til å ikke oksidere og holder ansiktet frisk og sunt for en god 5-6 timer, selv under det varmere været. • Gir en forfriskende kjøleeffekt på ansiktet. • Hjelper med å kontrollere overdreven olje på ansiktet mitt. • Parabener gratis.

Image
Image

Ulemper med Urban Decay De-Slick Olje-kontroll Makeup Setting Spray

• Definitivt på den kostbare siden. • Gjør ansiktet ditt litt skinnende umiddelbart etter sprøyting, dette kan forstyrre oljeholdige hudfolk.

Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til noen som er på jakt etter en innstillingsspray som ikke bare setter sminke på plass, men hjelper også til med å kontrollere oljen og gir en naturlig, sunn overflate i ansiktet under varmere vær.
Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til noen som er på jakt etter en innstillingsspray som ikke bare setter sminke på plass, men hjelper også til med å kontrollere oljen og gir en naturlig, sunn overflate i ansiktet under varmere vær.

IMBB Rating: 4.5/5

Image
Image

Urban Decay The Hazardous Eyeshadow Palette Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil - null Urban Decay 24/7 Shadow Pencil Stash Urban Decay Fun Palette Urban Decay Single Eyeshadow Purple Haze Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Vichy Setting Powder Review Real Techniques Innstilling Pensel gjennomgang

Populært emne