Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Beso - KROPP 2023
Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Beso - KROPP 2023
Anonim

Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Beso

Hei alle sammen,

Jeg er her med en annen IMBB-sponset gjennomgang av den svært raved om Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss i skyggen - Beso.

Jeg husker da Urban Decay lanserte den så berømte Naked Eye Pallets hele skjønnhetssamfunnet gikk over det og for å holde tritt med den populariteten Urban Decay lanserte en hel rekke nakenprodukter som inkluderer ansikts- og leppesminke.
Jeg husker da Urban Decay lanserte den så berømte Naked Eye Pallets hele skjønnhetssamfunnet gikk over det og for å holde tritt med den populariteten Urban Decay lanserte en hel rekke nakenprodukter som inkluderer ansikts- og leppesminke.

Om produktet:

Hva det er:

En luksuriøs glans og en rik leppebalsam i ett.

Hva det gjør: Denne super nærende glansen har en vanedannende kremaktig tekstur og en nydelig, skinnende finish. Perfekt for å komplementere det alltid populære UD-røykrike øynet, føles Naked Ultra Nourishing Lipgloss så luksuriøst at du vil fortsette å bruke det hele dagen. Makeup-junkierne på Urban Decay laget nøye denne formelen, besatt over hver eneste detalj til det var helt riktig. Laced med ingredienser som er bra for huden din, inkluderer denne formelen Hyaluronic Filling Spheres ™, vitamin E, avokado olje, og shea smør til hydrat og tilstand lepper. Rosehip frøolje gir en ekstra hit med vitaminer, inkludert vitamin A og C.

Image
Image

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater - Ftalater

Hva annet trenger du å vite:

Flasken har en nydelig, høymetallisert champagneklokke og overshell med en kul "Naken" utklippseffekt. Så pen som det er det også praktisk. Du kan se skyggen gjennom "Naken" utklipp og det lille vinduet på bunnen (så det er lett å se den riktige nyansen i posen din). Den ekstra lange, flockede padleapplikatoren tar også opp en generøs mengde glans for jevn farge.

Image
Image

Forskningsresultater:

I en klinisk studie av 30 deltakere som brukte Naked Ultra Nourishing Lipgloss: * - 86% av deltakerne hadde en betydelig forbedring i utseendet på linjer og rynker - 76% hadde en betydelig forbedring i volum og hydrering - 86% sa at leppene deres følte seg næret.

* Studien gjenspeiler resultatene umiddelbart etter bruk

Image
Image

ingredienser:

Vær så Polybuten, polyglyseryl-2-triisostearat, etylheksylhydroksystearat, hydrogenert polyisobuten, etylheksylpalmitat, kapryl / kaprikriglyserid, polyhydroksystearinsyre, oryza sativa (ris / riz) branolje, trihydroksystearin, butyrospermumparkii (shea smør), aroma (smak), polyetylen, tokoferol, fenoksyetanol, Limonene, OleaEuropa (Olive) Fruktolje, PerseaGratissima (Avokado / Avokat) Olje, Rosa Canina Blomstolje, SimmondsiaChinensis (Jojoba) Frøolje, VitisVinifera (Drue / Raisin) Frøolje, Fytosteryl / OctyldodecylLauroylglutamat, Ceramid NP, Saccharin, Silika Dimetylsilylat, benzylbenzoat, butylenglykol, natriumhyaluronat, linalool, citral. [+/- (mai inneholder): CI 77891 (Titandioxid), CI 77491/77499 (jernoksid), CI 15850 (Red 7 Lake)].

Image
Image

Pris: $20

Image
Image

Min erfaring med Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Beso

Jeg er veldig spent på dette produktet, da jeg er en stor fan av Urban Decay-produkter, og da jeg fikk det, kunne jeg ikke vente med å bare dykke inn i den og bruke den. Jeg har brukt denne leppeblanken så mange ganger nå, og jeg må si at dette er min nyeste favoritt og den mest nådde for leglans fra min samling.

emballasje:

Jeg er så hodet over hælene forelsket i emballeringen av denne glansen. Det er så luksuriøst og stilig utseende. Det har veldig skinnende rose gull plastrør med ordet naken inngravert i den. Det har også en topp av fargene på glansen ved røret, noe som gjør det så mye lettere å identifisere det blant mange andre rør i forfengelighet. Røret er ikke tungt og er veldig solidt.

Skygge:

Skyggen jeg har er Beso som er beskrevet som "dyprosa mauve". Jeg fikk i utgangspunktet denne skyggen ut av alle andre som jeg så at denne hadde den dypeste og mest pigmenterte fargen til dem alle. Og jeg er glad for at jeg fikk denne nyansen siden det gjelder ren, men ikke så ren at fargen ikke kommer opp. Jeg får fortsatt farge på leppene mine med en sveipe og det er alt jeg trenger. Den kan brukes alene eller på toppen av leppestift. Siden fargen er ren, kan du fortsatt se skyggen av leppene dine (som kan være en ulempe hvis du har superpigmenterte lepper) eller hvis du har hatt en leppestift under den. Det har ingen glimmer eller glitterpartikler.

Den har en tynn fotfeste applikator som gjør applikasjonen veldig enkel og presis.

Image
Image

Tekstur / Føl på lepper:

Denne leppelyset føles svært behagelig på leppene. De er ikke klare eller veldig glatte følelser. Du trenger ikke å bekymre deg for masse hår som stikker på glansen din hvis du tilfeldigvis er ute på en blåsig dag. Lipglossen er ikke altfor skinnende og gir dermed en veldig naturlig utseende saftige lepper. Når den først påføres, er det en svært liten mytisk kjølesensasjon som forsvinner innen sekunder. Mine lepper føler meg utrolig hydrert og glatt med dette på, og de fremhever eller forverrer ikke mine lekkede lepper hvis jeg har dem. Mine lepper forblir enda hydrert i lang tid, selv etter at du har slått produktet av på slutten av dagen. Derfor lever de virkelig til kravet om å være "ekstremt nærende"

Oppholdsstyrke:

Lipglossen overfører men en minimal mengde.Den blanke utseendet forblir ser frisk i 1-2 timer etter hvilken glans begynner å falme, men jeg kan fortsatt se fargen på leppene mine. Samlet vil en total glattestyrke være 3-4 timer. Det gjør overleve minimal snacking, men vil ikke overleve en komplett måltid.

Parfyme:

Den har veldig hyggelig minty duft som ikke er overveldende eller overveldende. Når på leppene kan jeg fortsatt kjenne lukten av produktet, men i en veldig svak whiffs.Overall Veldig fornøyd med dette produktet, og vil anbefale.

Pros av Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Beso:

• Flott, slank og solid emballasje • Føler seg utrolig behagelig på leppene • Ferdig, men ikke så ren at fargen ikke vil vise • Meget nærende og forlater leppene mine hydrert og glatt • Ikke for klebrig følelse • Bor kraften i 3-4 timer • Søt mynt duft • God mengde produkt

Ulemper med Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Beso

• Dyrt for leppeglans.

IMBB Rating 4.7/5

Image
Image

Tips og Toes Super Star High Gloss Lip Color i Urban Urban Decay Naked 2 Palette Urban Decay Naked 2 Palette

Populært emne