Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Estee Lauder Pure Farge Envy Sculpting Lipstick # 140 Emosjonell gjennomgang - MOTE 2023
Estee Lauder Pure Farge Envy Sculpting Lipstick # 140 Emosjonell gjennomgang - MOTE 2023
Anonim

Estee Lauder Pure Farge Envy Sculpting Lipstick # 140 Emosjonell gjennomgang

Ønsker alle leserne til IMBB et veldig godt nyttår! Det nye året har begynt og så har alle våre resolusjoner, som forhåpentligvis varer i det minste til 10. i denne måneden! Deler med deg min første FOTD fra det nye året. Det skjer bare så å være Pantone årets farge - Marsala! Jeg er overrasket over mitt valg fordi da jeg først hørte om årets farge, var jeg som "What ???" "Fjorårets farge - Radiant Orchid var mer opp i min smug, men jeg trodde la meg gi Marsala et skudd. Gi meg beskjed om dine tanker på det gjennom kommentarer 🙂

Image
Image

Produkt detaljer:

Farge med kraften til å forandre leppene dine, ditt utseende, din holdning. Forsterker - metter lepper med høy intensitet, farges i ett slag. Lip-sculpting statement nyanser for alle hudtoner. SCULPTS: Flerfasetterte pigmenter skaper definisjon. Lippene ser vakkert ut, skulpturert, kurvete. HYDRATES: Time-released Moisture Complex hjelper med å fange og tette inn hydrering. Lepper føles kontinuerlig fuktig hele dagen. Super kremaktig, glir på uten problemer, dekker jevnt. Sensuelt myk og glatt, luksuriøst behagelig. Lippestiftkulen er formet for å skape kurvene på leppene dine. Saken føles som luksus i hendene dine. Og med ett klikk, saken lukket.

Image
Image

Formula Fakta: Full Dekning 6-timers slitasje. Den første sculpting leppestift. Forvandler leppene dine.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Pris:

$ 30 i US / INR 2300. Original Pure Color linje er priset til INR 1750

Image
Image

emballasje:

Envy leppestifter kommer i et klassisk firkant dypt kongeblå rør med gylden detaljering. Øverst har Estee Lauder gravert på den, så gjør det indre røret. Lippestikkene kommer pakket i en kongeblå pappeske. Boksen er forseglet i plast, og sikrer hygiene og ikke-forurensning.

Image
Image

Min erfaring med Estee Lauder Ren Farge Envy Sculpting Lipstick # 140 Emosjonell:

Farge:Skyggen "Emotional" er beskrevet som en "varm, rusten brun." For meg ser det ut som en jordisk rød - en skygge av marsala - Pantone-farge i 2015. Skyggen har dyp intens rikdom og lysstyrke. Dette kan vel være skyggen av år 2015, og jeg ser definitivt det som jobber i vintre. Imidlertid er jeg ganske nysgjerrig på å se hvordan dette blir innarbeidet, spesielt i sminke om sommeren.

Image
Image

Tekstur:Som med alle tidligere nyanser, er tekstur lett, kremaktig, glir lett på leppene og klemmer dem med farge. Det bløder ikke eller fjær, noe som er flott for en rød nyanse fordi det ser forferdelig ut når en rød leppestift bløder. Det fremhever ikke de fine linjene og var hydratiserende og veldig behagelig å ha på seg.

Image
Image

pigmentering:Utmerket pigmentering - 100% fargepost i en enkelt sveipe. Elske måten det skinner på leppene med fullstendig mettet fargepost.

Image
Image

Varig kraft:Som jeg har nevnt tidligere, hevder selskapet 6 timer med full dekning. Lippestiften leverer definitivt på løftet og varer faktisk litt lenger, og etterlater en resterende flekk som gir leppene et annet par slitasje.

For å oppsummere dette for deg:
For å oppsummere dette for deg:

Pros av Estee Lauder Ren Farge Envy Sculpting Lipstick # 140 Emosjonell:

 • En interessant nyanse for folk som ønsker å prøve Pantone-skyggen i 2015 - dette er et godt valg.
 • Sculpts leppene med vanvittig pigmentering.
 • Lett å påføre fra røret.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Farge varer i 6 timer pluss.
 • Føler seg hydrering.
 • Fargen klemmer leppene pent - ingen fjæring eller blødning.
 • Skjuler lip pigmentering godt.
 • Luxe og stilig følelse av røret og saken!
 • Vanilje duft.

Ulemper med Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting leppestift # 140 Emosjonell:

 • Enkel tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 5/5

Ærlig, jeg hadde ikke vært så spent på å bli introdusert til Marsala, skyggen - selv om jeg er åpen for å prøve vinen! Imidlertid ble jeg hyggelig overrasket av skyggen på mine egne lepper. For meg så det seg sofistikert og smigrende. Når det er sagt, kan jeg ikke forringe det faktum at kvaliteten på Envy lipsticks er slik at den virkelig viser frem fargen. Hadde dette vært ujevn - samme farge ville ikke ha virket for tiltalende. Jeg blir ikke betalt av Estee lauder for å si dette, og jeg skulle ønske jeg var, men du må virkelig prøve disse leppestifterne.

Image
Image

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting leppestift - Tumultuous Pink Estee Lauder Ren Farge Envy Sculpting Lipstick Dynamic Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting leppestift - Defiant Coral Estee Lauder Vengeful Red Pure Farge Envy Sculpting Lipstick Estee Lauder 420 Rebellious Rose Pure Farge Envy Sculpting Lipstick Lakme Absolute Matte Lipstick Moulin Rouge Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting leppestift - beryktet Kevyn Aucoin Skulpturpulveret i medium

Populært emne