Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting leppestift - Tumultuous Pink - HUDPLEIE 2023
Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting leppestift - Tumultuous Pink - HUDPLEIE 2023
Anonim

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting leppestift - Tumultuous Pink

Hei, kjære damer! Som lovet, er jeg tilbake med en ny nyanse fra Estee Lauder Pure Color Envy-samlingen. Denne skyggen er spesiell fordi dette er hva jeg ga moren min på mors dag (og så lånte den fra henne til anmeldelsen !!).

Image
Image

Produktet:

Farge med kraften til å forandre leppene dine, ditt utseende, din holdning.

INTENSIFISERER Saturates-lepper med høy intensitet, farger i ett slag. Lip-sculpting statement nyanser for alle hudtoner.

SCULPTS Flerfasetterte pigmenter skaper definisjon. Lippene ser vakkert ut, skulpturert, kurvete.

HYDRATER Tidutgitt fuktkompleks hjelper med å fange og tette inn hydrering. Lepper føles kontinuerlig fuktig hele dagen.

Super kremaktig, glir på uten problemer, dekker jevnt. Sensuelt myk og glatt, luksuriøst behagelig.

Lippestiftkulen er formet for å skape kurvene på leppene dine. Saken føles som luksus i hendene dine. Og med ett klikk, saken lukket.

Image
Image
Image
Image

FORMULA FAKTA Full Dekning 6-timers slitasje

fordeler Den første sculpting leppestift Forvandler leppene dine

Pris:

$ 30 i USA / INR 1950

Original Pure Color linje er priset til INR1735

emballasje:

Som nevnt i min forrige gjennomgang, har emballasjen for Envy Lipsticks blitt endret fra den vanlige Golden Pure Color-linjen. Envy leppestifter er i en klassisk firkant dyp kongeblå rør med topp og base gylden i farge. Øverst har Estee Lauder gravert på den, så gjør det indre røret.

Lippestikkene kommer i en kongeblå pappeske. Boksen er forseglet i plast - sikrer hygiene og ikke-forurensning.
Lippestikkene kommer i en kongeblå pappeske. Boksen er forseglet i plast - sikrer hygiene og ikke-forurensning.

Min erfaring med Estee Lauder - Pure Color Envy Sculpting leppestift - Tumultuous Pink:

Fargen: Den andre nyansen jeg plukket, var igjen en no-brainer for meg - den rosa fuchsiaen. Utvalget har 2 Fuchsia nyanser - Tumultuous rosa og Dominant. Mens denne er rosa fuchsia, er Dominant litt lilla i den. Fargen er levende og dristig, men ikke garish - den er ikke for svakhjertet. Det er en hodeskytter og du vil definitivt bli lagt merke til med denne på.

Image
Image
Image
Image

Tekstur - Tekstur er konsekvent - den er lett, kremaktig og glir jevnt på leppene - ingen sløyfe eller trekk. Fargen klemmer leppene, skulpturer dem perfekt, uten å fremheve fine linjer. Det var fuktighetsgivende og veldig behagelig å ha på seg. Selv i 5. / 6. time, danner det ikke noen tørre flekker på leppene.

pigmentering - Lippestiften gir mettet fargepigmentering - ca 95-100% fargepost i en sveipe. Elske hvor sinnsykt pigmentert disse er. Du kan helt glemme leppepigmentering eller blemishes med disse på.

Varig kraft: Kravet fra Selskapet er 6 timer full dekning. Det leverer definitivt. I stedet leverer det over 6 timer, selv om intensiteten av farge begynner å komme ned. Det etterlater en sunn plukkfarge og fader jevnt. Det var ingen tørr patch eller klamrende følelse.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Estee Lauder - Pure Color Envy Sculpting leppestift - Tumultuous Pink:

1. Vakker, levende Fuchsia! 2. Sculpts leppene med vanvittig pigmentering 3. Lett å påføre fra røret 4. Sett seg ikke inn i de fine linjene i leppene 5. Farge varer i 6 timer pluss. 6. Føler seg hydratisering 7. Fargen klemmer leppene pent - ingen fjæring eller blødning - til tross for den sterke fargen 8. Skjuler lip pigmentering godt 9. Luxe og stilig følelse på røret og saken!

Image
Image
Image
Image

Cons av Estee Lauder - Pure Color Envy Sculpting leppestift - Tumultuous Pink:

1. Lett tilgjengelighet i India

Image
Image

IMBB Rating: 5/5

En av mine nære venner som kjenner meg for godt, var overrasket over å vite at jeg ga denne skyggen til moren min. Hvordan klarte jeg å dele med det? Hun spurte meg faktisk, var det fordi jeg ikke likte det? Nei! Jeg elsket fargen, og det er grunnen til at jeg ga det til mamma. Jeg tror jeg har denne skyggen i stort sett alle merker. Og jeg har alltid begavet nyanser av rødt til mamma, og jeg ville virkelig gi henne en rosa. Jeg ga henne et valg mellom denne Estee Lauder - Fuchsia Fever. Hun valgte dette! Resten er historie. Jeg ønsket mor å nyte luksusen av så vakker nyanse og tekstur.

Image
Image

Estee Lauder Pure Color Levende Shine Lipstick - Poppy Love Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Wildly Pink Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Scarlet Siren Estee Lauder Pure Color Crystal Lipstick - Firelight Estee Lauder Pure Color Lip Gloss-Fuchsia Fantasy Estee Lauder Kissable Lip Shine Venice Kiss Review Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Estee Lauder Pure Color Lipstick Coral Fantasy Estee Lauder Double Wear Hold deg i Place Lipstick

Populært emne