Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Urban Decay 24/7 Velvet Glide On Eye Pencil i Black Velvet Review - VEKTTAP 2023
Urban Decay 24/7 Velvet Glide On Eye Pencil i Black Velvet Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Urban Decay 24/7 Velvet Glide On Eye Pencil i Black Velvet Review

Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang vil være på et nytt produkt i markedet av den berømte Urban Decay. Det er 24-timers fløyelglid på øye blyant i svart fløyel.

Image
Image

Produkt detaljer:

En fløyelsaktig, glatt, vanntett eyeliner. Perfekt for røykfylte fanatikere, denne perfekt plysjformelen har ekstra pulver, noe som gjør den ideell for blanding i en myk, røykaktig, matt finish. Det glir på nett, og legger til en rik definisjon for rynket øyne. Den er vanntett for langvarig slitasje. Den er formulert uten parabener.

ingredienser:

Dimetikon, isododekan, silika, sukrose Tetrastearattriacetat, Syntetisk Voks, Hydrogenert Jojobaolje, Polybuten, Metylmetakrylatkorspolymer, Dimetikon / Vinyldimetikonkrosspolymer, Pentaerytrityl Tetra-Di-T-butylhydroksyhydrocinnamat, Isoceteth-10. (+/-) Kan inneholde: CI 77499 (jernoksid).

Pris: $ 20 for.04 oz

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Urban Decay 24/7 Velvet Glide On Eye Pencil i Black Velvet:

Urban Decays 24/7 eyeliners er svært kjent i skjønnhetsindustrien. Det er kjent som en av de beste øyelinjene i markedet. For ytterligere å utvide sin 24/7 glide på eyeliner linje, Urban Decay har kommet opp med 24/7 fløyel eyeliners nylig. For nå er den eneste skyggen som er tilgjengelig i denne linjen "Black Velvet", men å vite at det har blitt så godt mottatt av kundene, har jeg en følelse av at flere farger kommer snart.

emballasje:

Pennen som alle 24/7 blyanter er veldig glatt, slank med en veldig sikker hette.

Image
Image

Tekstur:

Teksturene til disse fløyelblokkene er litt mer tørre enn de ultrakremete 24/7-blyantene. Selv om det er litt på den pulverformige tørre siden, gjelder det fortsatt veldig jevnt, ikke dra eller slep i det hele tatt. Det er også veldig lett å smette ut for å gi den perfekte røykfylte flekkene før den setter til en komplett spylesikker og fargesikker tilstand. Det kan enkelt smøres ut med et q-tips og tar noen minutter å sette, så du har akkurat nok tid til å jobbe med den. Det gjelder også veldig lett på vannlinjen og irriterer ikke mine følsomme øyne. Det smelter ikke eller bløder fra vannlinjen og har aldri gitt meg "vaskebjørn øyne."

På grunn av sin tørre natur har jeg lagt merke til en liten bit av faller som ikke skaper mye rot, men det er definitivt noe å ta hensyn til. Du kan se fallet ut i min EOTD nedenfor - klamrer seg på mine nedre vipper som var resultatet av fallet ut mens jeg var på min vannlinje. Den tørre naturen vil virke til en fordel for oljede lokk som ikke har vært så imponert over kremaktig 24/7 liner.

Farge:

Skyggen "Black Velvet" er beskrevet som en rik matte røykfylt svart. Jeg er en stor fan av kohled mørke øyne, derfor søker jeg alltid etter en dyp svart liner. Noen av eyeliners i markedet er noen ganger ikke mørkt nok for meg, men jeg finner denne svarte fløyels eyeliner å være veldig dyp svart. Det er definitivt svartere enn skyggen "Zero" og nesten like i mørket til "Perversion". Fullføringen er spesielt matt som vil fungere til din fordel hvis du skulle bruke dette som en smokey øyenskygge, det ville gi deg en fantastisk " rocker chic "look.

Image
Image

Oppholdsstyrke:

Dette er definitivt en lang slitasje eyeliner. Når du får muligheten til å sette, forblir det et godt bevis på 7-8 timer på mitt øvre deksel. Det er også vannbestandig i en viss grad, men fjerner seg lett med en øye makeup remover. På min vannlinje var oppholdskraften ca 4 timer, hvoretter intensiteten begynner å falme, men jeg kan fortsatt se liner. Et faktum å vurdere er at øynene mine er vannet, så for de med tørre øyne kan det ha enda lengre tid. Det eneste jeg har lagt merke til er at denne blyanten er litt vanskelig å skjerpe, og det fører til mye spild på produktet. Hver gang jeg prøver å skjerpe det, bryter spissen opp og stikker inn i skjæreren. Det kan på grunn av blyantens tørre natur, men det er definitivt en sløsing med penger når så mye produkt blir bortkastet.

Jeg er generelt veldig fornøyd med kvaliteten og ytelsen til denne lineren. Jeg ønsker at de kommer ut med flere farger snart. Jeg vil anbefale og tilbakekjøp.
Jeg er generelt veldig fornøyd med kvaliteten og ytelsen til denne lineren. Jeg ønsker at de kommer ut med flere farger snart. Jeg vil anbefale og tilbakekjøp.

I EOTD har jeg Black Velvet flettet ut på øvre lokk og også på vannlinjen.

Image
Image

Pros av Urban Decay 24/7 Velvet Glide On Eye Pencil i Black Velvet:

 • Glatt, glatt blyant - leveres med en sikker hette.
 • Gjelder jevnt uten å slep eller hoppe over.
 • Veldig lett å smette og blande.
 • Dyp svart farge lik skyggen "Perversion".
 • Lang slitasje.
 • Gjelder lett.
 • Lang slitasje, selv på vannlinjen.
 • Irriterer ikke mine følsomme øyne.
 • Uten parabener.
 • Fjerner lett med sminkefjerner.

Ulemper med Urban Decay 24/7 Velvet Glide On Eye Pencil i Black Velvet:

 • Gjøre forårsake litt faller ut.
 • Skarphet fører til mye spild og spissen ser alltid ut til å bryte på meg.

IMBB Rating: 4.5/5

Image
Image

Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil i Deep End Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil i Perversion Urban Decay Electric Pressed Pigment Palette Urban Decay Naked Skin Foundation Urban Decay All Nighter Setting Spray Urban Decay Naked Skin Beauty Balm Urban Decay Naked3 Øyenskygge Palette Review, fargeprinser, Eye Makeup Looks Urban Decay Naked Palette 2 Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Styrkende Conditioner Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil - null Urban Decay Røkt 24/7 Glide on Eye Pencil Set Chambor Blend øye blyant: Grå Blend NYX Auto Eye Pencil i Brown Bobbi Brown Long Wear Eye Pencil Jet, Mahogany Dagens antrekk: Royal Blue og Black Velvet Evening Gown Faces Velvet Kohl Noir Intense Gjør opp for alltid Mat Velvet Matifying Foundation NYX Eye / Eyebrow Pencil in Velvet NYX Single Eyeshadow i Velvet Suede

Populært emne