Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Liar Review - HåR 2023
Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Liar Review - HåR 2023
Anonim

Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Liar Review

Hei gals

Jeg nyter luksusen ved å bruke forskjellige merker og deres produkter, hjertelig takk til IMBB for dusjing av slike fantastiske godbiter. I dag er jeg her for å se på en leppelys fra Urban Decay. Jeg er mer av en leppestift person, men etter å ha prøvd Illamasqua lip gloss, vil jeg definitivt prøve andre også. Så, da jeg fikk denne anledningen, bestemte jeg meg for å få en leppeglans. La oss bli kjent med mer om produktet og hvor godt det beholdt min kjærlighet til leppeplaster.

Pris: AED 99 for 4 ml
Pris: AED 99 for 4 ml
Image
Image

Produktbeskrivelse:

Finn din perfekte n * de. Velg mellom ni nakenblanker laced med fordeler. Med sin vanedannende kremete tekstur og nydelig, høyglanset finish, føles Naked Lipgloss så luksuriøs at du vil fortsette å bruke den hele dagen - selv når du ikke trenger det. Den beste delen? I motsetning til de mest vanedannende stoffene, er det faktisk bra for deg! (Og vi har krav om å bevise det). Den perfekte glansen til å komplimentere et røykfritt øye, Naked Lipgloss gjør leppene farlig kyssbare. (Hvem ville ikke ha det?) Selv den faste glansen vil bli hardcore narkomane når de prøver Naked Lipgloss. Som en luksuriøs balsam og en rik glans i en, er den laced med ingredienser som er gode for huden din, som Hyaluronic Filling Spheres ™, E-vitamin, avokadoolje og shea-smør for å hydrere og forandre leppene dine. Rosehip frøolje gir en ekstra hit med itaminer, inkludert vitamin A og vitamin C.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Jeg tar på Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Liar:

emballasje:Den har en ren luksusemballasje, lipglossen er plassert i et blomstert gullglass med metallisk overflate med en gjennomsiktig base som gir oss utsikten over leppelyset inne. Navnet "Naked" er skåret på røret for å gi et ekstra preg av skjønnhet. Lipglossen har en doe-fot applikator som er presis og enkel å bruke. Det er også et enkelt ytre deksel for leppelyset som gir detaljer om produktet. Hele pakningen er veldig komfortabel og reisevennlig.

Image
Image

Farge:Det er en petalrosa nyanse med subtile varme og kule undertoner, en veldig fin myk nyanse som passer til rettferdige / middels hudfarger veldig bra. Først var jeg litt skeptisk til skyggen da jeg åpnet glansen. Fargen virket litt annerledes og lettere enn det jeg så på nettstedet. Men da jeg prøvde det, så det ganske bra ut på hudens tone, ga jeg en veldig naturlig utseende uten å ha gjort en følelse. Det gir bare et snev av farger til leppene dine.

Image
Image

Tekstur:Det er ekstremt kremaktig, myk og glatt i tekstur og gir ikke høy glans til dine lepper som jeg liker mest. Jeg finner vanligvis stickiness for å være en del av leppeplaster, men dette synes å være et unntak, jeg føler ikke den klissete naturen og den er også lett. Det er en liten kjølesensasjon like etter påføring, men fades bort etter en liten stund.

Image
Image

Bli ferdig:Det gir en naturlig utseende saftig pout uten ekstrem glans, det er ingen glimmerpartikler i den. Det gir en jevn finish på leppene dine uten å markere noen tørre flekker eller sette seg inn i leppe linjer.

Pigmentering og dekning: Selv om det er en lys nyanse, har den god pigmentering og dekker lip pigmentering til en viss grad. Lippene dine kan fremdeles sees gjennom leppelyset, men høypigmenterte lepper vil ikke ha nytte av å bruke dette, det vil bare virke som en ren leppemaling.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Den har gjennomsnittlig oppholdsstyrke på 3 til 4 timer, med lette måltider og vanninntak i mellom. Selv om fargens fulle intensitet begynner å minke etter 2 timer eller så, er det fortsatt et blankt preg på leppene. Det overfører også moderat på kopper og bestikk.

Parfyme: Den har en liten mytisk duft som kan være litt overveldende på følsomme neser, personlig har jeg ikke noe imot duften.

Samlet sett er det en ganske god leppeglans for hverdagsbruk som passer best til rettferdige / mellomstore hudtoner. Det kan også parres opp med en stor, smoky øye sminke.
Samlet sett er det en ganske god leppeglans for hverdagsbruk som passer best til rettferdige / mellomstore hudtoner. Det kan også parres opp med en stor, smoky øye sminke.
Image
Image

Pros av Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Liar:

 • En myk rosa nyanse som passer for hver dag.
 • Den glir glatt på leppene for å gi en perfekt lettvekt.
 • Doe-foot applikatoren bidrar til nøyaktig og riktig bruk.
 • Tekstur er myk, kremaktig og glatt som gir en jevn og perfekt finish på leppene.
 • Det markerer ikke tørre flekker eller legger seg i leppe linjer.
 • Det gir en meget naturlig finish uten ekstrem glans.
 • Selv om det er en lys nyanse, er pigmenteringen faktisk ganske bra.
 • Oppholdsstyrken er også ganske god med tanke på at det er en ren lysglans.
 • Det hevder å inneholde mange naturlige ingredienser som hjelper i næringen av leppene dine.
 • En veldig stilig luxe-pakking, men likevel lett, behagelig og reiseevennlig.

Ulemper med Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Liar:

 • Det gir ren dekning på leppene, så svært pigmenterte lepper vil ikke ha noen fordel.
 • Det vil ikke passe dusk / mørk hud skjønnhet som det vil gi et veldig blek utseende.
 • Mengden som tilbys er ganske mindre for prisen vi betaler.

IMBB Rating: 4.3 / 5, vil jeg anbefale denne nyansen til alle skjønnheter der ute som er komfortable med lyserøde nyanser.

Ville jeg tilbakekjøpe Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Liar? Ja, jeg vil definitivt tilbakekjøpe denne nyansen, i det siste, mine hender når alltid ut for å få denne glansen. Jeg vil også gjerne prøve andre nyanser fra serien.
Ville jeg tilbakekjøpe Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Liar? Ja, jeg vil definitivt tilbakekjøpe denne nyansen, i det siste, mine hender når alltid ut for å få denne glansen. Jeg vil også gjerne prøve andre nyanser fra serien.

Urban Decay Naked Skin Foundation Urban Decay Naked Palette Urban Decay Naked Skin Beauty Balm Urban Decay Naked Palette 2 Urban Decay Naked Flushed Palette i Naked Urban Decay Naked Flushed Palette - Strip Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lip Gloss - Beso Garnier Ultra Doux Nourishing Hair Oil Garnier Ultra Doux Nourishing Conditioner med ekstrakt av hvetekjøtt Garnier Ultra Doux Nourishing Conditioner med ekstrakt av Lime Blossom Colorbar Ta meg som jeg er leppestift, True Shine Lip Gloss Photos, Swatches Victoria's Secret Beauty Rush Lip Gloss - Cherry Bomb Lotus Herbals PURESTAY Lip Gloss: Darling Lavendel, Vintage Rose og Plum Delight 8 Pink Lip Gloss Photos, stikkord

Populært emne