Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NARS Vera, Janet Audacious Lipstick Review, Swatch, FOTD - MOTE 2023
NARS Vera, Janet Audacious Lipstick Review, Swatch, FOTD - MOTE 2023
Anonim

NARS Vera, Janet Audacious Lipstick Review, Swatch, FOTD

Image
Image

Påstander: Moderne leppestift så skamløs forførende i berøring og tekstur, følelsen er hånlig. Unadulterated luksus glides på som satin over huden med single-stroke dekning. Et spektrum på 40 nyanser for ustoppelig innvirkning.

 • One-stroke, fulldekning kremaktig slitasje
 • Luksuriøs tekstur og beriket med ingredienser for å glatte og nærme lepper
 • Langvarig

Pris: USD 32 / Rs 2000 ca.

Tilgjengelig i 40 nyanser
Tilgjengelig i 40 nyanser

Tips: Påfør hylsen leppestift direkte til midten av munnen og blend utover for full, kremaktig dekning av høy effektfarge. For en mer kontrollert applikasjon, bruk med Precision Lip Brush # 30. Avslutt med et snev av Lip Gloss på midten av leppene for å legge til dimensjon og skape en illusjon av fyldigere lepper. -Sada Ito, International Makeup Stylist

Bland og lag Audacious Lipstick nyanser med hverandre eller med andre Lip produkter for å legge til dimensjon og tekstur til en dristig leppe utseende. -Jenny Smith, Lead Makeup Stylist

Janet: Deep Magenta

Vera: Bright Raspberry

Min erfaring med NARS Audacious Lipstick i vera og Janet

Jeg døde for å prøve ut NARS Audacious leppestift-serien. De tok virkelig markedet med storm.

I dag vurderer jeg to vakre og ganske like farger fra serien.

Vera: En vakker dyp berry tonet rød.

Janet: En dyp magenta rød.

 • Disse er suuuper pigmenterte leppestifter. Ett slag og du får en ugjennomsiktig finish på leppene dine.
 • Jeg ringer til dem en satinfinish leppestift. Men etter noen timer ser de ganske matte ut.
 • De dristige leppestifterne gjelder lett uten å rive seg.
 • Begge farger er flotte og super smigrende for alle hudtoner. Men mellom de to fant jeg Janet å være mer unik fra serien. Ikke si Vera er noe mindre imponerende alene.
 • Oppholdsstyrken er bare utrolig. Disse holder seg rundt 6 timer på leppene mine og det er fortsatt flekk på leppene mine til jeg tørker av leppestifter med sminkefjerner.
 • Disse gjør leppene ser bra ut og ikke fremhever de fine linjene i leppene. Men jeg vil fortsatt si at du exfoliate leppene dine før du bruker disse.
 • De smusser ikke eller smøres ut. Jeg føler alltid fargen tatovert på leppene mine hele dagen lang. 😀
 • Jeg fant Vera-pigmentet for å være mer langvarig enn Janet. Men når jeg må røre opp leppestiftet, trenger jeg ikke å bry meg om å fjerne venstre over leppestift fra leppene mine. Som jeg sa fargen føles tatovert på leppene, slik at du lett kan bygge opp fargene etter noen timer uten å bekymre deg for det å kaste opp.
 • Jeg fant ikke disse leppestiften hydrerende, men disse tørker heller ikke. Super behagelig slitasje. Men etter noen timer kan du finne leppene dine til å være litt tørke. Du kan søke på en leppebalsam eller bruke leppestiftet på nytt.
 • Det er ingen lukt eller smak på disse leppestiften.
 • Disse overfører, men ikke for mye etter at de har bosatt seg i en time eller så.
 • Emballasjen er nydelig svart matte casing. Bunnen er magnetisk, slik at hetten lukkes med et tilfredsstillende klikk. Du kan spille med noen NARS Audacious leppestifter for å danne graverte 'NARS'. 😀
 • Massevis av nyanser å velge mellom for alle hudtoner.

Så jeg ville gjøre en rask sammenligning mellom noen leppestifter. Er disse bedre enn Gucci Lipsticks? Jeg vil si at disse er. Men Gucci-leppestifter er mer fuktighetsgivende og fuktighetsgivende. Er disse bedre enn Tom Ford Lipsticks? Jeg vil si at de har en tøff konkurranse.

Higgghly anbefales. 🙂

Vurdering: 5/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Stikker: venstre Janet, høyre Vera
Stikker: venstre Janet, høyre Vera
FOTD
FOTD
Image
Image
Image
Image

NARS Sheer Lipstick - Damage Review NARS Roman Holiday, Dolce Vita Sheer Lipstick NARS Lipstick i Red Lizard NARS leppestift Tolede NARS Funny Face Lipstick NARS Semi Matte Lipstick - Heat Wave NARS Sheer Matte Foundation Revlon Colorburst Matte Lip Balm - Audacious Review Er Gucci Bitter Grape, Rose Dragee Audacious Lipstick Den beste i Luxury Segment?

Populært emne