Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Guerlain Meteorites Perles du Paradis / Lysende Sparkling Powder Review - KROPP 2023
Guerlain Meteorites Perles du Paradis / Lysende Sparkling Powder Review - KROPP 2023
Anonim

Guerlain Meteorites Perles du Paradis / Lysende Sparkling Powder Review

Image
Image

Påstander: For å belyse huden med en engelsk halo, blir Guerlains legendariske perler gjenoppfinnet i en XXL-størrelse med begrenset størrelse. De kommer i en vidunderlig hudfargeforbedrende monokrom med kjøtttoner og pastellpinks med pulverformede, glitrende notater. Ansiktet lyser opp og shimmers subtilt, gitt et revitaliserende løft, som om det er magisk!

applikasjon: Meteorites børste er ideell og perfekt tetthet for å ta opp akkurat den rette mengden pulver. Påfør pulveret jevnt over ansiktet for å sette sminke og forbedre holdingen. Konsentrere seg om T-sonen, fra hårlinjen til basen av nakken for å forbedre lysstyrken.

Ingredienser:

Image
Image

Pris: Rs 4 800 / -

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Guerlain Meteorites Perles du Paradis / Lysende Sparkling Powder

Du har allerede lest Kulpreet's gjennomgang på Meteorites perler HER. Disse kommer i forskjellige farger. Jeg plukket en rosa basert en. Den inneholder perler i nyanser av rosa, blekrosa, sølv, mauve, lilla. Det er en rose gull gnist i perlene.

Selv om Perles du Paradis hevder å være et begrenset produkt. Disse ble lansert i 2013, men de er fortsatt veldig mye rundt. Ikke det jeg vil anbefale deg å få disse. Bare fortelle deg. 😛

Emballasjen er en slags tøff, kraftig kartong (y). Jeg mener for et luksusprodukt, en pappemballasje føles ganske billig. Den leveres med en søt baby rosa puff med en bue festet på toppen av den. En søt men en ubrukelig applikator. En, dette er et sparkly-produkt, så hvis du bruker det som en highlighter, vil denne puffen legge til gnisten på ansiktet ditt over alt og ikke bare på stedene du vil markere. Så det er best at du bruker denne puffen med dine løse pulver.

Produktet hevder at du kan bruke disse perlene over hele ansiktet ditt for å sette sminke. Jeg beklager, men det kan du ikke. Den har veldig synlige glitter. Og du kan ikke bruke gnister over hele ansiktet ditt. Puh!

Basen er slags rosa … knapt det slags, men når du bruker den, kan du se det hint av glød på kinnene dine. Jeg bruker min lubben bronse børste til å bruke disse. Det er den eneste børsten som kan velge produktet jevnt. Høydepunktet forblir hele dagen uten å falme. Men jeg forblir alltid bevisst om å bruke liten gnisten sønn ansiktet mitt i løpet av dagen. 😐

Disse perlene er sterkt parfymert. Jeg har ikke noe imot parfymen, men det kan være et problem for noen.

Det passer godt med huden og gnistene accentuerer ikke porene.

Men det er et så vanlig produkt. En enkel highlighter som er så komplisert i navnet på luksus. Det er en hel del highlighters der ute som ville fungere så vakkert på huden.

Best for de med lette kule hudtoner.

Ikke anbefale det i det hele tatt. Ganske ganske middelmådig produkt.: /

Vurdering: 2/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Swatch:

Ikke sikker på om kameraet tok opp alt, men det lille høydepunktet du ser på kinnbenet mitt, er meteorittperler. 😀
Ikke sikker på om kameraet tok opp alt, men det lille høydepunktet du ser på kinnbenet mitt, er meteorittperler. 😀
Image
Image
Image
Image

Har du brukt Guerlain Meteorites Perles du Paradis / Lysende Sparkling Powder?

Guerlain - Meteorite Perles # 02 Teint Beige Guerlain Rouge G - # 71 Girly leppestift Guerlain Rouge G - # 41 Gipsy Guerlain Terracotta Bronzing Powder 03 Rouge G de Guerlain Le Brillant Juvel leppestift Kompakt Bella Guerlain Ombre Fusion Cream Eyeshadow - Bahia # 01 Guerlain Terracotta Duo Matte & Shine Highlighter Lancome Teint Miracle Foundation Review Elle 18 Juicy Lip Balm i saftig Beige Lancome Teint Idole Silke Mat Review

Populært emne