Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Too Faced Smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Fuchsia Review - HUDPLEIE 2023
Too Faced Smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Fuchsia Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Too Faced Smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Fuchsia Review

Enda en annen leppeprodukt opp til vurdering. Denne er fra Too Faced Melted Liquified Lipstick-serien. Jeg hadde vurdert Shade Melted Ruby for deg tidligere, og Neha har nylig vurdert skyggen "Melted Velvet", som minnet meg om å vurdere denne. Så, her er en lys fuchsia - Smeltet Fuchsia selvsagt!

Image
Image

Produkt detaljer:

Få oppholdsstyrken til en flekk, den intense fargen på en flytende leppestift og den høye glansen i en glans i en slitesterk formel. Ved hjelp av eksklusiv teknologi for å holde kuller av smelte leppestifter flytende og kremaktig, smelter Liquified Long Wear Lipstick komfortabelt pålegger lepper i utbrudd av intens, kraftig, super rik, mettet farge som varer i flere timer.

MER Å ELSKE:
MER Å ELSKE:
 • To-Faced medgrunnlegger og kreativ direktør Jerrod Blandino hadde aldri sett leppestift mer vakkert, intenst, rik og glanset enn når det er i sin smeltet form i kosmetiske laboratorier. Med denne inspirasjonen opprettet vi en leppestift som er flytende, slik at den ikke mister sitt pigment eller glans, samtidig som den holder en behagelig, fleksibel og pussete slitasje.
 • Gir høy effekt, super rik, mettet pigment i en slitesterk formel. Presisjonstips applikator for å tillate en ren og enkel applikasjon hver gang (ingen liner nødvendig!)
Image
Image

Pris: USD 21

Image
Image

emballasje:

Lip flekken kommer pakket i et rør med gulldetaljering. Røret og den ytre boksen det kommer innpakket i, er begge fargekoordinert med leppestiftets skygge, så det er enkelt å velge den skyggen du vil ha, hvis du har mer enn én for disse. Det er et lett å bære produkt og lekker ikke. Røret har en svamp type applikator på toppen som produktet blir presset ut og påført. Selskapet har dristig satt på boksen "No Brush Needed." La oss finne ut om det er sant, eller hvis det er et høyt krav på en flytende leppestift!

Image
Image

Min erfaring med Too Faced Smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Fuchsia:

Farge:Skyggen "Melted Fuchsia" er beskrevet som en "rosa". Det er et dristig, lyst, i ansiktet, dukker, blinder, får din glans på "fuchsia!" Det er ikke subtilt. Det er ikke subtilt! Det er ikke for svak hearted! Du må ha tillit til å bære dette av. Sjekk bildene - du vil vite nøyaktig hvor dristig det er; leppestiftet vil se bra ut og virkelig pope på alle hudtoner - bare hvis du var villig til å prøve det! 😉

Image
Image
Image
Image

Tekstur: Flekken er lett, gelaktig i stedet for den mer kremere versjonen av Giorgio Armani Maestros. Når den er påført, har den fantastisk glans og super glans. Glansen går av i 3-4 timer, og etterlater en satinfinish. Konsistensen er tynn og skyggen er fullstendig lysende. Tatt i betraktning applikatoren er ikke doe-fot, men en svamp, å bruke med den er ikke helt idiotsikker. Applikatoren tar litt øvelse for å få tak i. Siden konsistensen er tynn, er det også lett å glide ut av leppelinjen under påføring. Og husk at dette er en flekk - så noen feil er skarpe og ta litt arbeid for å korrigere.

Image
Image

pigmentering: Pigmentering er fantastisk, en lett sveipeinnsats 95% farge. Du trenger faktisk svært lite produkt for full og jevn applikasjon. Fargen er ugjennomsiktig i den første sveipingen selv og skjuler alle leppepigmentering. Du trenger ikke å gå over leppene to ganger. Dobbelt applikasjon kan faktisk være et problem fordi overflødig farge har en tendens til å overføre.

Varig kraft:Produktet varer i ca 7 timer på meg, ganske langvarig. Selv etter 7 timer forlater det fortsatt en flekk. Det kommer ikke helt av seg selv, du må bruke en sminkefjerner for dette. Det overfører Fargen er imidlertid fortsatt lys og fet på leppene dine. Dette betyr bare at bare overskytende bit overfører.

For å oppsummere dette for deg:

Fordeler for å stå overfor smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Fuchsia:

 • En dristig og vakker farge - du trenger masse tillit til å bære denne!
 • Lettvekt tekstur - gel som.
 • Utmerket pigmentering - ugjennomsiktig i en enkelt sveipe.
 • Ikke hydrering eller tørking.
 • Det gjelder jevnt og jevnt - ingen sløyfe eller trekk!
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Varer i ca 7 timer.
 • Ingen fjerning eller blødning.
 • Ikonisk emballasje.
 • Lett å identifisere farge fra røret selv.

Cons of To Faced Smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Fuchsia:

 • Ikke lett tilgjengelig i India.
 • Du må henge på å bruke den med applikatoren. Å gjøre disposisjon med en børste ville definitivt hjelpe.
 • Overføringer - du kan kontrollere dette i en grad ved å bruke mindre produkt. Man har en tendens til å gå overbord under applikasjonen, og det resulterer i lett overføring av produktet senere.

IMBB Rating: Et 4,8 / 5 produkt.

Hvis du kan få tak i applikatoren og ikke over-apply - dette er perle av et produkt! Fantastisk! Selskapets påstand sier alt - det har slitasje på en flekk, pigmentering av leppestift og glans av glans. Så det er ikke noe du kan søke på, men dette vil slå hodene når du bærer det! Forresten, alle farger i dette området er ikke like elektrifiserende! De har noen subtile og n * de nyanser også - i tilfelle det mer opp din smug.

Image
Image

To-Faced Smelted Velvet Liquified Long Wear Lipstick Forvendt Facial Eye Neutral Eyeshadow Collection For Faced Liquified Long Wear Smeltet Ruby Lipstick For Intense Red Lips Har den forvendte glamourglossen i sexpott gir deg sensuelle lepper? Forovert Glamour Gloss in Flirt Makeup Revolution Amazing Lipstick i Dazzle Smelter i varme! Colorbar Full Finish Long Wear Leppestift - Vintage Colorbar Full Finish Longwear Leppestift - Tempt Me Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Fig Beste Fuchsia Lipsticks tilgjengelig i India Revlon Colorburst leppestift-Fuchsia Faces Go Chic Leppestift: Flamboyant Fuchsia YSL Volupte Shine leppestift Fuchsia i Rage

Populært emne