Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Effektive tips og rettsmidler for å kontrollere hårfall - VEKTTAP 2023
Effektive tips og rettsmidler for å kontrollere hårfall - VEKTTAP 2023
Anonim

Hei damer,

Hårtap er et vanlig problem blant kvinner. Det er normalt å miste rundt 50 - 80 hårstrenger hver dag. Men hvis det blir mer så blir det et problem for de fleste av oss. Hvordan hindre du det? Vel, først og fremst bør du vite årsakene til hårtap og for det andre rettsmidler for å hindre det. Så la oss komme i gang!

Image
Image

Årsaker til hårtap

Medisinsk tilstand: Hormonelle endringer i svangerskapet, skjoldbruskkjertel, anemi, autoimmune sykdommer. Understreke: Det er den store skyldige. Så damene prøver å være rolig og avslappet. Prøv å løse problemene i livet ditt i stedet for å bli stresset om det. genetisk: Tro det eller ikke, noen ganger er problemet arvelig. Begge foreldrene kan påvirke en persons predisposisjon til mannlig eller kvinnelig mønster av hårtap. Kosthold: Kosthold mangelfull i protein, vitaminer (vitamin A, B, C, E), mineraler (sink og jern) er en klar årsak til hårfall. Hodebunnsbetingelser: Hodebunnsforhold som eksem, psoriasis, seborrhic dermatittitt og soppinfeksjoner kan føre til at mer hår faller enn normalt.

Image
Image

Varmebehandlinger: Varmebehandlinger som blødtørking eller styling, skader håret og forårsaker hårfall. Mangel på hårpleie: For å oppnå noe må du jobbe med det. Uten å ta ordentlig hårpleie, kan du ikke oppnå gode resultater.

retts~~POS=TRUNC

Medisinsk tilstand: Å gjøre en vanlig blodprøve vil hjelpe til med å diagnostisere en underliggende medisinsk tilstand. Kontakt lege dersom du lider av noen av de medisinske tilstandene som er nevnt ovenfor. Kosthold: Spis et godt balansert kosthold, inkludert proteiner (egg, pulser, soya), vitaminer som vitamin A (søtpotet, gulrot, spinat) Vitamin B (belgfrukter, fullkorn, gjær), C-vitamin (sitrusfrukter, guava), vitamin E (Vegetabilske oljer, spinat, mandler) og mineraler som sink (nøtter, helkorn) og jern (kjøtt, fisk, fjærfe, tørkede bønner). Drikk minst 2 - 3 liter vann hele dagen. Det vil holde håret og kroppen hydrert.

Image
Image

Hodebunnsbetingelser: Det er veldig viktig å holde hodebunnen frisk og ren. Sunn hodebunn betyr sunt hår. Betingelser som eksem, psoriasis og seborrisk dermatitt kan forårsake kløende og skællete hodebunn. Det ligner flass, men oppstår i flekker på hodebunnen. Noen av disse forholdene kan bli forverret ved bruk av håroljer i motsetning til vanlig hårslip som skyldes tørrhet i hodebunnen. Medikamenterte sjampoer som inneholder ketokonazol og salicylsyre, kan i visse grad lindre symptomene. Du bør konsultere en lege hvis du har noen slik hodebunnsbetingelse. Varmebehandlinger: Jeg vet at du elsker håret ditt etter å ha tørket eller rettet ut, men tro meg det ødelegger håret ditt. begrense dette til en eller to ganger i måneden.

Tips og triks for hårpleie:

• Sjampo og legg håret ditt to ganger (tørt hår) eller tre ganger i uken (fet hår eller fet hodebunn). Unngå å vaske håret daglig, da det vil fjerne naturlige oljer fra håret. Bruk en sjampo som er sulfat og parabenfri. • Etter å ha fjernet håret, fjern overskytende vann fra håret og la det tørke naturlig. Fjern også håret med fingrene når det er fuktig. Komb håret med tannkam når den er tørket. • Bruk en god hjemmelaget hårmask en gang i uken. Bland 4 tbs av aloe vera gel (fersk eller butikk kjøpt) med 3 ts honning for medium lengde hår. Du kan også legge 1 ts olivenolje til masken for ekstra næring. • Prøv å unngå knuter og tangles i håret mens du shampooer eller oljer håret ditt. Dette kan gjøres ved å kamma håret før du vasker eller oljer håret ditt. • Unngå å bruke oljebehandling over natten hvis du har fet hodebunn eller hår. I stedet bruker den to timer før du vasker håret ditt.

Image
Image

• Ikke masser håret kraftig når du legger olje på håret ditt. Dette vil gjøre mer dårlig enn godt for håret ditt. I stedet massere forsiktig i sirkulær bevegelse i hodebunnen. • Varm oljebehandling er bra for håret, men legg ikke overdreven olje på håret ditt slik at det overføres til putene. Bare nok til å forme hodebunnen og dekke tipsene til håret ditt. Overflødig olje er skadelig i maten din og for håret ditt. • Bruk noen dråper arganolje og bruk som permisjon i balsam i stedet for kjemisk basert permisjon i balsam.

Så damer holder disse tipsene og triksene i tankene og flaunt ditt sunne, skinnende og nydelige hår!

Slik hindrer du håravfall og brudd på grunn av utjevning Kosttilskudd for hårvekst Hjemmelaget Hair Regrowth Oil for å forhindre håravfall Hvordan å stoppe håravfall Hjem Rettsmidler For Hårtap Løkhårbehandling for problematisk hodebunn og hår 7 beste håroljer for raskere hårvekst Hvordan Stoppe Hårtap på grunn av PCOS

Populært emne