Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Urban Decay Rapture Revolution Lipstick Review, fargeprøver - HåR 2023
Urban Decay Rapture Revolution Lipstick Review, fargeprøver - HåR 2023
Anonim

Urban Decay Rapture Revolution Leppestift

Hei skjønnhetene,

Alle dere må vite nå, at jeg er mer av en rosa-oransje-rød type jente. Jeg elsker bare slike nyanser; og jeg og MLBB nyanser ikke møtes veldig bra. Jeg føler at de ikke gjør noe for ansiktet mitt, ingen glød i ansiktet og alt, så selv om dagen går jeg inn for en slags farge på leppene, det er bare en farget leppebalm. Vel, jeg er glad for å erklære at jeg endelig har møtt kampen min i denne skyggen. En titt på dette og jeg var ikke interessert; en slår av dette over mine lepper; og jeg hadde mine øyne nesten popping ut, og mine palmer nesten kløe. Jeg ønsket å få dette så mye. Dette er en perfekt dagtidskygge for alle dere; en MLBB for meg; men ikke en MLBB. Merkelig, huh! Men helt verdt pengene. Om produktet: Urban Decay's Pigment Dispersion System ™ gir Revolution Lipstick sin super kremete tekstur, intens pigmentering, overlegen fargedispersjon og utvidet slitasje. Maxi-Lip ™ definerer og hydrater lepper, samtidig som de ser jevnere og fyldigere ut. Og en nærende blanding av jojobaolje, avokadoolje, kakaosmør og sheasmør holder leppene super fuktige og mykete. Det luksuriøse, spesialdesignede gunmetalrøret (foret i Urban Decay's signatur mørke lilla) ser så nydelig ut, du vil fortsette å trekke den ut av vesken din.

Image
Image

Hva det er: En luksuriøs leppestift som gir intenst fargeutbetaling og kremaktig glans. Hva det gjør: Revolusjon Lipstick er rik, buttery leppestift på sitt beste - med signaturen Urban Decay pigmentrik farge du ønsker. Vanedannende å bruke (og enda mer vanedannende å ha på seg), glir Revolusjon Lipstick på uten å dra eller hoppe og klemmer hver kurve. Bare en sveipe gir deg en stor, nydelig legging av farge. Og med nyanser som spenner fra flotte nudder til dristige brights, er det noe for alle.

Hva det er formulert UTEN: Parabener, sulfater, ftalater, Slik bruker du: Bruk med 24/7 Glide-On Lip Pencil, tilgjengelig i en rekke nyanser som er spesielt utviklet for å koordinere med Revolution Lipstick. Først, rør leppene dine, eller, bedre, fyll dem helt inn. 24/7 Glide-On Lip Pencil primer primært leppene dine for Revolution Lipstick ved å ta tak i fargen for å hjelpe den.

Image
Image
Image
Image

ingredienser:

Image
Image
Image
Image

Pris: 22 USD for 0.09oz

Min erfaring med Urban Decay Rapture Revolution Leppestift:

Dette er ett produkt, som har slått meg helt. Det jeg sier til det er: Hatter 'off. Emballasjen er vakker, laget av resirkulert papirboksemballasje. Leppestiftskyggen tilsvarer klistremerket på boksen, som alle ingrediensene er oppført på. På innsiden er det et metallhus som logo og merkenavn er gravert på. Jeg elsker bare denne emballasjen.

Kulen er en standard, slank kule, med en skrå topp. Denne skråningen bidrar til riktig gliding av leppestift på leppene. Og glide det gjør!

Image
Image
Image
Image

Dette er utvilsomt en leppestift og en chapstick rullet inn i en. Den konsistensen er veldig balmy, som helbreder leppene dine, hydrerer leppene dine, så vel som legger en fargefarge til leppene dine. Lippestiften glir ganske enkelt på leppene, enten de er forberedt eller ikke. Det gir rundt middels dekning; og vil definitivt dekke pigmenterte lepper. En sveipe vil være nok til lys skygge på ikke-pigmenterte lepper; Fargen kan imidlertid bygges opp ved å sveipe den 2-3 ganger. Til tross for den myke tekstur, føles det lett og behagelig på leppene. Det har ingen irriterende duft som sådan. Skyggen, som jeg sa, er en MLBB-skygge, men ikke en MLBB-nyanse. Jeg kjeder meg av MLBB nyanser. De ser kjedelig ut, kjedelig på mine lepper, og en titt på meg selv i speilet, og jeg begynner å kjede meg. Denne nyansen er beskrevet som en støvete rose ved merkevaren. Men på meg ser det ut som en brun; med hint av rosa og lilla i den. Dette er en veldig unik kombinasjon, og jeg eier ikke en slik skygge i det hele tatt. Alle mine n ** e leppestifter har en tendens til å være rose; eller brun, med et snev av oink eller rød eller koral i den. Men ingen lilla tinge. Dette er et rent mesterslag, jeg føler. Fargen ser veldig MLBB ut på mine lepper, men med en moderne vri på den. Jeg nyter dette helt.

Image
Image
 Formelen er ganske fuktighetsgivende. Faktisk er det delvis en balsam, og det pleier å fukte leppene kontinuerlig og veldig bra. Du trenger ikke å prep og prime dine lepper, det vil gjøre alt ditt arbeid. Til tross for at det er en mild natur, forblir den lagt på leppene dine og bløder ikke i det hele tatt. Den dekker dine lepper godt, og sitter ikke i leppe linjer.
Formelen er ganske fuktighetsgivende. Faktisk er det delvis en balsam, og det pleier å fukte leppene kontinuerlig og veldig bra. Du trenger ikke å prep og prime dine lepper, det vil gjøre alt ditt arbeid. Til tross for at det er en mild natur, forblir den lagt på leppene dine og bløder ikke i det hele tatt. Den dekker dine lepper godt, og sitter ikke i leppe linjer.

Denne nyansen varer 4-5 timer på meg med snacks i mellom, som er anstendig nok. Det er s myk glans på leppene etter leppestiftene … og etter det er det ingen overføring på briller og kopper. Det gir en lett flekk på leppene, som jeg kan se siden leppene mine er ikke-pigmenterte. Imidlertid kan folk med pigmenterte lepper ikke se noen flekker i det hele tatt.

Pros av Urban Decay Rapture Revolution Leppestift:

- Vakker, klassisk emballasje, med resirkulert papir - inneholder ikke parabener, sulfater og ftalater. - Skyggen er en vakker og sterk rosenbrun skygge, med en hue av lilla på den - Kan lett brukes på dagtid, også i natt … som et alternativ til N ** e Lips-Smoky Eyes konseptet - Tekstur er ganske balmy … og den glir lett på leppene - Bløder ikke i det hele tatt - Formelen er fuktighetsgivende og hydrerende også - Vil reparere dine tørre lepper - Dekker dine leppe linjer - Pigmentering er fantastisk - 2-3 swipes trengs for medium til full dekning - varer 4-5 timer med lette måltider, mer uten måltider - Føler seg veldig lett og behagelig og for alltid fuktighetsgivende - Flekker leppene lett

Image
Image
Image
Image

Ulemper med Urban Decay Rapture Revolution Leppestift:

- Dyrt - Tilgjengelighet - Det er det……

IMBB-vurdering: 5/5

Image
Image

Vil jeg anbefale Urban Decay Rapture Revolution Lipstick?

Ja, jeg vil absolutt anbefale denne nyansen; spesielt for de som meg som er litt nølende med å kjøpe og bruke n ** e leppestifter eller MLBB nyanser.

Maybelline Color Elixir i Mandarin Rapture Review Urban Decay Revolution Lipstick Anarchy Urban Decay Revolution Leppestift i Fiend Urban Decay Naked Skin Foundation Urban Decay Naked Skin Beauty Balm Urban Decay Naked3 Øyenskygge Palette Review, fargeprinser, Eye Makeup Looks Urban Decay Naked Palette Urban Decay Revolution Lipstick - Catfight Urban Decay All Nighter Setting Spray

Populært emne