Av Maya Ramchandani

Hii IMBBians.

Ønsker dere alle en veldig glad Diwali, forsinket. ðŸ~ € Jeg gjør dette innlegget etter ganske lang tid på grunn av noen grunner. I dag skal jeg fortelle deg alt om noen grunnleggende hjemmelagde pakker og tips som er svært nyttige for oss alle, og er også budsjettvennlige på alle måter. Dette er mine tilfeldige tips, hack og pakker for å se vakkert ut og å dekke opp noen sminke relaterte goof-up også.

PAKKER

Blackhead fjerning hjemme - Våt ansiktet ditt med varmt vann for å åpne porene dine. Bland deretter 1 del natron, 1 del tannkrem (bedre hvis mynte tannkrem brukes) og 2 deler vann i en liten tallerken. Gni denne blandingen på de berørte områdene med en gammel tannbørste, og gjenta etter behov. Jeg bruker dette hver dag før du går i seng og my blackheads har begynt å forsvinne. Dette virker virkelig.

Klar hud hjemme â € "Ta halv sitron fra kjøleskapet, spiller ingen rolle om saften allerede er presset, og legg 3-4 dråper honning på den. Gni sitronen på ansiktet ditt og legg vekt på problemer. La denne blandingen stå i ca 5 minutter og vask deretter av med kaldt vann. Resultatene kunne ses umiddelbart. I tillegg slipper sitronsaft også andre merker og arr.

Bli kvitt akne arr â € "Tomat og agurk er bra for à ¥ redusere arr og forbedre hudens tekstur. Bland tomat og agurkmasse og bruk på akne arrene. Tomat fungerer som naturlig blekemiddel og agurk fungerer som en naturlig antioksidant. Sammen kan disse gjøre huden din glød og flekkfri.

Få super glatte ben - Barber og bruk deretter en olivenolje og sukkerskrubbe, barber på nytt. Ved å gjøre det, vil det gå av død hud, du skjønte ikke var selv der.

Hjemmelaget rengjøringsmiddel â € "Ta en skalet agurk og bland den opp med 1 kopp kokosmælk eller helmælk. Liquify melk og agurk i en blender, våt eller varme ansiktet og masser dette rengjøringsmiddelet på ansiktet. Dette lindrer og jevner huden din.

Hurtigere vekst i håret â € ¢ En gang i uken, bruk løk vann for å massere på håret ditt. Hvis du ikke kan bære lukten, så varme opp olivenolje og honning og kvern det deretter gjennom håret ditt. Håret ditt vil vokse raskere og bli jevnere.

Hvitere tenner - Gni innsiden av bananskall rundt tennene dine i to minutter hver dag. For å spare tid, bruk kokepulver med lite vann og gni blandingen på tennene dine før du børster. To ganger i uka.

Lip exfoliator hjemme â € "Ta 1 del brunt sukker, 1 del honning, 1 del olivenolje. Bland disse tre og eksfolier leppene dine. Du kan også bruke vaselin og hvitt sukker som leppeskrubbe.

DIY cellulitt skrubbe â € ¢ Bland kaffegrunder og kokosnøttolje i ønsket mengde og gni på bestemte steder.

Blackhead fjerner â € ¢ Bland 1 ss natron og litt melk i en bolle, og sett på ansiktet med en bomullsboll. Skyll med varmt vann.

DIY acne ansiktsmaske Bland 1 kopp vann med ½ kopp havregryn, 2-3 dråper sitronsaft med 1 ts kanelpulver. Bland alle disse og søk om i 20 minutter. Du kan gjøre dette tre ganger i uka.

Shinier negler â € "For skinnende og lange negler, bruk olivenolje og massasje på neglen din. Gjør dette en gang i uken, og du vil se gode resultater.

hacks

Mascara triks â € "Bruk en øyenvippebørste eller en gammel mascara pensel dyppet i petroleumjell eller til og med matoljer for å kopiere klar mascara. Du kan også blande kakaopulver eller brune øyenskygge for pannefarge eller gel.

Frizzy håret trick Klem en sitron inn i sjampoflasken eller når du vasker håret. Dette vil forhindre frizzy hår. Fortynnet eddik kan også brukes til dette formålet.

Concealer triks â € "Bruk concealer på en vinklet børste for å fikse eyelinerfeil og for godt utvilte øyne, bland skjuler i tre deler av øyet separat. Et annet triks er å bruke en concealer på en leppestift pensel for å rette dine leppe linjer slik at leppestift ikke bløder.

Strekkmerker â € "Gni forsiktig olivenolje på magen og hofter forbedrer blodsirkulasjonen og bidrar til å redusere strekkmerker i en viss grad.

2 minutters arbeid â € "Rub Vicks Vaporub på strekningen din regelmessig når det er mulig, sett inn med plastdeksel og hold deg over natten. Exfoliate neste dag i dusjen. Du vil merke strekkmerker som falmer i løpet av dager. Det bidrar også til å redusere fett raskere.

Øyeblikkelig hårfarge â € "Ta crepepapir (det rosa, lette papiret du mottar i de små smykkeskrinene), suge det i en bolle med varmt vann i 5-10 minutter og gni gjennom håret ditt for øyeblikkelig rødlig hårfarge. For blonde bruker mange mennesker blekemiddel på håret for midlertidig blond farge.

Neglelakk fjerner Kombinere sitron og eddik til en naturlig neglelakkfjerner som ikke vil skade neglene dine.

Øyeblikkelig mykere lepper â € "Påfør litt lipgloss på en tannbørste for å massere leppene dine i et øyeblikk og sett glans igjen. Du får super myke og klumpete lepper.

DIY gel liner â € "Bruk et apotek kohl eller en blyant eyeliner, varme den i 2 sekunder, la det avkjøle og gel liner er klar.

DIY fargeutvikling â € "Bruk dine gamle leppestifter (hvilke nyanser du vil kombinere), varme opp i mikrobølgeovn i 2 til 3 minutter. Og bland for å lage din nye nyanse.

DIY sminke remover Bland olivenolje med lite vann og fjern sminke når sminkefjerneren er ferdig.

Svettehakk - Prøv å bruke en deodorant eller et rulle om natten i stedet for å søke om morgenen. Ved å gjøre det, lukter du godt og vil svette mindre neste dag.

Skinnende hår på et minutt - Vask håret med kaldt vann på slutten av dusjen for å låse fuktighet, og for å holde håret sunt og sterkt.

Beklager jenter, for denne ekstra lange artikkelen, men jeg ville bare dele alle hackene og pakkene som jeg vet, og det har virket veldig bra for meg. 🙂

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Den ultimate detox for glødende hud og sunn kropp i høstsesongen! Revlon Colorstay Ultimate Suede leppestift - Finale 21 Genius Beauty Hacks Hver jente burde vite 11 Livsskiftende skjønnhetsjakker som hver jente burde vite 10 hjemmelagde havremel-ansiktspakker Skjønnhetspakker for å reversere hudskade forårsaket på grunn av aldring og sollys 11 dårlige vaner du trenger å slutte nå OPI kan ikke finne min Czechbook, Samoan Sand, Pink-ing Of You Nail Lacquer 10 trinn for å få fullere og plumpete lepper uten kirurgi 10 Bollywood-kjendiser som ser vakkert ut uten sminke

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: