Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Shiseido Perfect Rouge Lipstick i Titian RS306 Review - VEKTTAP 2023
Shiseido Perfect Rouge Lipstick i Titian RS306 Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Shiseido Perfect Rouge Lipstick i Titian RS306 Review

Hei damer

Elsker vi ikke bare leppestifter? De kan lyse opp en kjedelig dag, få deg til å gå svak i knærne og er en kvinnes beste venn (blant mange andre ting også: P) Selv om du ikke er i humør for å gjøre fullstendig sminke, går en liten leppestift en lang vei. Jeg har ikke noe imot blotte øyne til tider, men bare lepper (les leppestifter eller noe gloss etc.) får meg til å føle seg ufullstendig. Shiseido er et luksusmerke som har eksistert siden 1872 og er langt en av de eldste skjønnhetsselskapene i verden. Jeg pleide alltid å gå forbi Shiseido-telleren, sannsynligvis fordi det var normalt for meg å gå opp til de vanlige Estee Lauders, MACs og Diors of the World. Etter å ha hørt om selskapet før og hvor gode og fordelaktige deres produkter er, tenkte jeg hvorfor ikke sjekke dem ut. Det er ingen skade riktig!

Image
Image

Pris:

$25

Produktkrav:

 • Rik, levende farge som omsluter leppene dine med bare en glatt pels. Kremaktig tekstur med nærende ingredienser forbedrer leppens tilstand med vanlig bruk.
 • Spesielt skulpturert form og vinkel utformet for å skape en vakker finish med bare ett slag.
 • Fargeteknologi: Rødt lysende perle, legger til styrke og levetid som skaper en virkelig strålende fargedisponering, og øyeblikkelig du bruker den, levende farger på blomstene.
 • Hudpleieteknologi: Den fuktighetsgivende effekten varer hele dagen med hjelp av Hyaluronsyre for å holde fuktighet inn, og Super Hydro-Wrap Vitalizing DE for å låse den inn. Lips ser naturlig ut.
 • Drevet av den avanserte teknologien til Dual Optimaliseringspulver, Ultrafin Fine Satin Smooth Pearl og Super Hydro-Wrap Vitalizing DE, gir hver strålende nyanse lepper glatt, fuktighet hele dagen og et beskyttende slør som faktisk forbedrer tekstur.
Image
Image

Min erfaring med Shiseido Perfect Rouge Lipstick i Titian RS306:

Samtidig som de fikk sin Perfect Rouge-samling på 25 leppestifter, ble jeg forelsket i denne skyggen Titian (RS306), som er en støvete rosa rosa farge med et snev av mauve, men mer på den rosa siden. Disse er veldig kremete leppestifter og glider jevnt på leppene mine og gir en umiddelbar fuktighetskrem. Noen kremete leppestifter tørker ut etter noen timer, men dette forblir fuktet til det kommer av. Takket være innholdet i Super Hydro-Wrap Vitalizing DE, forblir fuktigheten låst inn.

Image
Image

Ulempen med denne kremmen er imidlertid at overføringene er veldig enkle når du spiser eller drikker. For meg er det greit da leppestifter er ment å overføres, med mindre du har en bestemt ikke-overførbar en. Jeg kan bare røre opp etter å spise eller drikke ellers jeg egentlig ikke må. Også, siden tekstur er ganske kremaktig, må jeg være ekstra forsiktig så jeg ikke har håret mitt børst mot mine lepper eller ved et uhell børste hånden min over det som det vil overføre … periode. Selv etter overføring er jeg fremdeles igjen med en fin flekk på leppene mine, så det er ok men personlig drikker jeg alltid eller spiser noe når jeg er ute, så jeg må røre opp minst hver 3. time som etter min mening er skikkelig. Men hvis du elsker hydratiserende leppestifter, er dette en vinner. Leppene blir smarte og hydrerte.

Fargeklart, dette er godt pigmentert og lever opp til den faktiske fargen på fargeprøven / produktet. Fargenes tetthet er opp til deg, avhengig av hvor mye du bruker. To slag gjør det for meg å være rettferdig. Den frodige, støvete rosa fargen på denne skyggen er virkelig vakker og egnet for dagtid og kveld. Den har en glansig glans på det som ser ut som om jeg har glans over det. Imidlertid har jeg lagt merke til at glossen slites ned etter en stund, men det kan skyldes at leppene mine er supertørre. De drikker bare noe!
Fargeklart, dette er godt pigmentert og lever opp til den faktiske fargen på fargeprøven / produktet. Fargenes tetthet er opp til deg, avhengig av hvor mye du bruker. To slag gjør det for meg å være rettferdig. Den frodige, støvete rosa fargen på denne skyggen er virkelig vakker og egnet for dagtid og kveld. Den har en glansig glans på det som ser ut som om jeg har glans over det. Imidlertid har jeg lagt merke til at glossen slites ned etter en stund, men det kan skyldes at leppene mine er supertørre. De drikker bare noe!
Image
Image

Fordeler med Shiseido Perfect Rouge Lipstick i Titian RS306:

 • Intensivt fuktighetsgivende og inneholder Hydro-Wrap Vitalizing DE som låser fuktighet inn.
 • Gjelder uten problemer på grunn av sin kremete tekstur.
 • Godt pigmentert og har en blank glans.
 • Luksuriøs metallbeholder med lett å åpne lokk.
 • Skulpturform gir enkel bruk.
 • Gir en super nært følelse til leppene.
 • Ganske og nykter rosa nyanse som passer for når som helst på dagen.
 • Varer i ca 3-4 timer uten å berøre den.

Ulemper med Shiseido Perfect Rouge leppestift i Titian RS306:

 • Overføringer enkelt ved å berøre, spise, drikke osv. (Bare vær forsiktig så du ikke berører det som det er veldig kremaktig).

Ville jeg tilbakekjøpe Shiseido Perfect Rouge Lipstick i Titian RS306?

Ja, jeg er forelsket i den intense nærende tekstur og farger fra dette området. Spesielt i de tørre månedene, når jeg ikke vil ha veldig matte lepper, er Perfect Rouge-serien av hydrerte kremete leppestifter flotte. Jeg liker denne nyansen som det er en nykter rosa i dager da jeg ikke vil være høy og gå fuchsia eller bubblegum rosa vei. Perfekt for arbeid også når man må være konservativ.

IMBB Rating:

4/5

Konklusjon:

Jeg er stoked om den herlige kremete tekstur og fuktighetsegenskaper, samt fargen, men sannsynligvis ville ikke ha dette på en vindig dag, som med hår som blåser over hele ansiktet ditt, du er bundet til å få streker av farge på ansiktet ditt og det er en komplett nei nei !. Jeg ønsker at det ville ha vært lengre på leppene kanskje, men de fleste kremete teksturerte leppestifter gjør det ikke, og jeg har det bra med det.

Au revoir!

xoxo

Shiseido Perfect Rouge Lipstick - PK249 Bloom Shiseido Perfekt Rouge Tender Sheer Lipstick - PK 327 Shiseido Perfect Rouge Sublime RD142 Shiseido Perfect Rouge - Bubblegum PK417 Shiseido Perfect Rouge Lipstick - Rd346 Bedtime Shiseido Perfect Rouge leppestift RS 745 Fantasia Chambor Rouge Plump Lipstick # 771 Lakme Absolute Matte Lipstick Moulin Rouge Lakme Absolute Creme Lipstick - Royal Rouge + Weekend Haul L'Oreal Paris Rouge Caresse leppestift - Aphrodite Scarlet Chambor Powder Matte leppestift: Rubis Rouge Streetwear Color Rich Ultramoist leppestift - Riveting Rouge

Populært emne