Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Khadi Henna, Amla og Honey Herbal Shampoo Review - HåR 2023
Khadi Henna, Amla og Honey Herbal Shampoo Review - HåR 2023
Anonim

Khadi Henna, Amla og Honey Herbal Shampoo

Strålende, friske lås er et hemmelig ønske til hver kvinne, og dette er ingen hemmelighet! 😀 Dessverre holder håret vårt mykt, skinnende og vakkert ikke en lett oppgave, og vi vet alle det. Mye innsats går i å velge de riktige produktene for å holde vårt vakre hår - bare så vakkert!

Vel, heldigvis har vi noen kjemiske fria merker der ute, som Khadi Herbals, for å hjelpe oss! Og selvfølgelig er sjampoen jeg har plukket for dagens vurdering, fra samme merke. Jeg tror ikke jeg må introdusere deg til Khadi, jeg tror alle er kjent med dette fantastiske urtemerket, så la oss bare begynne med anmeldelsen!

Image
Image

Påstander - Fjerner flass, forbedrer hårets liv og forhindrer graying av hår.

Hovedinnhold - Henna, Amla og Honey

Pris - Rs. 90 for 210 ml

Min erfaring med Khadi Henna, Amla og Honey Herbal Shampoo:

Jeg kjøpte denne sjampoen 1,5 måneder tilbake med begynnelsen av vintrene. Det er selvfølgelig ikke brainer at tørrvindene tørker din hodebunn også. Resultat? - Flass. Og det var primært av denne grunn at jeg kjøpte sjampoen. Selvfølgelig er det mange merker i markedet som sørger for at du oppnår en sunn flassfri hodebunn i en vask. Men denne gangen ønsket jeg å prøve noe urte - dermed Khadi! 😀 Dessuten var det faktum at det var beriket med Henna, Amla og Honey et annet tillegg. Henna og Amla har forblitt de kjente hemmelighetene til svart, skinnende, lyst hår som forhindrer for tidlig graying. Kort sagt, jeg hadde ingen grunn til ikke å prøve denne sjampoen. Og etter å ha brukt den i 1,5 måneder, kan jeg trygt fortelle deg at det var en god beslutning. Khadi sjampo er ph-balansert, grunnen til at jeg sier dette er å fortelle deg at de ikke fungerer som dine vanlige sjampo. Lite ville ikke være nok. Sjampoen vil ikke engang skumme opp umiddelbart, og hvis du har olje i håret ditt, må du bruke en god mengde.

Image
Image

Uansett, sluttresultatene jeg oppnådde etter å ha brukt Khadi Henna, Amla og Honey var flassfritt, mykt og skinnende hår. En ting jeg vil nevne her er - Jeg har a null-flass toleranse politikk, som ganske enkelt betyr at jeg trenger å bruke en skrap med skrap selv om hodebunnen min begynner å klø bare litt. Og kanskje fordi skinkaproblemene mine ikke var så alvorlige, kunne jeg oppnå flassfri hodebunn i en vask. Men jeg er sikker på at det vil fungere vakkert for de som har alvorlige flassproblemer, bare at det vil ta kanskje ikke en vask, men et par for å oppnå det. Ikke så ille, i det minste er det urte! 😀 Så langt som duften er bekymret, minner det meg om Britannia krem kjeks. 😀 Ikke bekymre deg, lukten vil ikke engang vare deg en dag, så du vil ikke vandre rundt lukter som en kjeks.

Image
Image

Pros av Khadi Henna, Amla og Honey Herbal Shampoo:

  • Uten parabener
  • Ikke testet på dyr
  • Urte / Ayurvedic
  • Kjemisk fri
  • Lommevennlig
  • Enkel tilgjengelighet
  • Valuta for pengene
  • Fungerer bra på flass
Image
Image

Cons av Khadi Henna, Amla og Honey Herbal Shampoo:

  • Komplett ingrediensliste som ikke er nevnt med tilnærmet målinger.

IMBB-vurdering:

4/5

Ville jeg tilbakekjøpe Khadi Henna, Amla og Honey Herbal Shampoo?

Det er min andre flaske, og jeg er sikker på at jeg skal bruke dette i god tid før jeg bytter.

Vil jeg anbefale Khadi Henna, Amla og Honey Herbal Shampoo?

Ja!

Jeg håper du finner anmeldelsen nyttig. Ta vare - til vi møter neste.

Khadi Herbal Conditioner med Vanilje og Honning Khadi Scrub Silver Moon (With Sandal) Min Khadi Ayurveda Haul Khadi Sat Reetha Herbal Shampoo Khadi Herbal Face & Body Wash Sandeltre og honning Origins A Perfect World SPF 25 Hvordan lage Ginger Infused Skin Nourishment Pack: DIY Khadi India Ta Herbal Face Pack Review Khadi Ta Tulsi Face Pack Review Khadi Rose Face Scrub Khadi Amla & Bhringraj ayurvedisk sjampo Khadi Neem Tulsi Face Pack Khadi Sat Reetha Herbal Shampoo Khadi Amla Hair Oil Khadi Strawberry Soap Khadi Herbal Face & Body Wash Sandeltre og honning Khadi Aloe Vera fuktighetsgivende lotion Ayur Herbal Shampoo Review

Populært emne