Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Rimmel Scandaleyes Blamed Blue Eye Shadow Stick er den blå! - UTSEENDE 2023
Rimmel Scandaleyes Blamed Blue Eye Shadow Stick er den blå! - UTSEENDE 2023
Anonim

Rimmel Scandaleyes skyldes blått øyenskyggepinne

Jeg liker å bruke ett sminkeprodukt for flere formål slik at jeg får sort i min forfengelighet og får også til å spare penger. Jeg bruker ikke øye skygger det ofte, men jeg bærer øyenliner på daglig basis, så jeg pleier å kjøpe krembasert øyefôr som også kan brukes som øyenskygge eller øyenskyggebase. Jeg kjøpte Rimmel øyenskygge pinne av denne grunn og under er min mening om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Høytrykksfargetrykks applikator. Ultra myk formel glir på glatt for en skinnende og lysende finish.

Pris:

$ 4,49 for 3,25 gm Hva det hevder: • Rik, intens farge gjelder i et blunk. • Jumbo applikator skaper et dramatisk utseende med bare ett slag. Kan brukes som øyenskygge eller en eyeliner. • Kremformet blanding blandes uten problemer for en lysende overflate • Vanntett og smussbeskyttet med 24HR slitasje. • Dermatolog og øyelege testet.

Jeg tar på Rimmel Scandaleyes Blamed Blue Eye Shadow Stick:

Jeg elsker blå fargeøyskygge og liners, men dessverre ser de fleste nyanser av blues ikke bra ut på meg, bare fordi kule toner ikke går så bra på varme hudtoner. Vanligvis når jeg har blå øyenskygge, ser øynene mine så kjedelig og blå ut at jeg heller ikke kan bruke den. Men alt dette hindrer meg ikke fra å kjøpe blå nyanser. Jeg har forskjellige nyanser av blå i merker som Faces, NYX, Maybelline og så videre, men de skiller seg ikke så tydelig ut på min vannlinje og fra avstand ser de ut som kjedelig svart. Så våget jeg fremover og prøvde turkis og påfuglblå nyanser da de er lettere.

Image
Image

For sent har det vært en rave om klumpete øyenskyggepinner, de vanligste er NYX Jumbo-pinner og til og med merkevarer som Lakme har nå kommet opp med en slik sjangre av produkter, men mens den tidligere blir mye, er den sistnevnte altfor dyrt ( lurer på hva som er galt med Lakme). Rimmel skandale øyne virket rimelig priset, så jeg bestemte meg for å kjøpe en.

Image
Image

Tekstur av produktet er OMG !!! Det er så buttery mykt at det bokstavelig talt glir på dekslene mine. Et feie av produktet gir en veldig intens farge og for mer intens utseende er to feier mer enn nok. Den holder seg bra i 7 til 8 timer og legger ikke for mye. Jeg har brukt den på vannlinjen, og den ble satt i samme tid som på dekselene, hvoretter det begynte å falme. Det er ganske flekkfast på oljefrie deksler, og med mindre man ikke svetter rikelig, vil vi ikke få blå vaskebjørn øyne. En annen wow-faktor er fargen som er strålende, skimrende blå og ser veldig fin ut på indisk tone. Bare glitch er at man må skjerpe det som fører til spild av produkt, men bortsett fra det er det et veldig godt kjøp, og når jeg bærer det, får jeg komplimenter siden øyet mitt skiller seg ut så godt.

Pros av Rimmel Scandaleyes skyldes blått øyenskyggepinne:

• Vakker farge, og selv om det er en kul skygge, ser det også godt ut på varm hudtone • God oppholdsstyrke • Kan brukes både som øyenliner og øyenskygge • Kan brukes som øyenskyggebunn og flekker med pulverøyskygge for å få smokey utseende • Veldig jevn og smøraktig • God pigmentering • Ingen nedfall • Ingen tugging på dekslene • 7 nyanser å velge mellom, og alle er så fristende

Ulemper ved Rimmel Scandaleyes skyldes blått øyenskyggepinne:

• Skal bli skarpt som fører til produktspild • De fleste av nyanser er ute av lager på indiske steder.

Ville jeg tilbakekjøpe Rimmel Scandaleyes Blamed Blue Eye Shadow Stick?

Å ja!!! Og prøv også andre nyanser.

IMBB-vurdering:

4.5/5

Rimmel London Scandaleyes Shadow Stick - Paranoid Lilla og Skyldig Grå Rimmel London Skandal Eyes Eyeshadow Stick Bad Bronze Mally Evercolor Shadow Stick - Saddle Shimmer Rimmel London Vanntett Eye Definer i 211 Sable Review Lakme Shadow Artist Astral Blue, Glimmer Green Review, EOTD Rimmel Overdrive Vanntett Eye Definer i Aqua Sparkle Rimmel London Overdrive Full Color Lip Liner - Eastend Snob Rimmel London Overdrive Full Color Lip Liner - Epic Rimmel Scandal Eyes Vanntett Kohl Kajal Eyeliner i Black Noir NYX Liquid Eye Liner Rimmel London Skandal Eyes Shadow Stick 008 Chanting

Populært emne