Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Korres Antiageing Primer Review - HUDPLEIE 2023
Korres Antiageing Primer Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Korres Antiageing Primer Review

I det siste var jeg på jakt etter en god grunnlagsprimer. Primrene som jeg har inneholder silikon, men jeg ville ha en uten den. Jeg har ved et uhell funnet ut om dette produktet da jeg fikk dette som et deluxe-utvalg fra Sephora. (De gir en deluxe prøve med hvert kjøp på $ 100 eller mer). Jeg valgte den umiddelbart blant utvalgte utvalg, da jeg trengte en primer fri for silikoner.

Image
Image

Pris:

Rundt 2000 INR ($ 33)

Produktbeskrivelse:

Rydder umiddelbart rynker og gir en jevn hudoverflate, noe som sikrer langvarig sminkeapplikasjon.

Image
Image

ingredienser:

En liten fakta om ingrediensene:
En liten fakta om ingrediensene:

Jeg har aldri hørt om sammensetningen Quercetin før, så jeg googlede om det. Her er det jeg fant: Ifølge American Cancer Society, "Quercetin er en type plantebasert kjemisk, eller fytokjemisk, kjent som et flavonoid. Gode kilder inkluderer epler, løk, te, røde viner og mange andre matvarer. Quercetin er også tilgjengelig som kosttilskudd. "Dessuten sa nettstedet at" Quercetin ser ut til å ha antiinflammatoriske og antioksidantegenskaper. Det har blitt fremmet som effektivt mot et bredt spekter av sykdommer, inkludert kreft. "

Jeg var spent på å vite om antioxidantegenskapene. Hvem elsker ikke en liten antioksidantbehandling på ansiktshuden før torturering med kjemisk fylte sminkeprodukter? 🙂 Den andre aktive ingrediensen er eikekstrakt. Eikstraktet har medisinske verdier, og det brukes som antiseptisk og antiinflammatorisk fra århundrer. Den inneholder Jojoba frøolje som er en utmerket fuktighetskrem og bekjemper mange hudinfeksjoner, inkludert akne. Hyaluronsyre, en naturlig syre bidrar til å beholde hudens elastisitet og bekjemper rynkeformasjonen. Det fungerer også som fuktighetskrem. Hordeum vulgare eller byggekstrakt bidrar til å forbedre den generelle hudhelsen. Spilanthes Acmella blomst ekstrakt er en antioksidant, rynke jevnere og kollagen reparatør.

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Korres Antiageing Primer:

Produktet er hvit og fløyelsaktig i tekstur. Det lukter akkurat som C-vitamin tabletter. Jeg var ikke glad i lukten, men det avtar etter en stund. Jeg var så spent på å bruke produktet. Etter å ha vasket ansiktet mitt med mildt ansiktsvask, påførte jeg en myntstørrelsen på ansiktet og masset grundig som en fuktighetskrem. Jeg var skeptisk til at det ville vise seg å være fet, da det følte seg greit når det gjaldt. Men da jeg fortsatte å bevege fingrene i en sirkelbevegelse, ble hele produktet absorbert helt i huden min. Det føltes som om jeg ikke hadde brukt noe. Huden min følte fuktig sans oiliness. Det skapt en perfekt base for å bruke grunnlaget mitt. Sminken så enda bedre ut som huden min var ordentlig hydrert.

Stiftelsenes oppholdskraft økte da den kontrollerte olje i 5-6 timer i løpet av sommeren. Om vinteren blir huden min litt tørrere, så det fungerer enda bedre. Jeg kan ikke kommentere om alderstridende egenskaper. Men jeg la merke til mindre utbrudd av huden min da jeg søkte min grunnlag pluss denne primeren. Primeren utdanner de mindre ufullkommenhetene og er nøytral i fargen. Det hjelper også å hoppe over fuktighetskrem.

Jeg er så forelsket i dette produktet som jeg bruker dette som min natts fuktighetskrem. Jeg bruker noen ganger bare denne primeren om dagen, etterfulgt av min tonede Lotus solkrem. Det er en multipurpose primer, fuktighetskrem, nattkremprodukt. Jeg skal bestille pakken i full størrelse så snart jeg er ferdig med dette.
Jeg er så forelsket i dette produktet som jeg bruker dette som min natts fuktighetskrem. Jeg bruker noen ganger bare denne primeren om dagen, etterfulgt av min tonede Lotus solkrem. Det er en multipurpose primer, fuktighetskrem, nattkremprodukt. Jeg skal bestille pakken i full størrelse så snart jeg er ferdig med dette.

Min hudtype er fet og det fungerte bra for meg. En med meget tørr hud kan ikke finne dette fuktighetsgivende om vinteren. De må legge til en egen fuktighetskrem. Tørr skinnede skjønnheter kan gi dette et forsøk i løpet av sommeren.

Image
Image
Alt i alt er jeg veldig fornøyd med min nye finn, og det har raskt blitt min HG primer.
Alt i alt er jeg veldig fornøyd med min nye finn, og det har raskt blitt min HG primer.

Pros av Korres Antiageing Primer:

 • Silikonfri.
 • Fuktighet uten å føle seg tung på huden.
 • Utvider grunnlagets oppholdskraft.
 • Kan brukes som fuktighetskrem.
 • Inneholder quercitin som er kjent for sine antioksidantegenskaper.
 • Inneholder hyaluronsyre som bekjemper rynker.
 • Fordelaktig eikstrakt rik primer.
 • Inneholder jojoba frøolje som har mange hudfordeler.

Ulemper med Korres Antiageing Primer:

 • Litt dyrt.
 • Lukter som C-vitamin tabletter som kan være et avslag for noen.
 • Tørr skinnede skjønnheter vil trenge en ekstra dose fuktighet i tillegg til denne primeren.
 • Jeg ville at den skulle kontrollere olje litt lenger i løpet av sommeren.

Ville jeg tilbakekjøpe Korres Antiageing Primer?

Ja, selvfølgelig.

Vil jeg anbefale Korres Antiageing Primer?

En stor ja.

IMBB Rating:

Jeg vil gi det 4,9 / 5

Korres Wild Rose Face and Eye Serum Review Korres granateple tonic lotion for fet til kombinasjon hud Korres Wild Rose + Vitamin C Avansert Brightening Sleeping Facial Review Korres Wild Rose Mineral Foundation Review Korres Wild Rose Lip Butter Glaze Review Det Kosmetikk Føler Moment Anti-Aging Primer Serum Review Det Cosmetics No. 50 Serum Collagen Veil Anti-Aging Primer Review L'Oreal Revitalift Laser X3 Renere Anti-Aging Serum Review L'Oreal Revitalift Laser Forny Avansert Anti-Aging Super Serum Bourjois Happy Light Luminous Serum Primer Review Hvorfor bruke en silikonfri sjampo? Liste over sulfat og silikonfri sjampo og stylingprodukter

Populært emne