Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Oscar De La Rentas minneverdige kjoler - KROPP 2023
Oscar De La Rentas minneverdige kjoler - KROPP 2023
Anonim

Oscar de la Rentas minneverdige kjoler Hei alle 🙂 "Hvilke kvinner har oppnådd de siste 50 årene, ønsker jeg at menn ville ha oppnådd i de siste 100 årene.": Oscar de la Renta

Oscar de la Renta, når vi hører denne ikoniske designerens navn, nydelige kvinner som bærer de legendariske kappene, kraftige første damer, kommer de røde løpene til å tenke på. Han var en designer hvis antrekk var et syn å se. Han kunne til og med lage en enkelt solid farget kjole et kunstverk. Hans måter å fremheve kvinnekurven fra stoffet var bare ute av denne verden. Denne designeren mistet kampen mot kreft i år bare. Så som en hyllest til denne designeren, her er en liste over bare noen få av hans mesterverk som jeg likte i ingen bestemt rekkefølge.

Image
Image

Bryllupskjoler:

Hans brudekjoler var som en drøm. Hver brudekjole fortalte en egen historie. Her er noen.

Elizabeth Cordryi en nydelig A-linje blonder brudekjole

Image
Image

Amal Alamuddin: Hers var mest snakket om kjendisbröllop i år og hvem annet hun kunne ha valgt annet enn denne designeren. Bare se på de intrikate detaljene på blonder!

Image
Image

Huma Abedin:Hun ønsket å komplimentere en jeweled choker som tilhørte bestemoren hennes, og designeren lykkelig plikt og wow!

Image
Image

Høy profil første damer:

Han var valget mellom kvinner fra Hilary Clinton til Michelle Obama. Han kledde dem alle så upåklagelig.

Nancy Reagan i 1988 på presidentens middag.

Image
Image

Hillary Clinton i Oscar de la Renta i 1977.

Image
Image

Rødt teppe:

Og nå er det noen røde løper kjoler som alltid vil bli minneverdige. Taylor Swift i denne sofistikerte gulvlange kjolen med gullpalett og perleperler.

Image
Image

Cameron Diaz i denne glitrende stroppeløse, gullpyntet kjole.

Image
Image

Katy Perry i denne polka prikkede, blomstrede trykte kjole.

Image
Image

Zooey Deschanel i en sparkly brodert avling og asymmetrisk skjørt med en høy lav silhouette.

Image
Image

Freida Pinto i en fantastisk coral kjole med gull detaljering.

Image
Image

Og sist men absolutt ikke minst Sarah Jessica Parker i denne designerens kreasjoner. Ingen andre har brukt Oscar de la Rentas kreasjoner så mye som hun har. Parker elsket å ha på seg designene igjen og igjen, til nesten alle hennes røde løpevenner og til og med på skuespillet av hennes TV-show.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.
Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Velvet kjoler: Velvet Fashion Trend Hvordan bruke Maxi kjole 8 Best Dressed Bollywood Skuespillerinner Hvordan kle seg som per kroppstype Trend Alert: Peplum Dress Craze Among Celebrities Hvordan bli en motedesigner Bollywood skuespillerinner i Designer Neeta Lulla Outfits Topp 10 Classic Designer Håndvesker 10 Bollywood Movie Posters kopiert fra Hollywood Ones Bollywood og Hollywood Stars og deres Obsessions 7 antrekk som Sonam Kapoor kopierte fra Hollywood 15 røde leppestifter som gjør at du ser ut som en Hollywood-stjerne

Populært emne