Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Mario Badescu Vitamin C Serum Works! - KROPP 2023
Mario Badescu Vitamin C Serum Works! - KROPP 2023
Anonim

Mario Badescu Vitamin C Serum

Hei jenter!! Ønsker deg et veldig godt og vakkert nyttår!

Ønsker du at du får mer sminke og kan HG-hudpleieprodukter: P: P

I dag har jeg kommet med en gjennomgang av et produkt som jeg absolutt og helhjertet elsker! Det er Mario Badescu Vitamin C-serum. Serum er konsentrert hudpleie som vi alle vet. Vitamin C på toppen av det er en super fantastisk hudpleie ingrediens. Det er en naturlig og sterk antioksidant og er sterkt anbefalt for kvelds hudton. Faktisk er det det eneste vitamin som har vist seg å være effektivt i å reversere solskader.

Image
Image

Så da jeg kom over dette serumet, hoppet jeg naturlig på muligheten !! Så la oss se hvordan dette serumet gikk for meg.

Pris: INR 4620 for 30 ml

Produktkrav:Antioxidant Vitamin C beskytter huden mot frie radikaler og er avgjørende for kollagenproduksjon. Dette vitamin C-serum inneholder 7,5% ascorbinsyre (vitamin C) for å redusere misfarvning og lysere hud. Formulert med hyaluronsyre for å beholde hudens naturlige fuktighet og kollagen for å forbedre hudens fasthet og elastisitet

Image
Image

Bruksanvisning:Påfør 3-4 dråper på ren hud, unngå øyeområde hver annen natt. Kan brukes under fuktighetskrem eller alene.

Min erfaring med Mario Badescu Vitamin C serum:

Serumet kommer i en ugjennomsiktig grønn glassflaske. Den har en piper med pipette for å ta ut produktet. Det har en meget vitenskapelig emballasje for å sikre at serumet ikke blir oksidert og mister fordelene. Glassflasken må naturligvis håndteres med forsiktighet, derfor er reisevennlighet et problem. Jeg bruker dette serumet hver kveld på et renset og tonet ansikt og våkner med en sunn glød på huden min. Selve serumet er som veldig myk, tørr olje. Det er enkelt å søke og spre. Ved påføring får serumet huden til å tingle lett, så vær ikke bekymret. Etter 1-2 minutter absorberes det pent inn i huden og gir en dyp finish. Jeg bruker Alpha-H hydreringskrem på toppen av det og føler at kombinasjonen fungerer perfekt for meg; Jeg har en sensitiv, normal til kombinasjonshud, og dette forårsaket ikke noen utbrudd for meg, noe som virkelig er en velsignelse!

 Jeg har brukt dette serumet i 3 uker nå, og har sett og følt en ekte forskjell i min hudtekstur og tone. Jeg føler at dette serumet lyser opp huden min og har hjulpet med å fading pigmentering og akne-arrdannelse.
Jeg har brukt dette serumet i 3 uker nå, og har sett og følt en ekte forskjell i min hudtekstur og tone. Jeg føler at dette serumet lyser opp huden min og har hjulpet med å fading pigmentering og akne-arrdannelse.

Et viktig punkt som bemerkes at dette serumet skal åpnes og lukkes veldig raskt. Det bør ikke i det hele tatt bli utsatt for luft som dette, som alle andre antioksidanter oksiderer veldig raskt. Oppsummering fordeler og ulemper for deg:

Fordeler med Mario Badescu Vitamin C-serum:

• God vitenskapelig emballasje. • Lever opp til sine krav. • Lett og lett absorbert. • Fader akne arr og pigmentering.

Cons av Mario Badescu Vitamin C Serum:

• Det er utvilsomt dyrt, men betrakt dette som en investering for vakker hud.

Image
Image

IMBB Rating: 5/5

Endelig dom på Mario Badescu Vitamin C-serum:

Dette produktet er en klar vinner for meg. Et godt produkt, som selv om det er dyrt, er helt verdt det og en god investering for huden din. Jeg vil fortsette å kjøpe denne, med mindre og til det slutter å jobbe for meg, eller et annet mirakelprodukt kommer ut 😉

Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser Mario Badescu A.H.A. Botanisk kroppsåpe Mario Badescus ansiktsspray med aloe, urter og rosenvann Kaya Skin Clinic Acne Free Rensing Cleanser Neutrogena Oil - Free Acne Wash Redness Beroligende Cleanser Ren og klar akne Clearing Cleanser Kroppsbutikken Vitamin C Peel Off Mask Hvordan lage vitamin C-serum hjemme Kaya AntOx Vitamin C Formula Review Beste vitamin C Beauty Products tilgjengelig i India

Populært emne