Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Makeup Revolution London Rikelig Pure Pigments For Natural Finish - KROPP 2023
Makeup Revolution London Rikelig Pure Pigments For Natural Finish - KROPP 2023
Anonim

Makeup Revolution London Rikelig Pure Pigments

Hei alle sammen!

Jeg har nylig gjennomgått Makeup Revolutions øyepigment i skyggen Grandeur som viste seg for å være et fantastisk produkt, og jeg er veldig glad for at jeg kjøpte den. Sammen med det kjøpte jeg øyepigmentet fra Makeup Revolution i en annen nyanse - Rikelig, som jeg vurderer i dag. Les videre for å vite mer om Makeup Revolution Londons øyepigment i skyggen.

Image
Image

Produktpris: INR 500 for 1,5 g.

Min ta på Makeup Revolution London Rikelig Pure Pigments:

emballasje: Emballasjen er enkel, men ikke kjedelig. Det er en liten flaske med en svart plasthette. Jeg vil ikke si at emballasjen er robust eller reisevennlig, og det er en ganske spinkel emballasje, men hvem klager? Fordi kvaliteten på produktet helt utgjør den tynne emballasjen. Flasken har også en plastsifter som bare sitter der. Siktet har også fire små hull på toppen som jeg tror er en fin ide, og vil virkelig komme til nytte for nybegynnere. Annet enn alt dette, er det ikke mye å snakke om emballasjen.

Image
Image

Skygge: Rikelig er en anstendig lysebrun glansskygge. Det er faktisk glitter tungt, med 40% øyenskygge og 60% glitter, og jeg liker det på den måten. Det er en fin nyanse å søke når du har travelt og ikke har tid til å gjøre faktisk øyesminke med presisjon og ekspertise; alt du trenger å gjøre er å sveipe dette øyepigmentet på lokkene dine og gjør litt tett fôr, og du vil være god å gå. Jeg liker virkelig hvordan dette er et så lite vedlikeholdsøynepigment. Skyggen forsvinner ikke fra øynene etter en stund, og det varer lenge i 6 + timer på meg. Jeg er det ville vare enda lenger når ledsaget av en øyenskygge primer.

Image
Image

Tekstur: Makeup Revolution er et merke som virkelig imponerte meg med sine flotte kvalitetsprodukter. Tekstur av dette øyepigmentet er glatt og mykt og det føles veldig lett på dekslene. Til tross for å være glitter tung, føles det ikke grusete i tekstur og gjelder på lokkene som en drøm. Pigmenteringen er ikke så stor som den forrige skyggen jeg har gjennomgått (dvs. Grandeur), men likevel er den anstendig pigmentert. Dette krever to til tre swipes for å få et fint medium brunt på dekslene. Konsistensen er også fin, da den ikke består av veldig små glimmerpartikler som bare holder på å flyve, og heller ikke inneholder klumpete glitterpartikler som er følsomme på lokkene. Skyggen er lett blandbar for å gi en myk finish. Alt i alt, en flott hverdagsbruk, ikke-fuss øye pigment.

Image
Image

Fordeler med Makeup Revolution London Rikelig Pure Pigments:

• Rimelig øyepigment som nå er tilgjengelig med 50% rabatt på nettet • Super jevn og myk i tekstur • Anent pigmentert • Kan blandes med fingrene selv for å gi en myk og glatt overflate • En daglig slitasjepigment som umiddelbart lyser opp ansiktet. • En flott dupe for noen høje øyenskygger i samme nyanse. • Det er en nyanse som passer til alle hudtoner.

Image
Image

Ulemper med Makeup Revolution London Rikelig Pure Pigments:

• Emballasje kunne ha vært bedre. • Det er litt spild av produktet mens du tar det ut av flasken (et problem jeg har møtt med de fleste øyepigmenter, skjønt). • Sammenlignet med GBP 1-prisen der den selges i London, er den tilgjengelig på fem ganger den opprinnelige prisen, henne i I ndia.

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg Makeup Revolution London velstående Pure Pigments?

Jeg tror ikke jeg vil tilbakekjøpe den samme nyansen, men jeg anbefaler det til alle for den gode kvaliteten på dette produktet.

IMBB Rating:

3.5/5

Konklusjon:

Det er et flott øyepigment for hverdagsbruk og kan glam'd opp for mer fancy anledninger. Må prøve!

Makeup Revolution London Grandeur Pure Pigment for Beginners Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss - Du vil falle for denne vakre fargen Makeup Revolution Salvation Palette i det du venter på, er det du har ventet på! Makeup Revolution Matt Brights Redemption Palette for Bright Colored Lovers Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Flawless Palette Review Er "Makeup Revolution London's, Redemption Palette Hot Røkt" The Perfect Dupe for Urban Decay's Naked Palette? Inglot AMC Pure Pigments Eyeshadow # 20 Review Inglot AMC Pure Pigment-Shade 22 Inglot AMC Pure Pigments Eyeshadow # 20 Review

Populært emne