Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Elle 18 Nail Pops Shades 46, 58, 59, 61, 66, 67 Gjennomgang, Fargeprøver - HåR 2023
Elle 18 Nail Pops Shades 46, 58, 59, 61, 66, 67 Gjennomgang, Fargeprøver - HåR 2023
Anonim

Elle 18 Nail Pops Shades 46, 58, 59, 61, 66, 67

Hei damer,

I dag skriver jeg en anmeldelse på Elle 18 spikerpopper. Disse ble lansert noen år tilbake og har en rekke nyanser å velge mellom. De er ganske billige og kommer i søte runde flasker. Siden nyanser ikke er navngitt men nummerert, har jeg kalt dem på egen hånd. Nyansene jeg vurderer i dag er: 46 (mørkrosa), 58 (dypgrå), 59 (ganske rosa), 61 (turkis grønn), 66 (mørk fiolett) og 67 (henna grønn). Alle er lyse nyanser og ville gå med alle hudtoner. Ta en titt på negleprøver.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Med så mange nyanser av spikerfarger å velge mellom, er det en for hver stemning og anledning. Fra blendende røde til ganske pinks, elektrisk blues, pastellmauve og tangy appelsiner. (Fra nettsiden)

Pris:

Rs.50 for 5 ml

Holdbarhet: 36 måneder

ingredienser:

Ikke nevnt.

Min erfaring med Elle 18 Nail Pops:

Disse nagelmalingene kommer i søte runde flasker med svart lokk. Den typiske Elle 18 jente-logoen er påtrykt på hetten. Skyggenummerene er trykt på toppen av lokket. Flaskene er også veldig robuste og ville ikke bryte seg lett. De kan veldig lett bli båret sammen i forfengelighet eller håndvesker. Alle disse nyansene har en fin blank overflate. De tar ca 2 minutter å tørke på negler. De ville vare opptil en uke på fingerneglene og opptil 2 uker på tå negler med minimal chipping. 1. Skygge nr. 46 (mørkrosa):

Dette er et veldig mørkt bryllup-y slags farge. Det ville gå med matchende etnisk slitasje og i bryllup. Det kreves 2 swipes av denne nyansen for å gi en fin finish.

Image
Image
Image
Image

2. Skygge nr. 58 (dyp grå):

Dette er en vinterfarge som ville gå med formelle kjoler godt. Jeg foretrekker det vanligvis for føttene mine, men det går også bra på fingernegler. Hvis du er glad i svarte nagelmaling, vil du definitivt like denne skyggen.

Image
Image
Image
Image

3. Skygge nr 59 (ganske rosa):

Dette er en av mine favoritt nyanser, og går med de fleste av kjolen min. Det er en veldig pen rosa og straks lyser opp hendene mine. Jeg vil si dette er en sommer / vårskygge.

Image
Image
Image
Image

4 . Skygge nr 61 (turkis grønn):

Dette er en veldig forfriskende nyanse i grønt, som jeg bare elsker. Det går veldig bra for fingernegler og tånegler. Bare en sveipe er nok til å gi en fin, ugjennomsiktig finish. For tiden har jeg brukt den på tå neglene, og jeg kan ikke hjelpe å se på det hver gang en stund. 😀

Image
Image
Image
Image

5. Skygge nr. 66 (mørk lilla):

Dette er en dyp lilla skygge, som igjen ser bedre ut på tå negler. Dette er en vinterskygge og er så mørkt at det langt fra det ser veldig nært svart ut. Bare ett sveipe er nødvendig for å gi et godt ugjennomsiktig utseende.

Image
Image
Image
Image

6. Shade no 67 (Henna green):

Denne nyansen er en ekte henna grønn og ser veldig pen ut på hendene. Dette er en eviggrønn farge og passer godt til alle hudtoner. Vanligvis er det nødvendig med 2 strøk for et fint ugjennomsiktig utseende.

Image
Image
Image
Image

Pros av Elle 18 Nail Pops:

  • Søt og solid emballasje (jeg vet dette som jeg hadde droppet det en gang, men det brøt ikke: P)
  • Stort utvalg av farger tilgjengelig.
  • Ville passe alle hudtoner.
  • Ha et fint, blankt utseende på negler.
  • Rimelig.
  • Lett å fjerne bortsett fra glitteren.

Ulemper med Elle 18 Nail Pops:

  • Ville begynne å chippe fra den tredje dagen fremover.
  • Noen kan finne den lille børsteapplikatoren vanskelig å bruke. Det er ikke noe problem for meg siden jeg har mindre hender. 😛
  • Flasken må vippes for å få neglelakken på applikatoren når halvparten av den er over.
  • I enkelte flasker blir applikatoren skilt fra innsiden av hetten.

Men til denne prisen klager jeg ikke engang!

IMBB Rating:

4/5 Vil jeg tilbakekjøp Elle 18 Nail Pops?

Helt sikkert. Jeg skal kjøpe nyanser som jeg ikke har. Jeg ville tilbakekjøpe nyanser 59, 61 og 67.

Anbefaler jeg Elle 18 Nail Pops?

Ja. Hvis du ikke liker å bruke mye på negler, men likevel er glad i dem, er disse definitivt for deg.

Elle 18 Color Pops Lipstick: Rosy Blush Elle 18 Color Pops Lipstick - Pink Feber Elle 18 Color Bomb Lipstick i Pink Blossom Elle 18 Color Pops Lipstick-Pink Pout Elle 18 Color Pops Lipstick: Hot Pink Elle 18 Color Bombs Nail Pops 48,13 Review, fargeprøver Elle 18 Nail Pops Review

Populært emne