Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Diettdiagram for å miste magefett - UTSEENDE 2023
Diettdiagram for å miste magefett - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei skjønnhet, Dette innlegget tar sikte på å hjelpe alle som sliter med magefett. Gitt de hektiske livene som vi fører i dag, er det ikke overraskende at pakket mat og mangel på mosjon har blitt mer som en norm. Først av alt må du forstå at det ikke er noen snarveier til en flat mage. Det handler om en riktig diettplan, regelmessig mosjon, skikkelig søvn og mye tålmodighet. Nedenfor er et ekspert-godkjent diettdiagram laget spesielt for å hjelpe deg å miste fett fra rundt magen.

Image
Image

Detox Drikke: I stedet for det vanlige glasset vann hver morgen, bytt opp ting ved å gå til et glass detoxvann som hjelper til med å rense systemene dine og også hjelpe til med å miste fett. Mage frokost: Proteiner er din beste venn til frokost. Start med fettfri eller fettfri yoghurt med bær og mandler. Legg til et protein shake eller grønn te og en servering med frukt. Du kan også legge til en bolle med havremel i melk fordi havregryn er fylt med fiber og holder deg full i lengre tid.

Image
Image

Mid-morning Snack: Bytt midt på morgenkaffen din for en kopp grønn te og en bolle med salat. Velg alltid røde frukter over resten. Dette skyldes at flavonoider, som er rik på røde frukter, er kjent for å berolige virkningen av fettlagringsgener. Alternativer inkluderer vannmelon, røde druer og blommer.

Lett lunsj: Baser lunsj rundt proteiner igjen. Alternativer inkluderer ubehandlet egg, fjærfe, fisk, kjøtt og meieriprodukter som cottage cheese. Kutt ned på karbohydrater, men ikke helt. Eliminere raffinerte karbohydrater som hvite brød, pastaer bør være akkurat nok.

Mid-afternoon Snack: Ta til en bolle med spire salat eller dampet grønnsaker med et glass protein smoothie, en kopp grønn te eller et glass fruktjuice. Du kan også ta noen proteinstenger eller helkornsprakkere. Planlegg snacksen i henhold til ditt daglige kaloriinntak. Du må kutte ned på kalorier for å brenne fett.

Image
Image

Den rette middagen: Igjen sikte mot et proteinrikt måltid, med moderate mengder sunt fett og fullkornkarbohydrater. Kutt ned på ris. Gå for en bolle med dampet brokkoli og kokt eller grillet kjøtt. Hvis rutinen blir ensformig, prøv å bytte brokkoli for en bolle med belgfrukter og kjøttet for noen egg.

Andre poeng å huske på:

• I tillegg til et riktig kosthold, husk å trene regelmessig, drikke mye vann, kutte ned på junk food, få god søvn og stress mindre. • Aldri hoppe over frokost og gå alltid lys på middag. • Kutte ned på karbohydrat, men ikke helt. • Spis mindre sukker og kalorier. Øk inntaket av proteiner og fibre. • Si nei til tunge måltider etter kl. • Aerobic trening som å gå, løpe, svømme etc. har vist seg å forårsake store reduksjoner i magefett i mange studier. • Hold oversikt over kaloriinntaket og mengden kalorier du brenner. Håper dette hjalp! Hold deg i form, vær vakker.

Hvordan redusere magefett 10 gyldne regler for vekttap Vekttap diett under polycystisk ovariesyndrom (PCOS) Matvarer som bryter ned magen fett Enkle og effektive måter å miste vekt på Yoga Poses For Flat Mage Oppnå en flat mage - hva skal du spise? 4 Øvelser for å redusere lårfett

Populært emne