Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Kevyn Aucoin Yanilena Expert Lip Color Review, fargeprøver - HåR 2023
Kevyn Aucoin Yanilena Expert Lip Color Review, fargeprøver - HåR 2023
Anonim

Kevyn Aucoin Yanilena Expert Lip Color

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Kevyn Aucoin Yanilena The Expert Lip Color.

EN med Kevyn Aucoin Yanilena Expert Lip Color:

En fløyelfargeformel pakket i en elegant magnetisk komponent. Full, strålende farge og en ultra-fuktighetsgivende formel, legger alle opp til fargevennlighet for leppene dine. • Av KevynAucoin Beauty.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris: $35

Min erfaring med Kevyn Aucoin Yanilena Expert Lip Color:

emballasje:

Jeg er ikke en stor fan av måten disse leppestifter er pakket på. Den har en rektangulær hette som lukker over røret ved hjelp av en magnetisk kraft. Jeg føler at det magnetiske holdet er for svakt, derfor føler jeg meg ikke behagelig, bare kaster denne leppestiften i vesken min som jeg føler at den vil åpne og skape en katastrofe i vesken min. Luken trekker også fingeravtrykk. Jeg føler at Kevyn Aucoin kunne ha gjort en mye bedre jobb med emballasjen.

Image
Image
Image
Image

Skygge, pigmentering og tekstur:

Skyggen Yanilena er vakker, lyse koraller. Det er en av de nyanser som er veldig vår-sommer passende farge som det bare lyser opp ansiktet. Det har ingen glimmer. Målingen er veldig kremaktig og applikasjonen er veldig glatt på leppene og leppestift glir på glatt som smør. Ingen sløyfe, ingen ujevn ujevn applikasjon. Det gjør seg ikke i fine linjer, fremhever ikke tørrhet eller hakkede lepper. 70-80% fargeposisjoner i 1 sveip. Du trenger definitivt 2 swipes for å få full farge.

Formelen er heller ikke for tørking, men det er ikke akkurat hydratiserende. Det er en viss mengde "slip" når leppene gnides sammen som er resultatet av kremhet. Det bløder ikke utenfor leppe linjen.

Image
Image
Image
Image

Oppholdsstyrke:

Fargen forblir på leppene i 4-5 timer med minimal fading. Den første finishen er kremaktig med glans, men innen 1-2 timer med slitasje, blir finishen satin. Det overfører minimalt på kopper og briller, og du må trenge på nytt etter å ha spist eller snacking.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Parfyme:

Den har en veldig fin fruktig duft som føles nostalgisk for meg. For meg lukter det akkurat slik Poppins candy jeg pleide å spise, vokser opp i India.

Alt i alt; Jeg liker denne leppestiften for sin skygge og avslutter, men jeg tror ikke dette er et must-have-produkt. Fargen er lett dupe-able. Slitetiden er gjennomsnittlig, og jeg er heller ikke så imponert over emballasjen. Noen high end-elementer er veldig unike og høy kvalitet som de utgjør for den høye prislappen. Dette er ikke en av disse produktene dessverre.

Image
Image
Image
Image

Pros av Kevyn Aucoin Yanilena Expert Lip Color:

• Lett på leppene. • Kremaktig applikasjon og finish. • God pigmentering. • Løsner ikke i fine linjer eller fremhever tørrhet. • Ikke for hydratisering, men heller ikke tørking på leppene. • Ingen klebrig følelse på leppene. • Ingen påviselig smak. • Hyggelig duft.

Image
Image

Cons av Kevyn Aucoin Yanilena Expert Lip Color:

• Farge er lett dupe-stand, ikke unik nok. • Luken festes ikke veldig trygt. • Gjennomsnittlig oppholdskraft, ingenting for fremragende.

IMBB Rating:

4/5

Kevyn Aucoin The Sculpting Brush Review Kevyn Aucoin Sensual Skin Tinted Balm Review Kevyn Aucoin Eyelash Curler Kevyn Aucoin The Celestial Powder Candlelight Kevyn Aucoin Sensual Skin Tinted Balm Review Lakme Absolute Gloss Addict Lip Farge Coffee Shot

Populært emne