Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

YSL Rouge Pur Couture Mats leppestift nr. 204 Rouge Scandal Review - SKJøNNHET 2023
YSL Rouge Pur Couture Mats leppestift nr. 204 Rouge Scandal Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

YSL Rouge Pur Couture Mats leppestift nr. 204 Rouge Scandal Review

7 dager, 7 leppestifter (del 7)

Hei skjønnhetene,

Ønsker dere alt et veldig godt nyttår 2015! Må i år bringe kjærlighet, fred og velstand i livet ditt. I dag slutter jeg denne gjennomgangserien med en YSL matt leppestift. Det er en matt rød, faktisk en skandaløs rød for mange. De beste røde i sminkeindustrien har alle vært mattes. Mattes har en form for kant, en skarphet, mørk, kjedelig, kald følelse, noe som gjør at røde nesten kommer ut og ser nydelig ut på leppene. Jeg har alltid Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Anne Hathaway og likesinnene når jeg tenker på rødt. De har funnet deres røde og de flaunt (-ed) det oh-så-perfekt! Finne din perfekte røde er som å finne et perfekt par jeans, en tortur å finne - en skatt å holde 😛 Det holder deg faktisk PURRING!

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Den må-ha for den perfekte matte leppe utseende. Rik, kremaktig formel er infundert med et fløyels kompleks for en luksuriøst jevn applikasjon, og jojobaolje for langvarig komfort. Intense fargepigmenter for en pulserende touch av farge som varer. Formulert med Velvet Complex, en kombinasjon av sfæriske pulver og silkeolje, gir Rouge Pur Couture The Mats leppene en perfekt matt finish, en sensuell glans og en 6-timers fargelag som aldri står overfor eller flekker.

Image
Image

Applikasjon:

Påfør leppestift fra midten av leppene og arbeid mot munnens hjørner. For å forbedre leppestiftslitasjen, bruk Touche Éclat på leppekonturen.

ingredienser:

Image
Image

Pris:

25 GBP

Min erfaring med YSL Rouge Pur Couture Mats leppestift nr. 204 Rouge Scandal:

Helt siden YSL introduserte Mats-serien i sin line-up, har det helt forandret definisjonen av matte i skjønnhetsindustrien. De fikk oss til å innse at i tillegg til å være vakker, kan mattes også være så veldig behagelig. I dag skal jeg se på skyggen 204 "Rouge Scandal", den mest skandaløse Rødmatte leppestift de har.

emballasje:Nydelig, Luksus, Glorified! En vakker gylden sak, som YSL-logoen er etset på. det har litt vekt rundt. Skyggenavnet er skrevet nederst i saken og den fremtredende kanten er til stede inne.

Image
Image

Skygge:En av de beste røde som finnes i markedet i dag; blandingen av farger i denne leppestiften er så nydelig; Jeg finner meg selv med tap av ord. Det er en vakker blodrød - dyp, mørk, kald, veldig kald.

Image
Image

pigmentering:Hundre prosent pigmentering i en sveipe; du må gå ekte forsiktig med denne; håndter det med forsiktighet, slik at det ikke kan bite! Ja bokstavelig talt er røde en av de vanskeligste nyanser å søke på; og denne er den samme. En liten feil; og det kan helt ødelegge din ellers feilfri sminke.

Image
Image

Tekstur:En jevn, fløyelsaktig tekstur med en matt finish. Det er en glede å bruke dette på leppene dine, går veldig glatt uten tauer og trekker; når du vet sluttresultatet blir matt. Lip forberedelse er nødvendig. Selv om det ikke er så tørking som noen andre mattes, kan jeg faktisk kalle det en fuktighetsgivende matte. Likevel, en Matte er en Matte er en Matte! Det vil fremheve dine tørre lepper etter en viss tid, til en viss grad.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Det varer, ja sir, det gjør det! Det varer godt utover de 6 timene som er påkrevet av merkevaren; og så etterlater en vakker flekk bak. Faktisk får du en ganske anstendig levetid ut av denne leppestiften.

Image
Image

Fordeler med YSL Rouge Pur Couture Mats leppestift nr. 204 Rouge Scandal:

  • Komfortabel, fløyelsaktig, matt.
  • Elsk duften.
  • Luksuriøs emballasje.
  • Fet, mørk, blodrød.
  • Ett hundre prosent pigmentering i en sveipe.
  • Varer 6-8 timer, etterlater en dyp flekk.
  • Ingen blødning eller fjerning.
  • Går veldig jevnt på leppene.
Image
Image

Ulemper med YSL Rouge Pur Couture Mats leppestift nr. 204 Rouge Scandal:

  • Dyrt.
  • Utilgjengelig i India.

IMBB Rating:

5/5

Vil jeg anbefale YSL Rouge Pur Couture Mats leppestift nr. 204 Rouge Scandal?

Ja, definitivt. Bare husk noen regler for å oppnå en elegant sminke, se etter røde leppestifter. En matt rød leppestift er ganske foretrukket over en ren og skinnende og selvfølgelig, hvis du er mindre komfortabel, kan du starte med de rene også. Hold sminke nøytral, naturlig og feilfri. Gi mest oppmerksomhet til din røde leppestift-applikasjon. Vær sterk. Være trygg. Og vær komfortabel. Ha det fint. Ha det.

YSL Rouge Pur Couture Mats: # 207 Rose Perfecto YSL Pur Couture Mats # 208 Fuchsia Fetiche Lipstick er nytt! YSL Rouge Pur Couture Matte # 202 Rose Crazy YSL Rouge Roxanne Rouge Pur Couture leppestift YSL Rouge Vermillion Rouge Pur Couture leppestift - Sindoor for leppene dine? YSL Rouge Pur Couture - Rose Dahlia 17 - Det er den vakreste Coral Pink! L'Oreal Paris Rouge Caresse leppestift - Aphrodite Scarlet Chanel Rouge Coco Shine leppestift Bilder, stikkprøver, leppeprøver Chambor Rouge Plump Lipstick # 771 Chambor Powder Matte leppestift: Rubis Rouge Colorbar Perfect Pout Gloss - 008 Scandal Rimmel London Skandal Eyes Eyeshadow Stick Bad Bronze

Populært emne