Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lever Tom Ford Duo Eye Primer opp til høy pris? - SKJøNNHET 2023
Lever Tom Ford Duo Eye Primer opp til høy pris? - SKJøNNHET 2023
Anonim

Lever Tom Ford Duo Eye Primer opp til høy pris?

Image
Image

Påstander: En unik blanding av pulver og kremprimere øker ytelsen til øyeskyggen din for å forhindre krølling mens du forlenger slitasje i opptil 15 timer. Kremsprimeren (0,24 oz.) Skaper et jevnt utseende, mens det oljeabsorberende pulveret (0,07 oz.) Sikrer en fantastisk fargegjengivelse.

Pris:INR 3.000 ca / USD 50 for rundt 8gm produkt

Image
Image

Min erfaring med Tom Ford Eye Primer Duo

Jeg er noen som har oljede lokk. Så jeg følger alltid prosessen med å bruke øyenskygge primer, så kompakt pulver og øyenskygge. Det har alltid vært en to-trinns prosess for øyenskygge-priming for å holde olje på dekslene i sjakk og holde øyenskyggen min frisk. Det fungerer. Det har alltid jobbet for meg.

Da jeg så Tom Ford Eyeshadow primer duoen, føltes det som om noen virkelig har svart på meg. 😀

Denne øyenskygge primer duoen er et todelt produkt, men pakket i ett. Den nederste delen av potten holder øyenskyggeprimeren og den øverste delen holder pulveret som må påføres etter påføring av kremet.

Ren Kjærlighet, jeg vil si.

  • Tekstur av øyeskyggeprimeren er tynn og går sømløst på lokkene uten noe tyngde. Og pulverdelen forbereder helt på lokkene på jevn og jevn øyenskygge applikasjon.
  • Kremsprimeren er super jevn og gjelder på de delikate øyelokkene uten å rive seg. Og konsistensen av pulveret er også myk og glatt.
  • Jeg har prøvd å bruke denne øyenskygge primer med forskjellig tekstur av øyenskygge-matte, satin, glitrende, våt, tørr … bare alt. 😀 Det gjør ikke øyenskygge krøll. Og dette kommer fra noen hvis øyenskygger kremer seg som gal hvis jeg ikke bærer en øyenskygge primer under øyenskygge.
  • Det har ingen egen farge. Ved påføring er det som en blek hudfarge. Det sørger for at fargene på øyenskyggen blir sanne.
  • Det gjør øyeskyggen ser lysere ut.
  • Det forhindrer øyeskygge fra å falme og få dem til å se friske hele dagen / natten lang.
  • Det lille speilet intakt i tilfelle hjelper i tilfelle du har travelt.
  • Litt går langt.
  • Jeg vil si at det er ganske godt pakket produkt, men det kan være litt mindre voluminøst. Emballasjen er nydelig skjønt.

Totalt sett er jeg suuuper imponert over produktet. Meget god kvalitet, og det virket briljant for meg. Hvis du ikke bry deg om de to trinnene i øyeskyggen, kan du kanskje gi deg en glipp. Men jeg vil si det ville være verdt å investere i!

Vurdering: 5/5

Image
Image
Stikkprøver: under - krem, over - pulver
Stikkprøver: under - krem, over - pulver
Sist men ikke minst, ønsker dere alle et godt nyttår! 🙂 Vi tar en mini pause i dag, men vil være tilbake med en båtbelastning av produkter i år som kommer. Følg med!:))
Sist men ikke minst, ønsker dere alle et godt nyttår! 🙂 Vi tar en mini pause i dag, men vil være tilbake med en båtbelastning av produkter i år som kommer. Følg med!:))

Tom Ford Flush (03) Cheek Color Review, Swatch, FOTD Tom Ford Cheek Color - 06 Wicked Review Tom Ford Metallic Mink 03 Eye Defining Pencil Review, Swatch, EOTD Tom Ford Casablanca (03), True Coral (09), Flamingo (08) Lip Color Review, Swatch Tom Ford Lip Color - Violet Fatale Review Tom Ford Lip Color - Cherry Lush Tom Ford Eye Definer Pen - Dypere Tom Ford Cheek Brush 06 Review, Bilder Tom Ford Lip Brush (21) Anmeldelse Tom Ford Eyeshadow (11) Penselanmeldelse, bilder Tom Ford Foundation Brush Review Tom Ford Lip Color - Wild Ginger Review, stikkord 10 beste øyenskygge primere Jordana Eye Primer Eyeshadow Base Review NARS Smudge Proof Eyeshadow Base Review, Swatch Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Review

Populært emne