Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Estee Lauder Ren Farge Langvarig Plum Couture Lipstick Review - MOTE 2023
Estee Lauder Ren Farge Langvarig Plum Couture Lipstick Review - MOTE 2023
Anonim

Estee Lauder Ren Farge Langvarig Plum Couture Lipstick Review

Jeg er tilbake med et annet Estee Lauder-produkt, en annen leppestift, men denne gangen ikke fra "Envy" -samlingen, men "Original Pure Color" -linjen. Jeg har tidligere gjennomgått et par nyanser fra denne samlingen - Wildly Pink kommer til tankene. Rati delte to av mine favoritt nyanser tidligere - Raspberry og Coral Fantasy. Jeg pleide å elske denne formelen og har ganske mange nyanser fra den - men ikke å bli vurdert. Selv om mange kvinner sverger ved Estee Lauder signaturleppestiftlinjen, føler jeg fremdeles at det var introduksjonen til Pure Colour-kolleksjonen som lanserte Estee Lauder inn i spillet opp og trendy sminke. Før det var det fortsatt ganske mye en hudpleie linje med svært få raved makeup produkter. Ren Farge endret alt det for Estee Lauder.

Skyggen jeg plukket i dag er Plum Couture - en fallskygge. La oss finne ut om det lever opp til sprøytenarkomanen opprettet av de som ble vurdert tidligere.
Skyggen jeg plukket i dag er Plum Couture - en fallskygge. La oss finne ut om det lever opp til sprøytenarkomanen opprettet av de som ble vurdert tidligere.
Image
Image

Produkt detaljer:

Ren innvirkning. Ren luksus. Ren følelse. Ren farge. Lead et fargerikt liv. Inten, slitesterk farge skaper maksimal effekt. High fashion nyanser med middels til full dekning. Luksuriøse formel pampers, komfort med Vitaminer C og E pluss naturlige fuktighetskrem. Delikat fragranced med en delectable frisk fig duft. Farge så utrolig, det etterlater leppene dine som ønsker mer. True Vision ™ -teknologi tar vanlig farge og gjør den ekstraordinær. I et forførende spektrum av nyanser, fra sublime til levende. Beriket med lip-loving ingredienser, inkludert aprikoskjernen, shea smør og murumuru smør som lar leppene myke og kremete glatte.

Image
Image

Pris:

Retails på $ 26 i USA og INR 1750 i India - for 3,8 gm.

emballasje:

Emballasjen er ren luksus! Gullkassen, glassbunnen med et snev av farger, de vakre Estee Lauder-insigniene - alt sammen gir deg et veldig dyrt, men funksjonelt utseende. Lippestiften kommer vedlagt i en boks, boksen har et lite vindu for at du skal kunne identifisere fargen. Den beste delen er at boksen kommer segl innpakket! Du vet at ingen andre har rørt leppestiftet eller stikket det!

Image
Image

Min erfaring med Estee Lauder Ren Farge Langvarig Plum Couture Lipstick:

Skygge: Skyggen "Plum Couture" er en mer bruised plomme farge - dyp, mørk, intens, nesten gotisk. Denne skyggen er definitivt ikke alle. Ærlig, jeg er ikke sikker på om det er enda min kopp te! Jeg bruker det sjelden, men det er definitivt en unik og eventyrlig skygge.

Image
Image

Tekstur: I tekstur er det konsistent mot motparten Wildly Pink. Dette er en del av "satin for varig creme" nyanser. Det er ingen glimmer eller glitrende i det, bare intens kremaktig farge. Tekstur er kremaktig og lett, glidende glatt på leppene. Det tørker ikke ut leppene, heller jeg finner det hydratiserende mens det er slitt. Det fremhever ikke fine linjer, det bløder eller fjær heller ikke.

Image
Image

pigmentering:Pure Color-linjen har god pigmentering, du får ca 85-90% fargepost i en sveipe. Disse er flotte i seg selv. Jeg pleide å elske pigmenteringen av mine Pure Color-leppestifter og så EL gikk videre og videre opped sitt spill med "Envy." Men det er en helt annen historie. En enkelt sveipe gir rik, ugjennomsiktig farge, du trenger ikke å bygge opp den.

Image
Image

Varig kraft:Når du har brukt, farges fargene ned på leppene dine, så det er svært lite overføring. Fargen forblir sann gjennom snacks / mini-måltider i god 6 timer. Post fading, det etterlater en svakt rosa flekk som forblir i omtrent en time.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Estee Lauder Ren Farge Langvarig Plum Couture Lipstick:

  • Oppsiktsvekkende farge, unik.
  • Utmerket pigmentering.
  • Lett å påføre fra røret.
  • Leveres i en forseglet, tamper-proof emballasje.
  • Utmerket luksus og praktisk tilfelle.
  • Ikke fjær eller bløder.
  • Til tross for sin semi-matte finish, fremhever ikke de fine linjene i leppene mine.
  • Ikke tørke ut leppene mine.

Cons av Estee Lauder Ren Farge Langvarig Plum Couture Lipstick:

  • Fargen er ikke alles kopp te. Du må virkelig prøve det før du kjøper det.

Grande Finale:

IMBB Rating:

5/5

Jeg elsker Estee Lauder Pure Color-leppestiftformelen - enten det er Original-linjen eller Envy-samlingen.

Vil jeg tilbakekjøp fra denne linjen?

Ja, jeg har tidligere og vil gjennomgå dem for tiden. De har noen fantastiske nyanser å velge mellom. Og prispunktet på disse er fortsatt bedre enn den av misunnelsen som er priset til INR 2300 hver.

Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Wildly Pink Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick Sukker Honning Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Scarlet Siren Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift - Rose Tea Estee Lauder Ren Farge Langvarig Rød Tango Creme Lipstick Estee Lauder Pure Color Lipstick Pink Parfait Estee Lauder Nectarine Shimmer Pure Color Lipstick Best Plum Lipsticks Tilgjengelig i India Lotus Herbals Lipstick i 643 Hot Plum Maybelline Super Stay 14 Hr leppestift - alltid plomme Clinique Matte Plum, Matt Peony Myk Matte Lipstick Maybelline Color Sensational Lipstick - Plum Paradise

Populært emne