Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Fab Bag desember 2014 er så perfekt for Holiday Gifting - HåR 2023
Fab Bag desember 2014 er så perfekt for Holiday Gifting - HåR 2023
Anonim

Fab Bag desember 2014 er så perfekt for Holiday Gifting

Hei alle, 🙂
Hei alle, 🙂

Håper du må ha mottatt desember Fab-vesken nå. 🙂

Du kan bestille din Fab Bag her

Pris på Fab Bag-abonnement:

Rs 599 for 1 måned Rs 1499 i 3 måneder Rs 2699 i 6 måneder Gratis frakt!

Her er min anmeldelse og første inntrykk av denne måneden bag.

En nydelig rød puteformet pose satt helt stemningen til jul og helligdager. 🙂 Produktene så mer fokusert på avslappende hudpleie. Et stearinlys og yummy sjokolade la til en fin touch. 🙂

Det jeg fikk i vesken min er:

  • Et øko-lys.
  • Kroppsmassasjeoljer fra Kranokare
  • En leppe skrubbe og kroppsmør fra Tattva
  • Yummy christmas chocies
  • En fullstoff leppestift fra Debora Milano.
Image
Image
Image
Image

En nydelig neonish coral leppestift fra Deborah Milano kalt automatisk rød nr 12. Det er super pigmentert og kremaktig. En nydelig nyanse spesielt for sommeren når du kan bære dette med et snev av bronzer og massevis av vipper. Jeg finner bare at hvis du bruker for mye av det, har det en tendens til å fremheve de fine linjene. Så å søke og blotting det ut er det jeg fant den beste måten å bruke denne leppestiften på.

Swatch:
Swatch:
Image
Image
Image
Image

Kronokare essensielle oljer: Jeg elsket absolutt de forrige produktene jeg fikk i min Fab Bag. Jeg ferdig med å bruke dem helt. Siden jeg sjelden går til massasje, blander jeg mest massasjeoljer i mine kremer og bruker dem. Jeg prøvde begge oljene individuelt og de er veldig gode til å fukte huden spesielt hvis du har tørr hud. Jeg likte lukten av alvorlig stress buster olje mer enn Fabulous Fuel. De avslappende massasjoljerne har egenskaper av grapefrukt, bergamot og sitrus. Fabulous Fuel er en blanding av bergamot, geranium og frankinscene. Jeg er ikke en stor fan av fabelaktig drivstoffs duft, men jeg tror jeg skal utforske flere oljer fra sitt utvalg.

Begge oljene suge opp i huden så godt. Jeg kommer seriøst til å bli avhengig. 😀

Image
Image
Image
Image

Chocciesss: De var YUM! De var en blanding av hvite, mørke og melkchocolates.All veldig fort sluket. En ble støpt i form av Santa. Jeg følte meg dårlig på å spise santa's hode. lolll !!!

Image
Image
Image
Image

Tattva: Veldig gode produkter. Jeg har to produkter. En fersken druer og kirsebærblomst kropp smør. Det lukter som godteri. 😀 Det inneholder kakao, shea smør, glyserin, avokado, mandel, oliven og hvetemeloljer, aloe vera, fersken, druer, kirsebær vegetabilske oljer og smør. Den absorberer raskt i huden og er svært fuktighetsgivende.

Jeg trengte så hardt en leppeskrubbe. Da jeg fikk denne, føltes det som en gave. 😀 Dette er en nydelig leppe skrubbe laget av brunt sukker, brunt sukker, kokosolje, kanelpulver og vanilje. En veldig god leppe skrubbe som blir kvitt all flaky hud på leppene og etterlater dem myke. Det lukter cinammon (y) og vanilje. Jeg skulle ønske det ikke var så løst pakket fordi det forårsaker litt spild av produkt.

Image
Image
Image
Image

Citrongress Stearinlys: Jeg er nesten ferdig med å brenne dette stearinlyset, jeg skulle ønske det hadde en sterkere duft som kunne fylle rommet mitt med citrongras duften. Dette viste seg å være ganske mildt, og du vil bare nyte duften hvis den brenner et sted nær deg.

PS: Lyset som vises i bildet er det halve bruktlyset. Jeg kunne ikke motstå. Unnskyld. 😛

Samlet en veldig god bag. Infact en veldig god pose å sende som gave til noen. Det føltes så ferie (øy) som forbereder deg for høytiden, så vel som vil ta vare på deg når du er sliten postpartier.
Samlet en veldig god bag. Infact en veldig god pose å sende som gave til noen. Det føltes så ferie (øy) som forbereder deg for høytiden, så vel som vil ta vare på deg når du er sliten postpartier.

Vurdering: 4/5

Hva fikk du i denne måneds Fab Bag? 🙂

Fab Bag November Bag Rocked! Fab Bag September 2014 Review, Mini Anmeldelser FabBag Second Anniversary Bash Giveaway! Fab Bag August 2014 Review, Mini Anmeldelser

Populært emne