Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Salvatore Ferragamo F For Fascinerende Natt Eau De Parfum er en god kjøp - HUDPLEIE 2023
Salvatore Ferragamo F For Fascinerende Natt Eau De Parfum er en god kjøp - HUDPLEIE 2023
Anonim

Salvatore Ferragamo F For Fascinerende Natt Eau De Parfum

Hei Jeg er aldri fornøyd med antall parfymer jeg eier og hvordan kunne jeg være, det er så mange å prøve! F for fascinerende er min første parfyme fra merkevaren Salvatore Ferragamo.

Produktbeskrivelse:

F For Fascinerende Night Perfume av Salvatore Ferragamo, Olivier Polge fikk det riktig med denne 2009 duften fra SalvatoreFerragamo. Mer spennende enn den originale duften, denne f for fascinerende natt er hyggelig med en krydret kant. Den åpner med mandarin oransje og rosa pepper. Hjertet er blandet med jasmin og rose. Bunnnotatene er rav, moskus og patchouli.

Image
Image
Image
Image

Pris: Rs. 2500 for 90 ml

Min erfaring med Salvatore Ferragamo F For Fascinerende Natt Eau De Parfum:

Jeg liker kombinasjonen av notater i denne. Mandarin er dominerende og tilstedeværelsen av pepper kan også luktes. God blanding av rose og jasmin og basen notater er bra også. Jeg elsker det; Det er mystisk, elegant, frisk, feminin og woodsy. Den forblir for hele dagen eller natten. Når det sprøytes, går det på sterkt, men fades deretter til en lett whiff som periodisk fanger oppmerksomheten. Jeg liker ikke parfymer på meg selv som jeg hele tiden kan lukte mens jeg får migrene og lukten av dette er veldig sporadisk. Lukter som spenning og forventning. Jeg får komplimenter som "hvilken parfyme har du på deg? Det lukter godt. "Selv om jeg har forvirring og ikke klarer å avgjøre om det er en kveldsdag eller duft. Det er for seriøst for dagen og for frisk for en kveld. Du kan lukte det selv etter en lang nattfest eller etter at du er hjemmefra fra jobb. Samlet sett er denne parfymen ganske behagelig for meg i stedet for eksperimentell.

Image
Image
Image
Image

Mine liker om Salvatore Ferragamo F For Fascinerende Natt Eau De Parfum:

• Ikke dyrt for 90 ml. • Veldig god oppholdsstyrke. • Litt går langt. • Ikke så fruktig eller blomstrende, det er bare ved grensen. • Elegant, friskt og stilig.

Misliker jeg om Salvatore Ferragamo F For Fascinerende Natt Eau De Parfum:

• Kan irritere en svært sensitiv nese. • Ikke en ung parfyme, ville passe kvinner over 30 år. • Ikke sexy.

Image
Image

Vil jeg anbefale Salvatore Ferragamo F For Fascinerende Natt Eau De Parfum?

Ja! Prøv prøven først, eller bruk den på huden din og loiter rundt. Kom tilbake hvis du liker det fordi det ville være på huden din i lang tid.

Skal jeg kjøpe Salvatore Ferragamo F til Fascinerende Natt Eau De Parfum?

Det er en god parfyme og definitivt et godt kjøp, men ikke noe jeg alltid vil beholde i garderoben min.

Salvatore Ferragamo Incanto Charms Perfume Review Salvatore Ferragamo Platinum EDT Pour Homme: Valentins gaveide for ham Playboy Play It Lovely Eau De Toilette Review Coach Poppy Flower Eau de Parfum Givenchy Amarige Eau De Parfum Spray Marc Jacobs Daisy Eau de Parfum Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Michael Kors Eau De Parfum The Body Shop Hvit Musk Libertine Eau De Parfum

Populært emne