Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Bobbi Brown Eyeshadow i Mahogany Review - SKJøNNHET 2023
Bobbi Brown Eyeshadow i Mahogany Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Bobbi Brown Eyeshadow i Mahogany Review

"Under sminke og bak smilet er jeg bare en jente som ønsker verden." - Marilyn Monroe

Hei damer

Hva skjer i skjønnhetsland? Å dømme etter vurderinger og kommentarer, tror jeg at dere alle er ganske darn rocking! Med denne herlige vintersesongen skjer, hver dag er en unnskyldning for å gjøre litt pen sminke og bare dekk opp selv om det ikke er noe rim eller grunn. Jeg mener, i motsetning til somrene, vet vintrene bare at vi ønsker å gå helt ut når det gjelder sminke, selv om det er en shopping-ekspedisjon eller en tur til filmene. Den andre dagen gikk jeg for å møte noen venner for kaffe i mine vanlige jeans og jumper og slapp på en lyserød leppestift (Russisk Rød fra MAC - en av mine all-time favoritter), litt glitrende på øynene og mascaraen og Jeg ble sortert. Jeg er sikker på at du har alle vært opptatt med å handle for din perfekte LBD, eller hva som helst som klyper din fancy for 31. natt eller som jeg sa når som helst du går ut og vil bare se ditt fantastiske beste, så jeg trodde, la meg dele et produkt som jeg har funnet å være ganske fangst for å få noen utseende du kanskje vil prøve. Enten det er det klassiske smokey øyet, eller blander seg med shimmers eller bare gjør browene dine helt fantastisk, her er mine to cents på Bobbi Brown øyenskyggen i skyggen Mahogany (10).

Image
Image

Pris:

$22

Produkt detaljer:

Denne silkefulle, matte pulverskyggen går jevnt og blandes lett. Den tett pigmenterte formelen kan være lagdelt og kommer i en rekke vakre nyanser for å definere deksler og linser. (Du kan til og med bruke den til å definere dine penner.) Leveres i en slank, kompakt kompakt som kan brukes individuelt eller dukker opp i en tom palett (selges separat).

Image
Image

Min erfaring med Bobbi Brown Eyeshadow i Mahogany:

Selv om jeg har den typiske svarte skyggen for det opplagte røykfulle øyet, var jeg på jakt etter noe mindre subtilt, men det ville fortsatt fange dramaet, så jeg valgte denne skyggen som Bobbi Brown beskriver som en mørk askebrun. Dette er fra deres matte pulver øyenskygge rekkevidde, og selv om det ved første øyekast ser det ganske kjedelig ut, det er en nydelig farge som kan spilles av med. Til berøring føles det virkelig silkeaktig og glatt og er sjenerøst pigmentert. Det jeg elsker er at det passer godt, og du kan bestemme deg for tettheten du trenger, avhengig av hvor mye du bruker. Jeg bruker aldri dette alene fordi det er for kjedelig, så jeg parrer dette med noen glitrende / ikke-skinnende nyanser ved å bruke dette på ytre ytre øyne eller som en flekkfôr på både øvre og nedre deksel. Jeg har også prøvd dette mange ganger ved å bruke den på krøllen og blande den inn mens du bruker en lysere og lysere nyanse på øyelokket. Det gir en så sexy smuldrende appell som jeg er imponert over.

Henvis til øyekleppene for å se min røykyke øyeutseende ved å blande Mahogany på øvre øyelokkkrøll og deretter smutte over min Maybelline Colossal Eye Liner i svart på den øvre lash linjen. På øyets indre hjørner har jeg brukt litt gullglimmer fra min YSL Ombres 5 Lumieres 3 øyepalett og blandet det inn. På botton-lash-linjen har jeg brukt Colossal bare på vannlinjen og deretter flettet Mahogany på lavere lash linje. Jeg har også brukt Mahogany å fylle mine penner.
Henvis til øyekleppene for å se min røykyke øyeutseende ved å blande Mahogany på øvre øyelokkkrøll og deretter smutte over min Maybelline Colossal Eye Liner i svart på den øvre lash linjen. På øyets indre hjørner har jeg brukt litt gullglimmer fra min YSL Ombres 5 Lumieres 3 øyepalett og blandet det inn. På botton-lash-linjen har jeg brukt Colossal bare på vannlinjen og deretter flettet Mahogany på lavere lash linje. Jeg har også brukt Mahogany å fylle mine penner.

Pulveret skaper ikke linjer i det hele tatt, noe som er et stort pluss, da noen MAC-skygger gjør det for meg, dessverre, og den varige kraften er prisverdig. Mine varer på mine øyne for en god 6-7 timer i det minste. For å gjøre ting bedre, dobler dette opp som en pannefyller også, og når butikkassistenten foreslo at jeg prøver det på mine penner, var jeg først opptatt av det, men det virker briljant å fylle øyenbrynene selv om mine er svarte. Gjør dem ser au naturel!

Image
Image

Fordeler med Bobbi Brown Eyeshadow i Mahogany:

  • Veldig glatt og silkeaktig i tekstur og glir på en enkel måte.
  • Godt pigmentert.
  • Allsidig nyanse å blande med andre farger eller å bruke på egenhånd.
  • Kan brukes til kretslinje, lash linje eller ytre hjørner av øynene.
  • Doubles opp som en flott øyenbryn fyller selv for svarte brows som de fleste av oss.
  • Hvis den brukes lett, kan den lett bli slått av på dagtid også for en subtil, smudgy look.
  • Varer lenge.
  • Forårsaker ikke linjer.
  • Valuta for pengene.
Image
Image

Ulemper med Bobbi Brown Eyeshadow i Mahogany:

  • Har ikke funnet en fra enda.

Ville jeg tilbakekjøpe Bobbi Brown Eyeshadow i Mahogany?

5/5

Konklusjon:

Vel, hva kan jeg si jenter, jeg elsker det for mye og var bekymret for å bruke litt på hva som virket som en drabskygge ved første blikk, men det er verdt hver krone og gir et svært sofistikert utseende som kan brukes i dag også.

Au revoir!

xoxo

Bobbi Brown Sparkle Eyeshadow Silver Moon Bobbi Brown Sparkle Eye Shadow - Taupe Bobbi Brown Long-wear Cream Shadow - Cool Lilac 38 Bobbi Brown Naken Eye Palette Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze NYX Black Label Lipstick i Mahogany L.A. Farger Pencils-Eyeliner Mahogany og Lipliner Kobber-Bronze 12 må ha MAC øyenskygge for indiske hudtoner MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette 10 Gorgeous MAC Eyeshadows For Indian Bridal Makeup

Populært emne