Sally Hansen 18 timers beskyttende håndkrem - parabenfri men gjennomsnittlig håndkrem

Hei, herlige IMBBians!

Varmene i vinteren stiger opp og over hver dag. Tidlige morgener er ment å kose seg under det koselige teppet. Vintrene er kjedelige, lat og deprimerende. Det tar også en toll på vår hud og hår; Det er naturens måte å fortelle om å skjemme bort dem, eller det er slik jeg legger det. 😛 Så kommer til dagens gjennomgang, jeg har en veldig fabelaktig håndkrem fra Sally Hansen. Det hevder å beskytte hendene i en varighet på 18 timer 😉

Pris:

875 INR

Mengde:

3,5 oz /99,2 gm.

Produktkrav:

ingredienser:

Jeg tar på Sally Hansen 18 timers beskyttende håndkrem:

Våre hender går gjennom mye og er også forsømt i stor grad, derfor må de tas vare på; spesielt om vinteren når huden har en tendens til å tørke. Denne hånden kremer hevder å beskytte hender i en periode på 18 timer, la oss se om det er sant eller ikke. Emballasjen er enkel - produktet kommer i et oransjefarget rør med en solid hvit hette som klikker stengt. Det er reisevennlig, men ikke en plassbesparende siden det er store. Det er hygienisk siden det kommer i en ikke-masete rørform.

Sally Hansen produkter er alltid kjent for å arbeide underverk, så jeg hadde mine håp høyt på denne, men jeg har blandede meninger om denne cremen. Produktet er en hvitfarget crème, som har en veldig beroligende aroma, som jeg tilfeldigvis liker. Duften er ikke for plagsom, følsomme neser må snuse det før du får cremen. Tekstur er verken lett eller for tung, bare mellomliggende. Jeg følte at det var litt fettete, og hendene mine følte seg glatte etter påføring. Jeg bruker ikke dette i løpet av dagen på grunn av den lille greasyheten, og tingene fortsetter å glide av hendene mine. Jeg merket litt svette; Det kan variere fra person til person.

Det hevder å fungere som en "usynlig hanske", og jeg tok det veldig alvorlig. Men produktet overlevde maksimalt to vasker sans såpe, noe som ikke er dårlig ifølge meg. Jeg la merke til at det forlot hendene mine fuktig selv trodde produktet ble vasket bort. Jeg bruker dette til cuticles samt føtter, siden de foreslår at det kan brukes andre steder også, og resultatene er tilfredsstillende. Jeg har ekstremt tørre nagler og føtter, og denne cremen har bidratt til å kontrollere tørrheten. ikke gjør det forsvinne skjønt.

Jeg begrenser bruken under sengetid bare. Også, jeg har lagt merke til at aroma lingers og jeg fortsatt kunne føle kremen på hendene mine når jeg våkner om morgenen. Jeg bruker ikke hansker eller noe, selv om jeg tror det kan gi bedre resultater med hansker. Det gjør huden til å føle seg myk og smidig, det varer en stund, men 18-timers kravet er litt overdrevet og håndkremet lever ikke opp til det. Det er ingen parabener, og ingrediensene er fantastiske. Prisen er litt ublu, men samlet sett er det et godt produkt. Det finnes også andre budsjettvennlige alternativer der ute, da dette produktet ikke virket "underverker" på meg. Uansett, får denne håndcreme et grønt signal fra meg!

Pros fra Sally Hansen 18 timers beskyttende håndkrem:

  • Hygienisk emballasje.
  • Blader hendene myke, smidig og fuktet.
  • Inneholder Vitaminer A, E, C, Druefrøolje og sheasmør.
  • Kontrollerer tørre, hakkede hender.
  • Kan også brukes på andre tørre områder.
  • Inneholder ikke parabener.

Cons av Sally Hansen 18 timers beskyttende håndkrem:

  • Cremen lever ikke opp til 18-timers kravet.
  • Føler litt fettete.
  • Bulky emballasje.
  • Dyrt.

Vil jeg anbefale Sally Hansen 18 Hour Protective Hand Creme?

Jeg vil anbefale denne, samlet et godt produkt, men på den dyre siden. Jeg vil ikke kjøpe dette igjen; etter at det kommer over, vil jeg lurke rundt og se etter andre merker der ute. Jeg har ikke mange problemer med denne, med fravær av parabener og en god ingrediensliste, det kan bli gitt et skudd.

Sally Hansen Maksimal skjold Sally Hansen Airbrush Ben Leg Makeup - Tan Glow Sally Hansen Hard As Nails Hardener Sally Hansen Komplett Salon Manicure - Mudslide Sally Hansen Dark Huemoor Komplett Salon Manicure Neglelakk Revlon Colorstay 16 Hour Eyeshadow Quad - Decadent Revlon Colorstay 16 Hour Eyeshadow - Harmonisk Shahnaz Forever Sun Protective Cream SPF 40 L'Occitane Pivoine Flora håndkrem Konad Niju Mango Fuktighetskrem GlamWorks The Vert (Green Tea) Håndkrem Lush Smitten Hand Cream Eucerin Intensive Hand Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: