Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Enkle tips for å ta vare på hendene om vinteren - UTSEENDE 2023
Enkle tips for å ta vare på hendene om vinteren - UTSEENDE 2023
Anonim

Enkle tips for å ta vare på hendene om vinteren

Hei alle sammen!!

Hvem vil ikke ha vakre, myke og glatte hender? Å ta vare på hender spesielt om vinteren er svært viktig, ellers kan vinteren ødelegge kaos på hendene. De blir tørre og grove på grunn av kald luft og blir solbrune på grunn av eksponering for sollys. Her er noen enkle tips for å ta vare på hender:

Image
Image
 • Om vinteren, hvis det er veldig kaldt, bruk alltid hansker for å holde dem dekket og beskyttet mot tørr harde vind; som kan gjøre huden din tørr tørr.
 • Ha alltid en håndkrem / fuktighetskrem i posen din, da du ikke vil at hendene dine skal se skumle og tørre. som de kan gi et virkelig dårlig inntrykk. Jeg personlig liker myke og smidige hender
 • Alltid gå for mandel og olivenolje basert fuktighetskrem, da de er veldig fordelaktige og holder hendene fuktig i lang tid.
 • Vask alltid hendene med lunkent vann. Pass på at vannet ikke er for varmt eller kaldt.
 • Massasje er veldig viktig om vinteren. Massere hendene med en hyggelig kald krem vil ikke bare gjøre dem myke, men også forbedre blodsirkulasjonen; slik at de ser strålende ut. Aldri ignorere neglene dine, fjern alltid neglelakk før du masserer og deretter masser neglene dine for å gjøre dem sterke.
 • Det finnes mange innovative produkter tilgjengelig i markedet som håndmasker, som du kan bruke som hansker. Disse masker hjelper deg med å gi en umiddelbar spa / manikyrbehandling. Du må sjekke dem ut.
I tillegg kan du prøve disse enkle tipsene / metodene hjemme for å holde dem myke og glatte:
I tillegg kan du prøve disse enkle tipsene / metodene hjemme for å holde dem myke og glatte:
 • I et badekar ta 5 krus med lunkent vann og legg til baby sjampo; 7 dråper hver ammoniakk og hydrogenperoksid (du kan enkelt kjøpe dem fra en hvilken som helst kjemikerbutikk og de er godt kjent for deres blekeeffekter). Dyp hendene dine i 15 minutter og skyll godt. Dette vil ikke bare bidra til å gjøre huden lys, men også gjøre dem strålende.
 • Ta 10 g petroleumjell og bland 1 stor spiseskje med mandelolje. Hold blandingen på lav flamme. Legg nå 2-3 dråper hver av Rose og Jasmine (valgfri) essensiell olje og bland godt. Påfør denne kremet daglig før du går i dvale; i en uke og du vil legge merke til resultatene
 • Abrikoskrem er veldig bra for tørre hender. Før du går i dvale, bruk en aprikos fuktighetskrem, dette vil bidra til å redusere rynker og gjøre hendene myke og smidige. Jeg vil foreslå å prøve Lakme fersken og aprikos fuktighetskrem, eller du kan lage en aprikos maske hjemme.
Image
Image
 • Hvis du har ekstra tørr og grov hud; Påfør mandelolje / krem i natt og bruk bomullshansker. Om morgenen finner du hendene forynget
 • Klor og vaskemidler er skadelige; de gjør ikke bare grov og tørr, men også striper ut den nødvendige fuktigheten fra hendene. Påfør en blanding av gurkemeie og sitronsaft på hendene som en maske og se effekten selv. Sitron virker som et naturlig blekemiddel og fjerner alle flekker forårsaket av vaskemidler.
 • Påfør melkkrem hvis du har mørke knokler, det vil bidra til å lette fargen.
Image
Image
 • Ta håndfull rosenblad og la en grov pasta med olivenolje. Nå gni denne blandingen på tørre hender for en stund. Gjør det 3 ganger i uka og hendene dine blir myke og skinnende.
 • Skrubbing er en viktig del av håndpleieregimet. Ta 1 ss pulverkaffe pulver (eller brunt sukker hvis du har sensitiv hud), tilsett 6-7 dråper olivenolje og få dråper glycerin i den; Gni blandingen godt på dine våte hender. Det vil skrubbe av den døde huden og avsløre frisk og forynget hud. Olivenolje og glyserin vil gi den nødvendige fuktighet.
Håper disse tipsene var nyttige, og du vil gjerne prøve dem ut. Bli vakker!
Håper disse tipsene var nyttige, og du vil gjerne prøve dem ut. Bli vakker!

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5.

Mine 6 håndpleieprodukter til vinter Easy Foot Care Tips for Happy Feet 5 enkle hudpleie tips for ville-være bruder Vinter hudpleie tips Hjem Rettsmidler for Sprukne Hæl Hvordan ta vare på neglene dine Tørr hudpleie: Hjemmemedisiner for tørr hud Mine 6 håndpleieprodukter til vinter Beste solkrem for vinteren: Spør IMBB 11 skjønnhetsapplikasjoner av olivenolje Hudpleie for hender: Hvordan holde hånden din vakker og myk

Populært emne