Makeup Revolution Amazing Lipstick i Dazzle Smelter i varme!

Hei alle sammen,

I dag er jeg her med et annet leppeprodukt fra MUR. Det har vært mye sprøytenarkoman rundt dette merket. Jeg må si at produktene fortjener oppmerksomheten, spesielt når du får de beste tilbudene online. Så i dag er jeg her med en leppestift-anmeldelse fra samme merkevare. Jeg håper allians jul var full av moro. Ok, nå går videre til anmeldelsen.

Produkt detaljer:

Din må-ha leppestift. Fra n * des til brights, og mattes til kremaktig, er det noe som passer for alle.

Pris:

INR 450, men jeg fikk det for Rs. 225

emballasje:

Lippestiften kommer i en svart plastkulekropp med merkets navn skrevet i stor gylden skrifttype og fargekodd krukke som holder litt av leppestiftet bare på toppen av lokket. Jeg har ingen anelse om den delen er brukbar eller ikke som potten er vanskelig å løsne. Lippestift-hetten er litt wobbly, den stenger ikke tett, derfor er det sjanser for at det kan komme seg i vesken din og gjøre et rot. Jeg finner emballasjen ligner MUA leppestifter. Jeg vil ikke si at emballasjen er reisevennlig, da hetten kommer av ofte.

Min erfaring med Makeup Revolution Amazing Lipstick:

Skygge:Blend er en fin, lyse bringebærrosa farge med meget mindre konsentrerte og finmalte gullskumpartikler i den. Fargen er fantastisk, den er ikke veldig fet eller lys. Det er ikke en farge som vil få deg til å bli vasket ut, legger så mye til ansiktet ditt. Fargen er perfekt å ha på de dystre dagene for bare å lyse opp din hudfarge. Fargen passer til enhver hudtone og er egnet til å bære hverdags og med alle slags antrekk.

Tekstur og finish: Tekstur av leppestift er super glatt og kremaktig. Konsistensen føles så balmy, selv om den ikke føles glatt, glir som smør på leppene uten å dra. Fargen bløder ikke eller blir fjærende. Den går så glatt og føles lett på leppene. Formlen på leppestiften er veldig fuktig, det holder leppene myke og smidige i timer. Lippestiften legger ikke vekt på tynne lepper, men for vintrene vil jeg definitivt foreslå at du exfolierer leppene dine. Lippestiften gir en fin kremaktig blank overflate på leppene.

pigmentering:Lippestiften har liten renhet til å bygge opp pigmentering. Pigmenteringen varierer fra nyanse til skygge. Fargen er lett byggbar, den går delvis ugjennomsiktig i første sveipe, men i to swipes blir lapsleppene lett dekket. Lippestiften ser ikke kake ut med lagdelingen.

Oppholdsstyrke:

Lippestiften gir meg en slitasje på 3,5 + timer med kremaktig glans og farge. Etter 3 timer har det kremete laget en tendens til å falme bort og etterlater en mild flekk bak. Lippestiften vil ikke overleve tunge måltider, og på grunn av den kremete og dunne formelen overfører den mye.

Pros av Makeup Revolution Utrolig leppestift i Dazzle:

 • En lys, ganske bringebærrosa farge.
 • Skyggen passer til hver hudtone og legger så mye til ansiktet.
 • Tekstur er veldig kremaktig og glatt.
 • Glider lett på leppene.
 • Formelen er balmy og føles behagelig på leppene.
 • Formelen er veldig hydratiserende, egnet leppestift for de med tørre lepper.
 • Pigmentering er lett byggbar, ser ikke kakeaktig ut med lag.
 • Oppholdsstyrke er bra for 3+ timer med tanke på den kremrike leppestiftformelen.
 • Lippestiften bløder ikke eller legger seg inn i de fine linjene i leppene.
 • Komplett ingrediensliste nevnt.

Cons of Makeup Revolution Utrolig leppestift i Dazzle:

 • Emballasje er ikke bra.
 • Skyggen mangler nødvendig opasitet, ville ikke se så bra på pigmenterte lepper.
 • På grunn av den kremete tekstur har leppestiften en tendens til å overføre lett.
 • Siden tekstur er slik, er kulen utsatt for brudd og skade, og smelter også i varme.

Ville jeg anbefale Makeup Revolution Amazing Lipstick i Blend:

Som navnet sier, er leppestiften definitivt fantastisk, og jeg vil anbefale denne vakre fargen til alle. Det vil ikke skade lommen i det hele tatt. Jeg er ikke veldig imponert over den semi-ugjennomsiktig pigmentering, men dette varierer fra nyanse til skygge. Men tommelen opp for den ganske bringebærrosa fargen, og jeg vil ikke klage for prisen jeg fikk dette.

IMBB Rating:

4,7 / 5, for den vakre skyggen og mindre karakterer for den semi-opaque formelen.

Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss - Du vil falle for denne vakre fargen Makeup Revolution Matt Brights Redemption Palette for Bright Colored Lovers Makeup Revolution London Behandler pulverblush For ansikt Amazing Face Skin Balancing Foundation Powder 17 fantastiske produkter for kvinner på farten Maybelline baby lepper-drue vin lukter og føles fantastisk på lepper! 9 fantastiske tips for å få en fantastisk makeover MAC Digi Dazzle Collection - MAC Blend Lipstick - India Launch MAC Hellraiser Lipstick Review, fargeprøver - Digi Dazzle Collection Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Revlon Colorburst leppestift - Raspberry L'Oreal Color Riche fuktig mat leppestift - bringebærsirup Milani Color Statement Leppestift i Raspberry Rush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: