Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Beauty Formula Kirsebær Blomst Hånd og Kroppskrem Review - HåR 2023
Beauty Formula Kirsebær Blomst Hånd og Kroppskrem Review - HåR 2023
Anonim

Beauty Formula Kirsebær Blomst Hånd og Kroppskrem Review

Hei alle sammen.

Den siste uken i desember er den mest ventede tiden på året. Folk elsker ferier og vi planlegger flere turer med våre familier og venner. Dette er årets del der vi lager nye vedtak som knapt fungerer for januar måned. Håper alle nyter den beste fasen av året. I dag deler jeg med deg all min erfaring med Beauty Formula Cherry Blossom hånd og kroppskrem.

Image
Image

Produktkrav:

En ultra rik kremaktig formel som hjelper til med å gi langvarig fuktighet for mykere, mykere og mer smidig hud.

Mengde:

225 ml

Pris:

225 INR

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Hånd- og kroppskremet kommer i et hardt hvitt plastrør med et flip åpen deksel. Ingenting veldig attraktivt i emballasjen. Pasted på det er den røde størrelsen klistremerke gir detaljene av produktet sammen med ingredienslisten på baksiden.

Min erfaring med skjønnhetsformler Kirsebærblomst Hånd og kroppskrem:

La meg først begynne med tekstur av krem. Kremet er tykt og ikke i det hele tatt flytende i naturen. Det kan beskrives som å være middelmådig konsistens hvis vi sammenligner det med en kroppssmør og en kroppskrem. Den er hvit i farge med snev av rosa i den.

Duft: Straks etter påføring kan du snu den søte duften av kremet, som ikke varer lenger enn 15 minutter etterpå. Duften er overhodet ikke overstrømmende eller irriterende. Det er stille, elegant, jeg vil si og ikke så mye søtt som TBS-produktene.

Absorbans i huden: En pea-stor mengde kreme er nok til å dekke hånden din. Du må gni den kontinuerlig i et øyeblikk slik at det blir helt absorbert i huden. Det vil ikke etterlate hendene dine fettete eller oljete som kroppsrørene gjør. Også du vil merke litt kjølefølelse når den påføres huden.

Mykhet det gir: Krem er sant til sine krav om å myke huden etter påføring. Når den er helt absorbert i huden, vil den la hånden din bli myk for å berøre. Det vil nærme din tørre hud med maksimal kapasitet. Det vil ikke være tørrstrekk for en god 2-3 timer, men den eneste tilstanden er at du ikke trenger å vaske hendene dine. Når du gjør det, forsvinner all mykhet og fuktighet.
Mykhet det gir: Krem er sant til sine krav om å myke huden etter påføring. Når den er helt absorbert i huden, vil den la hånden din bli myk for å berøre. Det vil nærme din tørre hud med maksimal kapasitet. Det vil ikke være tørrstrekk for en god 2-3 timer, men den eneste tilstanden er at du ikke trenger å vaske hendene dine. Når du gjør det, forsvinner all mykhet og fuktighet.

Hydrering: Ja, det vil fungere godt for tørr hud i vinter, men du må bruke det igjen og igjen. Dette kan ikke regnes som et problem, for om vinteren pleier vi vanligvis å bruke krem av kroppssmør etter en tid.

Å gi min endelige dom, vil jeg si at denne hånd- og kroppskremet fra skjønnhetsformler er den beste familiekrem som kan brukes av hvert medlem av familien. Bruk den etter bad eller bruk den før du går hjem, det vil fungere som den beste krem.

Image
Image

Fordeler med skjønnhetsformler Kirsebærblomst Hånd og kroppskrem:

  • Mykner huden og nærer det samme i disse harde vintrene.
  • Duft er søtt og yummy.
  • Tekstur er veldig bra og kremaktig.
  • Gir hydrering til huden, tar bort all tørrhet.
  • Kan brukes av alle, jeg vil si det er den vanlige familien krem for vintrene.

Ulemper med skjønnhetsformler Kirsebærblomst Hånd og kroppskrem:

  • Røremballasjen er vanskelig og det gjør det vanskelig å klemme ut kremet.
  • Vi må gjenta kremet etter ca 2-3 timer.
  • Emballasje er ikke veldig attraktivt og ikke i det hele tatt girly. Det er derfor jeg sa at det er en familiekrem som kan holdes på en vanlig hyll for hele familien. 😛

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg anbefale Beauty Formula Cherry Blossom Hand and Body Cream?

Ja, du kan prøve det hvis du kjeder deg av vanlig Vaseline eller Nivea body lotion og vil prøve noe nytt.

Beauty Formulas Foryngende Glorious Mud Deep Cleansing Facial Mask Review Skjønnhetsformler på Spot Treatment Review Beauty Formulas Hårfjerning Cold Wax Strips Review Beauty Formulas Apricot Facial Scrub Review Beauty Formulas Agurk og Avocado Facial Scrub Review Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst Parfyme gjennomgang Coloressence Lipstick Cherry Blossom Kroppsbutikken Japansk Kirsebær Blomstret Kroppsdykeanmeldelse Victoria's Secret Pink Varm og koselig hånd- og kroppskrem - et to-i-ett-produkt Victoria's Secret Sheer Love Ultra fuktighetsgivende hånd og kroppskrem Victoria's Secret Romantic Wish Hand og Body Cream Review Bodycology Exotic Cherry Blossom Nourishing Body Cream Review Bath og Body Works Shea Cashmere Håndkrem gjennomgang

Populært emne